[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@spy123 Φαίνεται ξεκάθαρα, είναι για το hennessy. Το redmi note 3 δηλαδή με τον mediatek επεξεργαστή.
Υ.Γ. Με πρόλαβε ο διαχειρηστήςWinners find a way, losers find an excuse -
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Έχεις δίκιο θα το κάνω σήμερα πάλι διότι απογοητεύτηκα με την stable.. πχ δεν παίζουν τα δεδομένα στην sim1 ..δεν εμφανίζονται η πληροφορίες των sim επάνω στην κορυφή κ.α...σκετη απογοήτευση!!να σε ρωτήσω και κάτι άλλο όμως...χθες όταν πήρα την απόφαση να το κάνω ενώ είχα την aroma έβαλα την απλή και ξαφνικά είδα πχ ότι δεν είχε playstore...δεν είχε τι widget καιρού και κάποια άλλα συνάμα και έτσι είπα άσε να βάλω stable....τι παίζει με αυτό? Να πω ότι έκανα κανονικά fr πριν από κάθε φλασαρισμα!
live every day as it was the last day of your life!! -
Παιδια εγω αποφασισα να βαλω σημερα στο νεο μου mi note 3 την stable καθως το τηλ θα χρησιμοποιειται καθημερινα και ηθελα να αποφυγω τυχον bugs σε καποια developer καθως δεν βλεπω πολλα σχολια σχετικα με τηλ μου στην dev και λεω μη ρισκαρω. Μολις την βαλω το μεσημερι και την δουλεψω καμια μερα θα σας πω εντυπωσεις
-
@akantzis
Δεν έχει βγει ακόμα stable miui9 για τα redmi2 .. ποιο twrp έχεις τώρα ??
Αν έχεις το 3.0... βάλε το twrp 3.1.. και δοκίμασε πάλι .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@akantzis
Δεν έχει βγει ακόμα stable miui9 για τα redmi2 .. ποιο twrp έχεις τώρα ??
Αν έχεις το 3.0... βάλε το twrp 3.1.. και δοκίμασε πάλι ..
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@akantzis
Βάλε το twrp 3.1 και βάλε πρώτα την απλή ..
Wipe / .. swipe to factory reset ( σέρνω δεξιά το κουμπί , δεν πάω από advanced wipe )
Install / .. το ζιπ της ρομ και swipe to confirm flash
Wipe cache and dalvik ( στο κουτάκι αριστερά μετά το τέλος της εγκατάστασης ) / .. swipe to wipe κ.λ.π.
Reboot system
Done
Στη περίπτωση που σου βγάλει error με failed to mount system , θα κάνεις reboot σε recovery από το twrp , μετά θα πας στο mount και θα ξετικαρεις και θα τικαρεις ξανά την επιλογή στο κέντρο της οθόνης που λέει κάτι για mount system partition.....
Και μετά θα πας να κάνεις πάλι install τη ρομ .. -