Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 343.
-
Καλημέρα και από μενα. Στο ΚΔΑ πόσο μπορεί να μείνει ένα δέμα? Είναι ήδη αρκετές μέρες
-
κλείσαμε 6 μέρες η παραγγελία με priority στο κέντρο διαλογής Αττικής. Ότι να'ναι Από το κακό στο χειρότερο παμε. Ξεμπουκωνει στο τελωνείο και μπουκωνει το κέντρο διαλογής. Τραγικό όταν σε άλλες χώρες παραλαμβάνουν 2 μέρες αφού φτάσει αεροδρομειο.
-
Παιδια βοηθεια παρακαλω BOΗΘΕΙΑ SOS
-
Γεια σας παιδια. Θελω την βοηθεια σας. Πηγα να κανω επαναφορα εργοστασιων ρυθμισεων για να κανω καθαρη εγκατασταση και κατα λαθος εκανα wipe ολες τις επιλογες που ειχε..Και το system. Πλεον ανοιγει το τηλ και βλεπω μονο το logo της Mi. Πειτε μου σας παρακαλω τι πρεπει να κανω για να περασω ρομ...Εχω πελαγωσει
-
Καλημέρα καλή χρονιά και από εμένα. Άλλο ένα περιστατικό ήρθε να μου επιβεβαιώσει ότι στην ελληνική διαχείριση των δεμάτων μας όλα κυλάνε τυχαία και χωρίς καμία προτεραιότητα. Παραγγελία μου μέσω Βελγίου από gearbest παραληφθεί σήμερα ενώ παραγγελία με priority banggood είναι ακόμη εδώ και μέρες στο Κέντρο διαλογής Αττικής. Και οι 2 έγιναν παραγγελία ίδια μέρα και έφτασαν Ελλάδα την ίδια μέρα. Μπορείς να μου εξηγησει γιατί συμβαίνει αυτό? Γιατί εγώ συνεχίζω και λέω ότι δουλεύουν πολλά κοπρόσκυλα…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “mi note 3 μετά από 16 μέρες έφτασε αεροδρομειο. 28/12/17 06:26 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Του χρόνου τώρα παραλαβή.. ... ” Απο banggood? Αποστολή απο Ολλανδία πότε έγινε; ” Και μένα αποστολή 14/12 priority banggood είναι κδ Αττικής.δεδομενων των ημερών καλά είναι. 2 του μήνα αν δουλέψουν τα κοπρόσκυλα στα ΕΛΤΑ λόγικα θα παραλαβουμε
-
mi note 3 μετά από 16 μέρες έφτασε αεροδρομειο. 28/12/17 06:26 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Του χρόνου τώρα παραλαβή.. ...
-
Παράθεση από billfot: “Εμενα το στείλανε αλλά είναι κάπου χαμένο, η το βούτηξε κανα αλάνι... ” απαγορεύεται η εισαγωγή μπαταριών επομένως και power banks στην ελλαδα. Γίνονται κατάσχεση στο τελωνείο. Τα σο άρα μαγαζιά δεν στέλνουν τέτοια είδη Ελλάδα
-
Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Καλημέρα σας. Εμένα σήμερα ξεμπλοκαραν 2 priority που ήταν κολλημένα Ολλανδία και 1 παραγγελία από alli που είχε κολλήσει 13 μέρες στο φίλο μας αεροδρομειο. Ελπίζω να προλάβω τα priority φέτος να τα πάρω..... ” Από ποια ημερομηνία σου έδειχνε send item abroad ? ” γράφω ότι σήμερα ξεμπλοκαραν από Ολλανδία. Άρα από σήμερα το γράφει.
-
Καλημέρα σας. Εμένα σήμερα ξεμπλοκαραν 2 priority που ήταν κολλημένα Ολλανδία και 1 παραγγελία από alli που είχε κολλήσει 13 μέρες στο δικο μας αεροδρομειο. Ελπίζω να προλάβω τα priority φέτος να τα πάρω.....
-
Και μενα η παραγγελια με priority απο bg ειναι κολλημενη ολλανδια εδω και 10 μερες
-
Παράθεση από skargas: “Στα νέα V.I.P μέλη, πως έρχονται οι OTA ? ” Σου ερχεται mail με την rom με ota. Την περνας εσυ μια φορα και μετα ερχονται μονα τους στο τηλ σου.
-
σε mido ολα δειχνουν μια χαρα
-
αγορά με priority bangood πρώτη φορά. Πήρα αριθμό αποστολής τύπου RU.........nl Σε πόσες μέρες θα εμφανιστεί στο σύστημα για να βλεπω που είναι?
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπουφάν, ρούχο, μεταξωτό ύφασμα ή κάτι άλλο που μπορεί να ήταν ακριβό ” 0.29 ευρω το ειχα πληρωσει!!!! Αν τους αρεσε τοσο πολυ ας το κρατουσαν να καθαριζουν τα γραφεια τους!!!! Και εχω ηδη αποζημιωθει σε GB points....οποτε...
-
Σημερα παρελαβα 10 δεματακια. 2 κολλημενα εδω και 75 μερες απο gearbest. 8 πακετακια απο alliexpres παραγγελιες 11/11 Το παραξενο ειναι οτι μια πετσετα 10χ20 με μικροινες εκανε 75 μερες να ερθει αφου την ανοιξαν τελωνειο και την εκλεισαν παλι. τι παραξενο εντοπισαν στις ακτινες τους σε μια πετσετα με μικροινες. Η ξεφτιλα εχει και ορια....
-
παιδια SOS...εκανα σε omega την αναβαθμιση μεσω OTA και μου μεγενθυνει ολη την ταπετσαρια... Τι κανω?????? σα να ζουμαρει την ταπετσαρια οποια και να βαλω