Διαφήμιση

[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Σε όλες τις περιπτώσεις, επειδή έχεις μείνει υπερβολικά πίσω, καλό θα ήταν να κάνεις αναβάθμιση με factory reset πρώτα.
      Εδώ μπορείς να βρεις τα βήματα που πρέπει να γίνουν ---> Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable

Προσωπικά θα έβαζα πρώτα μία τελευταία fastboot rom όμως και μετά την τελευταία ελληνική ή ευρωπαϊκή ρομ.

Πρώτα όμως θα πρέπει να φροντίσετε για αντίγραφα, φώτο, βίντεο, επαφές κτλ γιατί θα χαθούν όλα :/
    • Έχω κάνει ίδη ... backup και εργοστασιακές ρυθμίσεις και το κινητό είναι σαν να το έχω αγοράσει με την ρομ που ανέφερα (miui by xiaomi.eu 7.1 stable 7.1.3.0(lhpcnck)... τι μπορώ να κάνω στην συνέχεια?
    • Διαφήμιση
    • Σε redmi note 3 hennessy την εχει περασει καποιος? Θελω να την περασω σε κινητο φιλης μου που εχει μεινει σε μια παλια gtv... Δεν θυμαμαι κ εγω ποια... Παιζει να κλειδωσει ο bootloader? Σιγουρα θα κανω ελεγχο αν εχει ενεργη αδεια κ μετα θα προσπαθήσω... Αν κλειδωσει ομως ξεκλειδωνω εκεινη την ωρα η πρεπει να βαλω fastboot κ ολη την διαδικασια απο την αρχη??
      Mi 11 pro
    • Όταν το αγόρασα, κάποιος φίλος μου το ξεκλείδωσε και μου έβαλε την miui by xiaomi.eu 7.1 stable 7.1.3.0(lhpcnck) αυτό λέει κάτι?

=============== Ιαν 7th 2018, 2:36pm ===============
      Αν φλασαρω πρώτα την τελευταία fastboot rom, μήπως κλειδώσει ο bootloader?
    • Ο/H anstas4 έγραψε:

Όταν το αγόρασα, κάποιος φίλος μου το ξεκλείδωσε και μου έβαλε την miui by xiaomi.eu 7.1 stable 7.1.3.0(lhpcnck) αυτό λέει κάτι?

=============== Ιαν 7th 2018, 2:36pm ===============
      Αν φλασαρω πρώτα την τελευταία fastboot rom, μήπως κλειδώσει ο bootloader?

Ο/H chrisnik έγραψε:

Σε redmi note 3 hennessy την εχει περασει καποιος? Θελω να την περασω σε κινητο φιλης μου που εχει μεινει σε μια παλια gtv... Δεν θυμαμαι κ εγω ποια... Παιζει να κλειδωσει ο bootloader? Σιγουρα θα κανω ελεγχο αν εχει ενεργη αδεια κ μετα θα προσπαθήσω... Αν κλειδωσει ομως ξεκλειδωνω εκεινη την ωρα η πρεπει να βαλω fastboot κ ολη την διαδικασια απο την αρχη??
      Επειδή υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει ο bootloader και στις δύο περιπτώσεις, πρώτα κοιτάξτε εάν έχετε δικαιώματα ξεκλειδώματος στο mi account που έχουν οι συσκευές μέσα τώρα, κατεβάζοντας το mi unlock tool που έβαλα πιο πριν.

Αν δεν έχετε δικαίωμα ξεκλειδώματος, πρώτα θα κάνετε νέα αίτηση. Όταν πάρετε το "ΟΚ" τα ξαναλέμε :)
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@akantzis
      Βάλε το twrp 3.1 και βάλε πρώτα την απλή ..
      Wipe / .. swipe to factory reset ( σέρνω δεξιά το κουμπί , δεν πάω από advanced wipe )
      Install / .. το ζιπ της ρομ και swipe to confirm flash
      Wipe cache and dalvik ( στο κουτάκι αριστερά μετά το τέλος της εγκατάστασης ) / .. swipe to wipe κ.λ.π.
      Reboot system
      Done
      Στη περίπτωση που σου βγάλει error με failed to mount system , θα κάνεις reboot σε recovery από το twrp , μετά θα πας στο mount και θα ξετικαρεις και θα τικαρεις ξανά την επιλογή στο κέντρο της οθόνης που λέει κάτι για mount system partition.....
      Και μετά θα πας να κάνεις πάλι install τη ρομ ..

