ωχ ναι.Ούτε σε μένα πετιέται το αρχικη καιπρόσφατα.Επίσης το animated rainbow στη θερμοκρασία καιρου δε κουνιέται..ηταν πολυ ωραίο!
Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
Ο/H kostas_thess έγραψε:
Λοιπόν επειδή το κινητό χωρίς τα patches μου φαίνεται πολύ φτωχό, έκανα ένα dirty flash ξανά τη rom, magisk 19 (με όλα τα modules μου) και πέρασα ξανά τα patches. Τώρα όλα περάστηκαν και λειτουργούν κανονικά! Δεν ανοίγει όμως το Αρχική και Πρόσφατα στις ρυθμίσεις. Για δείτε λίγο και οι υπόλοιποι γιατί πολύ περίεργα μας τα λέει το whyred μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kostas_thess έγραψε:
Λοιπόν επειδή το κινητό χωρίς τα patches μου φαίνεται πολύ φτωχό, έκανα ένα dirty flash ξανά τη rom, magisk 19 (με όλα τα modules μου) και πέρασα ξανά τα patches. Τώρα όλα περάστηκαν και λειτουργούν κανονικά! Δεν ανοίγει όμως το Αρχική και Πρόσφατα στις ρυθμίσεις. Για δείτε λίγο και οι υπόλοιποι γιατί πολύ περίεργα μας τα λέει το whyred μου.
η Αρχική οθόνη & Πρόσθετα στις Ρυθμίσεις
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
-
-
-
Απενεργοποίησα όλα τα modules του magisk, επανεκκίνηση, πάλι δεν ανοίγει. Τα πρόσφατα με σάρωση επάνω δουλεύουν όμως!
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
Μόνο nova και εγώ
-
Το ίδιο ακριβώς μου έβαλε σαν default τον nova και επειδή τον έσβησα πλέον δεν μπαίνει η αρχική οθόνη και μου βγάζει συνέχεια παρακαλώ περιμένετεΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
Το ίδιο ακριβώς μου έβαλε σαν default τον nova και επειδή τον έσβησα πλέον δεν μπαίνει η αρχική οθόνη και μου βγάζει συνέχεια παρακαλώ περιμένετε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0