Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 739.
-
Το δικό μου έχει κλείσει 2 χρόνια και η μπαταρία του δεν έχει καθόλου πτώση, είμαι τώρα στο 53% με τελευταία φορτιστή πριν 18 μέρες. Μήπως δεν έκανες σωστές φορτίσεις;; Το άφηνες να κλείσει από μπαταρία ; Εγώ πάντα το φορτίζω στον υπολογιστή (500mah)δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexandra FaKinou: “Τι είναι το bt?” Τι άλλο μπορεί να είναι, Bluetooth.
-
XIAOMI MI A3 MIUI
ΜήνυμαΚαλά έχουμε την τύχη να έχουμε τηλέφωνο xiaomi με καθαρό android και θέλετε το σιχαμερό miui;; Όποιος θέλει MIUI ας πάρει άλλο τηλέφωνο. Έχω δοκιμάσει πολλές custom rom στο Α3 και MIUI , σαν την μάνα ρομ δεν είναι καμιά. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιώργο ότι και να δοκίμασα δεν βρήκα λύση μένει κάποια στιγμή να κάνω φορμάτ κάτι παίζει με τα windows. Μόλις βγει η καινούργια έκδοση Οκτωβρίου πάω για καθαρή εγκατάσταση windows και πέρασμα τους drivers σου από την αρχή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68558/ τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά χωρίς επιτυχία, κάνω ακριβώς τα ίδια στο λαπτοπ και παίζει χωρίς θέμα, μέρες το ψάχνω και δεν μπορώ να βρω τι φταίει, μόνο φορματ δεν έχω κάνει ακόμα.
-
Αυτό το σφάλμα που μπορεί να οφείλετε; ο υπολογιστής είναι am3+ cpu fx6300 με win10. Σε λαπτοπ παλιό με win7 δεν έχω τέτοιο θέμα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68557/
-
Βοήθεια !
ΜήνυμαΈχει φίλος το ίδιο τηλέφωνο σε 4/128 και πάει σφαίρα κανένα κόλλημα, θεωρώ τα 3gb ram λίγα για τα σημερινά δεδομένα, αν δεν έστρωσε με την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στείλε το για έλεγχο.