Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Screenshot-1.jpg Οσοι ειναι με την official EEA εκδοση, να αναμενουν το update.
-
οχι. ειναι η official. περιμενουμε xtrv
-
οχι. ειναι η official. περιμενουμε xtrv
-
η εφαρμογη στατιστικων μπαταριας ειναι για τα αναθεμα, να ξερεις. καποια αλλη βαλε να βγαλεις ακρη, οπως πχ προτεινε ο φιλος παραπανω.. εχω διαβασει αρκετα ποστ παντως με official να ειναι 4-5% standby/hour.. ισως και παραπανω σε μερικους. αλλα πιο κατω μη περιμενεις να δεις.. με την xtrv που ειμαι εχω 0-1% στo 8ωρο αναμονη, με ολα κλειστα, μονο τηλεφωνια. απο το βραδυ δλδ μεχρι το πρωι. βεβαια απο εφαρμογες fb, insta ktl δε χρησιμοποιω. καμια 30αρια διαφορες αλλες.
-
Screenshot-1.jpg αντε να δουμε, μετα απο τοσο καιρο
-
Screenshot-1.jpg αντε να δουμε, μετα απο τοσο καιρο
-
εχει καποια εφαρμογη στο google play που να παιζει η ηχογραφηση σωστα? οχι μονο να καταγραφει το μικροφωνο, αλλα ουτε να θελει ανοιχτη ακροαση? μεχρι τωρα οτι εχω διαβασει κανεις δε μπορεσε να βρει-κανει καποια εφαρμογη να λειτουργησει "σωστα". η μονο 100% λυση ειναι custom rom για να εχει τον mi dialer.
-
Παράθεση από savvas63: “Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά το λινκ με την ρομ δεν ανοίγει, βγάζει 404 ερορ ” διορθωθηκε το link.
-
Παράθεση από savvas63: “Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά το λινκ με την ρομ δεν ανοίγει, βγάζει 404 ερορ ” διορθωθηκε το link.
-
ωραιος @sakis*68.. ευχαριστουμε μια ερωτηση. πως σας χαθηκε το pass safetynet? αναβαθμισα και το Magisk και τον Manager και το magiskhideprops και δε το εχασε. ενημερωθηκε το πρωτο ποστ με τον ελεγχο του safetynet (thnks @sakis*68)
-
εκανα update και το magisk και το manager. περναει κανονικα το safetynet.. δεν ειχες πριν κανει τη ρυθμιση με το magiskhideprops? δες ΕΔΩ ενημερωθηκε και το πρωτο ποστ με την νεα εκδοση του magisk.