Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 608.
-
περνα τα χειροκινητα τι οδηγους θελεις να περασεις minimal adb and fastboot uq6us 15 secont adb installer jzkh5 qualqomm qdloader 9008 Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 Drivers: Download and Installation Guide mtk drivers file για τους mediatek θα χρειαστει πρωτα να επενεργοποιησεις την επιβολη για οδηγους χωρις σφραγιδα παταμε απλα τον αριθμο 7 απο το πληκτρολογιο οπως εδω σε ενα πολυ παλιο βιντεο π ειχα κανει δες μονο τν αρχη για τους μτκ οδηγους youtube.com/watch?v=D3VJGIIxVzc&t=38s
-
Παράθεση από jazzu4ia: “...τό έβαλα σε edl mode καί φλασσάρισα τήν china developer... ...τίποτα καί μέ αυτήν ... ...δέν μέ αφήνει νά συνδέσω τήν συσκευή μέ τόν λογαριασμό... ” περνα απλα αυτην την εκδοση σε edl mode kenzo_global_images_auto4g_autoUBL.rar - Google Drive kenzo_global_images_auto4g_autoUBL μολις περασει επειδη ειναι παλια εκδοση δεν θα δεις μεσα mi unlock status το βαζεις σε fastboot αφου περασεις την rom autin κ μετα με cmd ελενχεις το bootloader status fastboot oem device-info κα…
-
Παράθεση από jazzu4ia: “...καλησπέρες... ...δυστυχώς μετά από αφηρημάδα στό φλασσάρισμα, κλείδωσα bootloader στό παλιό πιστό μου kenzo πού χρησιμοποιώ ακόμα μέ πολύ σημαντικές αρμοδιότητες ! ...ούτε λόγος νά τό δουλέψω μέ miui... ...δυστυχώς αλλάξαν τά πράματα στήν xiaomi καί πλέον δέν μέ αφήνει νά τό ξεκλειδώσω όπως στό παρελθόν...βλέπει ότι είναι αγορασμένο από κίνα καί ότι ό λογαριασμός μου καί τό τηλεφωνό μου είναι ελληνικό...μέ πάει μέχρι τό 99% καί μετά πετάει τό μύνημα "The place where th…
-
Παράθεση από mparaxir: “το θεμα βρε παιδια παω στην συγκεκριμενη ημερα και μου βγαζει μετα αλλη ημερομηνια μετα απο δυο ημερες ξανα,διαβαζοντας και στο κομουνιτι λενε καποοι οτι δινουν μονο 2.000 αδειες οποιος προλαβε προλαβε ” δοκιμασε 6 η ωρα το απογ μα ντανγκ , κ επισης με hyper sploit h k oti alo brei9w apo github mporei na piasei me th prvth na xreiastei arketew fores props8eia GitHub - TheAirBlow/HyperSploit: Bypasses HyperOS restrictions on bootloader unlocking hypersploit-bypass-hyperos-…
-
power ic
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=W3nFFY6xQzk&t=8s
-
CPU REBALL
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=mTOWfAGNkfA&t=40s
-
fpc connector repair
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=YUxkEHnnMb0
-
αφου ξεκλειδωσεις κανεις αποσυμπιεση την fastboot rom στην επιφανεια εργασιας η στο δισκο C δεν βαζεις τηυν ρομ μεσα σε αλο φακελο που εκανες εσυ γτ φακελος υποφακελος και υποφακελος τις ρομ το τουλ δεν μπορει να διαβασει την διαρδομη χρειαζεσε μονο το φακελο μετα τον φακελο image οπου γραφει γ ολη την ρομ εκδοση code name κλπ και φλασ μονο με clean all επιλογη γτ το βλεπουμε τακτικα να μην περναει σωστα η ρομ και δοκιμαζουμε μια εκδοση πριν η μετα και δουλευει οποτε μονο με clean all επιλογη χω…
-
καλημερα αν δεν ειναι το power ic που λογικα το αντικατεστησε η το κανε reball και δεν δουλεψε τοτε ειναι αυτο που σ ειπε ο αλος, αλλα ειναι σιγουρα mi 10 lite η συσκευη? γτ δεν ειναι διπλη η cpu δλδ απο κατω ο επεξεργαστης και πανω η ραμ, το emmc/ufs ειναι ξεχωριστα διπλα αλο τσιπ το οποιο ειναι το flash memory ολλα τα δεδομενα σου ειναι εκει...!! mi 10 lite εχει την cpu που ειναι κ η ram μαζι σε ενα τσιπ οπως κ να χει εχει γινει αποκοληση καποιο τσιπ τα pads απο κατω τα μπαλακια και θελει reba…
-
καλημερα οταν λες στη κονσολα ποια ακριβως κονσολα ενοεις το αρχειο bat cmd? επισης βλεπω μας δειχνεις σειρακους διαύλουςusb και απο πανω πρεπει να λεει κατι εκει στο μπλε αν βγαζει android device απο κατω ακριβως αν κανει κλικ πανω θα σ βγαλει android bootloader interface αν ναι στο αναγνωριζει σε fastboot γτ εκει που δειχμνεις αρχικα μπορει να ειναι γ το τηλ αλλα μπορει να ειναι και για κατι αλο πχ ενα usb hub η στικακι κρατα το τηλ οπως ειναι σε fastboot power button kai volume down να κανει …
-
Υποδοχή μελών (2)
Μήνυμακαλως ήρθατε @MIUI_ART δημητρη δες λιγο φορουμ με κατι κινεζικα ποστ σ εχω στειλει κ μνμτα αλλα δεν ειδες