@'gkalen στην περιπτωση του ''error με failed to mount system ''που αναφερειs να ξανα φλασαρω την ρομ ,εφοσον πρωτα κανω αυτα που μου ειπες ,πρεπει να ξανακανω και παλι fr?? και εαν το βγαλει αυτο το error σε ποια στιγμη θα το βγαλει? κατα το πρωτο φλασαρισμα?
      live every day as it was the last day of your life!!
    • Διαφήμιση
    • Εγκατέστησα την πιο πρόσφατη miui9 στο xiaomi redmi 4 pro
      Λειτουργεί μια χαρά αλλά σε τυχαίες χρονικές στιγμές κολάει η οθόνη και μετά από ώρα κάνει επανεκκίνηση
      Επίσης 1-2 φορές κόλησε και δονούταν συνεχόμενα μέχρι να του κάνω κάνω αναγκαστική επανεκκίνηση
      Η διαδικασία που έκανα ήταν:εγκατέστησα την developer rom μετά twrp και μετά την ελληνική
      Το μόνο περίεργο σε όλη τη διαδικασία ήταν ότι όταν φλασαρα τη developer κόλησε στο $pause αλλά το κινητό άνοιξε κανονικά
      Το δοκίμασα 2 φορές και με μια άλλη έκδοση και κόλησε και τις δύο φορές

Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει?
    • Μολις φλασαρα με επιτυχια την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MINote3_V9.1.4.0.NCHCNEI_v9-7.1.zip
      που ειναι η τελευταια σταθερη που εχει σταλθει με μαιλ. μολις την ανοιξα μου ζητησε να κανει αναβαθμιση OTA. Το κανω? Εχει βγει νεοτερη και δεν εχετε προλαβει να μας την στειλετε σε μαιλ?

Ευχαριστω εκ των προταιρων
      Images
      • 20180107_163121.jpg

1,75 MB, 3.024×4.032, viewed 91 times
    • Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

Μολις φλασαρα με επιτυχια την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MINote3_V9.1.4.0.NCHCNEI_v9-7.1.zip
      που ειναι η τελευταια σταθερη που εχει σταλθει με μαιλ. μολις την ανοιξα μου ζητησε να κανει αναβαθμιση OTA. Το κανω? Εχει βγει νεοτερη και δεν εχετε προλαβει να μας την στειλετε σε μαιλ?

Ευχαριστω εκ των προταιρων
      OXI.
      Είναι bug του Updater που χτυπάει μόνο στις Stable εκδόσεις.
      Δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσεις την ROM. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H akantzis έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

@akantzis
      Wipe / .. swipe to factory reset ( σέρνω δεξιά το κουμπί , δεν πάω από advanced wipe )
      Wipe cache and dalvik ( στο κουτάκι αριστερά μετά το τέλος της εγκατάστασης ) / .. swipe to wipe κ.λ.π.
      Reboot system
      Done
      Στη περίπτωση που σου βγάλει error με failed to mount system , θα κάνεις reboot σε recovery από το twrp , μετά θα πας στο mount και θα ξετικαρεις και θα τικαρεις ξανά την επιλογή στο κέντρο της οθόνης που λέει κάτι για mount system partition.....
      @'gkalen στην περιπτωση του ''error με failed to mount system ''που αναφερειs να ξανα φλασαρω την ρομ ,εφοσον πρωτα κανω αυτα που μου ειπες ,πρεπει να ξανακανω και παλι fr?? και εαν το βγαλει αυτο το error σε ποια στιγμη θα το βγαλει? κατα το πρωτο φλασαρισμα?
      μολις φλασαρα την απλη ρομ συμφωνα με τον παραπανω τροπο οπου ανεφερε ο gkalen αλλα ενω ανοιξε κανονικα το κινητο παλι δεν βλεπω να εχει playstore..δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος μπορει να κανω?? μπορει να βοηθησει καποιος?? ωστοσο καποιο error με failed to mount system δεν εβγαλε τιποτα.. μονο μια καταγραφη οπως ''unmount of /system failed; no such volume'' αυτο..αλλα δεν υπαρχει playstore εφαρμογη..

=============== Ιαν 7th 2018, 8:13pm ===============

Ο/H akantzis έγραψε:

Ο/H akantzis έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

@akantzis
      Reboot system
      Done
      μολις φλασαρα την απλη ρομ συμφωνα με τον παραπανω τροπο οπου ανεφερε ο gkalen αλλα ενω ανοιξε κανονικα το κινητο παλι δεν βλεπω να εχει playstore..δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος μπορει να κανω?? μπορει να βοηθησει καποιος?? ωστοσο καποιο error με failed to mount system δεν εβγαλε τιποτα.. μονο μια καταγραφη οπως ''unmount of /system failed; no such volume'' αυτο..αλλα δεν υπαρχει playstore εφαρμογη..
      υπαρχει κανεις που μπορει να βοηθησει βρε παιδια?? ξερω ειναι δυσκολο ο χρονος σας...
      live every day as it was the last day of your life!!
    • Διαφήμιση
    • μπες twrp πηγαινε να κάνεις αυτό που σου έγραψε ο @gkalen και μετά κανείς reboot recovery και ξαναφλασαρε την rom. Όμως πρώτα από όλα για να πιάσει αυτό, μπες.στο zip της rom και αφαιρεσε το twrp. Θα το κάνεις remove. Ώστε να μην σου ξαναφλασαρε το twrp και σου γράφει πάλι γιαν unmount.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)