Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 608.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από blackm76: “Παράθεση από MIUI_ART: “Καλύτερα σε Windows ή σε Linux. Και σε Mac γίνεται αλλά ελάχιστοι το έχουν δοκιμάσει ” καταλαβα φιλε μου απλα σε linux η mac παραδειγμα πως γινετε;;;γιατι στον οδηγω λεει οδηγιες για windows μονο.σε ποια διαδρομη παραδειγμα βαζεις τον φακελο adb;;; ρωταω γιατι τωρα εχω windows,αν θελησω να μεταβω σε αλλο λειτουργικο συστημα θα μπορω να κανω τα ιδια πραγματα που κανω σε windows;;; ” με τον ιδιο τροπο που περναω εδω σε διανομη Ubuntu youtube.com/watc…
-
Παράθεση από yannos: “Σ'ευχαριστώ, αυτό έκανα. Το πιο δύσκολο σημείο τελικά στο ξεκλείδωμα είναι να πάρεις την άδεια στην εφαρμογή του mi community.. Μετά βέβαια με δυσκόλεψε πάλι να προσθέσω τον λογαριασμό στο developer options. Έκανα αποσύνδεση και ξανά σύνδεση του mi λογαριασμού μου και ...επιτέλους.. μετράω 72 ώρες. Άντε και να δούμε ” ωραιος καλη αναμονη λοιπον τωρα
-
Παράθεση από yannos: “Καλημέρα σε όλους! Προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα Xiaomi 12x κι' όταν πάω να προσθέσω τον mi λογαριασμό στο developer options μου λέει "Couldn't add. Please go to mi community to apply...." Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; ” ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΔΩ Mi Community Global 5.3.31 APK Download Η ΑΠΟ ΤΟ PLAY STORE details?id=com.mi.global.bbs&hl=en ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΕ ΤΙ ΜΙ ΛΟΓ. ΣΟΥ ΚΟΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ REGION GLOBAL ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΙ ΛΟΓ ΓΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΑ ΤΟ Δ…
-
αυτο σ ειχα βαλει και εγω για οδηγο κ σ ειπα οτι μιλαει ινδονησια μεν αλλα ο οδηγος ειναι σωστος... τωρα για τα ιμει μαλον προσπαθησες και με download & format π σ ειπα απο την αρχη να αποφυγεις μονο download & firmware update επιλογη!!! τωρα απο δω και περα μονο το ιμει 2 μπορεις να ξαναγραψεις γτ και στα 2 σε miui θα κολας σε bootloop & nvdata corrupted.. βλεπεις για οδηγο τωρα repair imei redmi 9 περνας μια redmi 9 eng rom γραφεις το ιμει 2 μονο και μετα ξαναπερνας miui fastboot καλη υπομονη …
-
καλησπερα αλαξε τη γλωσα στο xiaomitoolv2 δεν ξερω απο που το κατεβασες αλλα καυεβασε απο δω καλυτερα XiaoMiTool V2 - Modding of Xiaomi devices made easy καντο απεγκατασταση αυτο π εχεις μιοα επανεκκινηση το πς κ μετα εγατεστησε απο κει π σ ειπα στο σεταπ σ ζηταει να επιλεξεις γλωσα ρετζιον κλπ επελεξε ευ κ αγγλικα
-
και 2ρη με XIAOMITOOLV2 το βαζεις παλι σε μι ασιταντ τρεχεις το τουλ και επιλεγεις fastboot unbrick , και ας εισαι σε μι ασιταντ επιλεγεις οταν το διαβασει κ αν δεν διαβασει αυτοματα μοντελο επιλέγεις lancelot την συσκευη σου αλλα αυτο που γραφει σκετο lancelot οχι αλλα που γραφουν κ αλλα μαζι πατας καταλαβαινω αποδοχη σε ρωταει μια μετα αν εβγαλε οιδοποιηση οτι this miui version cant not install on thid device πατας οχι και συνεχιζει κατεβαζει μονο του την τελευταια recovery rom και την περναει
-
Παράθεση από ALXIOA: “Παράθεση από jimxai: “να ξες ομως οτι χρειαζετε και αρκετη ωρα να μποταρει μετα το φλασαρισμα της ρομ δωστου κ κανα 10 λεπτο τεταρτακι ” εψαξα λιγο στο youtube για το σφαλμα που βγαζει και ειδα καποιοι ξετικαρουν το preloader- to cust και ετσι φλασαρει..οποτε το φλασαρα ετσι .. ολοκληρωθηκε αλλα δεν μπουταρει.. το αφησα οπως λες 15-20 λεπτα ετσι... τιποτα.. κανει επανεκινηση στην ρεκοβερυ μετα.. Το ιδιο σφαλμα.. κατεβασα την τελευταια ρομ.. δεν λεει να την φορτωση αν δεν ξε…
-
μπορεις να ακολουθησεις αυτον τον οδηγο τα αρχεια που εβαλα λινκ παραπανω εγω ειναι χωρις password και ειπαμε αφου εγκαταστησεις πρωτα οδηγους απο το πρωτο βιντεο στα ελληνικα, μονο τους οδηγους στην αρχη και μετα ακολουθείς το δευτερο βιντεο Ινδονησία μιλαει αυτος αλλα ο οιδηγος ειναι οκ απλα κανε τα βηματα εσυ με τα αρχεια που εβαλα, εδω youtube.com/watch?v=lWoy0sTo2uw