Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 739.
-
Χάθηκαν οι επαφες
Μήνυμαμπες στο gmail σου να δεις αν είναι εκεί , στα καλά καθούμενα δεν χάνονται κάτι άλλο παίζει. και μην αφήνεις το τηλέφωνο να κλείνει από μπαταρία την καταστρέφεις και είναι δύσκολο να βρεις γνήσια μπαταρία.
-
Άστο να αδειάσει εντελώς και φορτισε το μέχρι να πάει 100, μπορεί να θέλει καλημπραρισμα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexalos: “Όχι φίλε είμαι από μακρυά κοντά Καλαμάτα Σε Ευχαριστώ Τελικά θ προσπαθήσω Ν το πουλήσω Ν πάρω το note 4x me snapdragon =============== Ιαν 21st 2018, 12:08pm =============== Δηλαδή πίστευετε ότι με τον snapdragon θ βγάζει περισσότερες ώρες το κινητό;” Όχι απλός θα κρατάει περισσότερο η μπαταρία έχω δει και 3 μέρες σε τηλέφωνο φίλου, και οθόνη 8± ώρες, είναι η μέρα με την νύχτα στο θέμα αυτονομία. Αλλά απορώ αφού το αγόρασες πρόσφατα το τηλέφωνο δεν έκανες έρευνα αγοράς πρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι, δοκίμασε το. Αν δεις θέματα πρέπει να κάνεις fr. Συνήθως δεν χρειάζεται... Κάνε μόνο wipe τα cache.” Γύρισα μια πίσω χωρίς fr όλα δείχνουν μια χαρά θα δείξει πως θα πάει η μπαταρία Παράθεση από Christoforos?: “Γεια σας. Έχω το Redmi pro με Miui 8.3 by xiaomi.eu 7.5.25|beta Το μόνο πρόβλημα είναι το ότι το bluetooth δεν δουλεύει σωστά. Δηλαδή μου αποσυνδέει το ακουστικό. Θέλω να κάνω αναβάθμιση. Ξέρετε αν υπάρχει καμιά καινούρια μετά από αυτήν σε eu να την κάνω χωρί…
-
Παιδιά με την τελευταια dev που πέρασα την Παρασκευή έχει μεγάλο battery drain. Έπεσα για ύπνο 2 με 100% μπαταρία και σήμερα 10 που ξύπνησα είχε πάει 85%. Χωρίς να τρέχει τίποτα και χωρίς να αλλάξω κάποια ρύθμιση. Με τις προηγούμενες ρομ έχανε περίπου 5%, μόνο το WiFi είναι ανοιχτό που δεν το κλείνω ποτέ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η καλύτερη λύση είναι το πουλάς και παίρνεις το note 4 snapdragon, δυστυχώς έκανες κακή επιλογή τηλεφώνου. Όσο και να βελτιωθεί η μπαταρία την αυτονομία του snapdragon δεν πρόκειται να την έχει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μπήκε η σημερινή στο redmi pro για να δούμε, μέχρι στιγμής μια χαρά δείχνει.
-
Έχεις μείνει πολύ πίσω, εγώ δεν έχω πρόβλημα με μηνύματα, δοκίμασε να περάσεις αυτήν που θα βγει σήμερα και αν σου κάνει νούμερα κάνε factory reset. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό το changelog είναι για την global, η ελληνική βασίζεται αν δεν κάνω λάθος στην china, θα δούμε την Παρασκευή τι θα βγει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπήκε και στο redmi pro μέχρι στιγμής μια χαρά, αλλά το έχω καημό να κατέβει μια φορά Ota όλο σφάλμα βγάζει, 2 φορές δοκίμασα, και τελικά από το email την πέρασα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
miui 9
ΜήνυμαΑπό ότι βλέπω φοράς την τελευταία ρομ δεν έχει βγει ακόμα miui 9 stable Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επαφές
ΜήνυμαΌταν κάνεις την διόρθωση πατάς ΟΚ για αποθήκευση;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi pro
ΜήνυμαΜαϊμού ρομ σου έβαλε ο Κινέζος ξεκίνησε με αυτά που σου είπε από πάνω fog και βλέπουμε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk