Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαupdate: Τελικά αλλαγή modem δεν χρειάζεται αλλά μετά από flash καινούργιας rom πρέπει να γίνεται η διαδικασία από την αρχή. Η υπηρεσία πάντως λειτουργεί τέλεια και σε υπόγειο που είμαι εγώ το σήμα είναι full και οι κλήσεις ακούγονται λες και ο άλλος είναι δίπλα.
-
Wifi
vanni - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚομμένο δεν είναι αλλά φαίνεται ότι έχει ζημιά οπότε μάλλον θέλει αλλαγή
-
Indigo Next
vanni - - V10 Themes
ΜήνυμαNothing happens i install it from TWRP but nothing changes. Maybe it is not for MIUI 11;
-
Indigo Next
vanni - - V10 Themes
ΜήνυμαHi I'm fine thanks, how are you? Unfortunately i can't install the second file you posted it opens like zip
-
Indigo Next
vanni - - V10 Themes
ΜήνυμαIt doesn't let me rename it
-
Indigo Next
vanni - - V10 Themes
ΜήνυμαOk something I don't get I download the .zip file if i remove the .zip and replace it with system / media / theme / default it says the file can't have / .
-
Indigo Next
vanni - - V10 Themes
ΜήνυμαCan you give instructions in English for the power menu please
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΊσως γιατί δεν γνωρίζει την απάντηση κάποιος; Και οι 2 φωτογραφίες που κρατάει έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά (μέγεθος , ποιότητα); Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να υπάρχει κάποια ρύθμιση που τραβάει πολλές φωτό για να επιλέξεις ποια είναι καλύτερη .
-
Red Dark Mod
vanni - - V10 Themes
ΜήνυμαVery beautiful theme thanks
-
Ναι οκ ξέρω πως να ανεβάσω απλά αν προσπαθεί από την εφαρμογή του forum νομίζω ότι δεν γίνεται.
-
Εμένα πάντως η εφαρμογή του forum δεν με έχει αφήσει ποτέ να ανεβάσω φωτογραφία και στις άδειες υπάρχει μόνο η επιλογή του αποθηκευτικού χώρου που είναι ενεργοποιημένη.
-
Δεν κρατάει το region
ΜήνυμαΓιατί κατέβασες την fastboot ; Ο George Kaggelaris σου είπε να βγάλεις το αρχείο από την rom που έχεις και να το κάνεις flash από fastboot mode.
-
Phone Services
ΜήνυμαΠήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές/ρυθμίσεις εφαρμογής συστήματος βρες το ρυθμίσεις κλήσεων πήγαινε στις σύνθετες ρυθμίσεις και δες αν είναι ενεργοποιημένο το φωτογραφίες κλήσης σε πλήρη οθόνη και απενεργοποιησε το
-
Μαλλον δεν με κατάλαβες άνοιξε την εφαρμογή mi fit πήγαινε στο προφίλ επέλεξε το band και στο ειδοποιήσεις εφαρμογής δες ποιες εφαρμογές έχεις επιλέξει να σου στέλνουν ειδοποιήσεις . Αν δεν το έχεις κάνει ποτέ γι'αυτό δεν σου έρχονται