Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επιβεβαιώνω και εγώ στο μενού πρόσθετες ρυθμίσεις/Συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών με πετάει πίσω στο αρχικό μενού ή κρασαρει . Θα το δει ο @UserXP και θα μας πει.
-
Εγώ πάντως με τα δεύτερα δεν έχω κανένα πρόβλημα
-
Ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα
-
Ναι αυτό έκανα τελικά και περιμένω
-
Το ίδιο ακριβώς μου έβαλε σαν default τον nova και επειδή τον έσβησα πλέον δεν μπαίνει η αρχική οθόνη και μου βγάζει συνέχεια παρακαλώ περιμένετε
-
@UserXP ευχαριστούμε πολύ , το patch για τα θέματα κάνει και για εδώ ή θα βγάλεις καινούργιο;
-
Mi Band 3 Greek Characters
ΜήνυμαΔεν μπορείς να έχεις Αγγλικά στο band και να έχεις ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα
-
Εμφανίζεται κανονικά
-
Ανέπαφες συναλλαγές με την συσκευή
vanni - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΓια παράδειγμα η εφαρμογή της alfa έχει επιλογή tap and pay εγώ που δεν έχω nfc μου βγάζει ότι δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω c1c218b76088e83b811016f46a13b7e4.jpgcbc89f5331f3e3832323d6562735f3e7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ανέπαφες συναλλαγές με την συσκευή
vanni - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜάλλον δεν με κατάλαβες μέσα στην εφαρμογή της revolut αν έχει πληρωμή ανέπαφα ή μέσω nfc τότε γίνεται από εκεί, το επιλέγεις δηλαδή την ώρα της πληρωμής και περνάς το τηλέφωνο. Αντίστοιχα στην εφαρμογή της Πειραιώς αν δεν υπάρχει τότε δεν μπορείς.