Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 766.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΜπορείς αν έχεις και άλλο νούμερο κιντητού διαθέσιμο (δικο σου ή απο συγγενή που να μπορεις να δεις άμεσα τα μυνήματα) να ανοίξεις άλλο λογαριασμό και να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα. Συνήθως έρχεται το οκ πιο γρήγορα. Αλλιώς ίσως βολέψει αυτός ο οδηγός Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Προσοχή δεν ξέρω τι παίζει με τον οδηγό, δεν το έχω δοκιμασει απλά λέει για ολα τα xiaomi
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣ.Υ.Π ???? Σκουληκιάρικη Υπηρεσια Πληροφοριών; Σουρνάμενη Υπογείως Παρακολούθηση; Συστρέφουσα Υδηπαθώς Πουτ@ν@΄
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο σκληκ ψάρι που να το βρει; Κανα καλάθι με λωτούς θα έχει βρει πουθενά και εχει πέσει μέσα....
-
Παράθεση από princegr: “explorer τις βλέπει η εφαρμογή άλμπουμ δεν τις βλέπει ” Μιλάμε για φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με το κινητό ή φωτο που έχεις περάσει στο κινητό από κάπου αλλού; Αν εχεις πάρα πολλές φωτο ασε ανοιχτή την εφαρμογή άλμπουμ για κανα 10λεπτο και κοίτα μετά αν τις είδε (εχω δει οτι αν ειναι πολλές αργεί χαρακτηριστικά να τις διαβάσει την πρώτη φορά μετά από νέο στήσιμο στο κινητο)
-
Antutu score από τα xiaomi
nickkon - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧοντρικά ξέρω για antutu κοκκινα νούμερα: κάτι πειραγμένο στον kernel ή αλλαγμένος kernel πράσινα νούμερα: δεν έχει γίνει (ή δεν ανιχνευει) αλλαγή
-
wipe data? δεν έκανες?
-
Και εγω με titanium δεν έχω θέμα, με εξαιρεση το γεγονος ότι θέλει να τις κάνω restore μία μια. Αλλιώς κολλάει και περνάει ό,τι θέλει όπως το θέλει (άλλες εφαρμογές ΟΚ άλλες όχι)