Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 739.

• Αλλαγή Redmi Note 4x

dfoust - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το LTE είναι το 4g αν πιάνει LTE είσαι κομπλέ.

• Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

dfoust - - Mi 11 (Venus)

Μήνυμα

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα αγόραζα κινητό με flagship επεξεργαστή γιατί βασικά δεν κάνω βαριά χρήση ούτε παιχνίδια παίζω, προτιμώ επεξεργαστή με χαμηλή κατανάλωση για μεγάλη αυτονομία, αν τώρα αγόραζα κινητό θα κοιτούσα σίγουρα Samsung a52s 5G ότι καλύτερο έφτιαξε η Samsung τα τελευταία χρόνια και γλυτώνεις από το εμετικό miui. Στην τιμή που έχει τώρα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και με ois στην κάμερα, πιστεύω ότι κατά λάθος έδωσαν τέτοια συσκευή στον λαό.

• Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

dfoust - - Mi 11 (Venus)

Μήνυμα

Εκτός ότι είναι ακριβή συσκευή φοράει και τον άθλιο sd888 με αποτέλεσμα τραγική μπαταρία, και 500€ είναι πάρα πολλά, εδώ που φθάσαμε περίμενε να δεις την 12 σειρά τι ψάρια πιάνει.

• Έτσι εξηγείται γιατί εγώ τα έβλεπα, έχω μόνο τις επαφές από το Gmail

• Τα label τα βλέπω στην εφαρμογή contact πάνω αριστερά στις τρεις παύλες, από εκεί μπορείς να δημιουργήσεις καινούργιο label και να βάλεις μέσα τις επαφές που θέλεις, από εκεί κάνεις και την κλήση που θέλεις στην εφαρμογή dial (τηλέφωνο) δεν μπορείς να βρεις τα label.

• Στις εφαρμογή επαφές στο κινητό έχεις επιλογή να φτιάξεις γκρουπ, δοκίμασε με άλλη εφαρμογή για επαφές από το play store αν δεν σε βολεύει η μαμά εφαρμογή.

• Εγώ μπήκα από υπολογιστή στις επαφές του Gmail έφτιαξα όπως ήθελα τα γκρουπ με τις επαφές και αυτόματα ήρθαν και στην εφαρμογή επαφές του κινητού. Ότι καινούργια συσκευή και να άλλαξα αυτόματα τα έχω στο κινητό.

• Redmi note 9 pro

dfoust - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο τηλέφωνο στο δικό μου όταν κάνω hard reset μου ζητάει το πιν που είχα πριν αλλιώς δεν προχωράει το setup, αυτό το κάνει η Google για ασφάλεια.

• Redmi note 9 pro

dfoust - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Και hard reset να κάνει το πιν πάλι θα το ζητήσει.

• RE:

dfoust - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Messenger: “Είναι λίγο μπερδεμένο το μενού και δεν μπορώ να βρώ που ακριβώς, αλλά κάπου στα settings λέει"Fastboot isn't unlocked on this device. Can't get root access". Αυτό σημαίνει ότι είναι κλειδωμένο το bootloader? Μπορείς να μου δωσεις ένα link να κατεβάσω την Global ROM με το Ελληνικό πληκτρολόγιο?” Το είχα το τηλέφωνο παλιά, σίγουρα θέλει ξεκλείδωμα και πέρασμα custom rom από εδώ για ελληνικά και play store. αν θέλεις μπορούμε να το δούμε μαζί με TeamViewer. Θα περάσουμε πρώ…

• Επίσημο Xiaomi Mi 11 Ultra

dfoust - - Mi 11 Ultra (Star)

Μήνυμα

Τα σάιτ είναι ασφαλές έχουν αγοράσει πολλοί από εκεί, αυτό που πρέπει να εξετάσεις είναι αν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για ένα κινητό που θα είναι China version, ας μην πω για τον χάλια επεξεργαστή και την κακή μπαταρία. Τα ζυγίζεις και βλέπεις.

• Κατά 99% έβαλες μουφα μπαταρία, αν θες για καλή μπαταρία κοιτάς μόνο nohon.

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ, γενικά η μπαταρία με βγάζει άνετα μέρα και πάω και για δεύτερη, κάπου στις 5 ώρες οθόνη έχω.

• Downgrade miui

dfoust - - RedMi 9 (Lancelot)

Μήνυμα

Θα έλεγα με αυτήν που φορούσε πριν έρθει σε αυτήν την κατάσταση.

• Downgrade miui

dfoust - - RedMi 9 (Lancelot)

Μήνυμα

Το θέμα είναι αν η συσκευή επιτρέπει να κάνεις downgrade, υπάρχει περίπτωση να έχει μπρικαρει.

• mi8 Μπαταρία

dfoust - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Δεν κάνει για άλλο τηλέφωνο είναι.

• Mi 11i 5g

dfoust - - Mi 11i (Haydn)

Μήνυμα

Είναι αυτό που σε τρελαίνει πολλές φορές, να έχει γράψει ολόκληρο κατεβατο πως γίνεται εγκατάσταση η ρομ , και ο άλλος να ρωτάει πως γίνεται η εγκατάσταση.

• POCO M3 Ξαφνικά μαύρη οθόνη!

dfoust - - Poco M3 (Citrus)

Μήνυμα

Δοκίμασα από την εφαρμογή στο κινητό από περιέργεια αντικείμενο αγορασμενο 1.5 χρόνο και προχωράει κανονικά .

• POCO M3 Ξαφνικά μαύρη οθόνη!

dfoust - - Poco M3 (Citrus)

Μήνυμα

Από το banggood τι σου είπαν;;

• Όλα αυτά που κάνει η Xiaomi είναι πολύ σωστά και καλά κάνει να παρέχει ασφάλεια σε περίπτωση που χάσεις το κινητό σου, το αν κάποιος ξεχάσει το password κακό του κεφαλιού του.