Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Hdd recovery
Μήνυμα@SoNik+ καλημέρα, χθες δημιούργησα partition και δοκίμασα με το icare αλλά βρίσκει ότι έβρισκε και πριν δημιουργήσω partition άκυρα αρχεία που δεν τα είχα ποτέ. Σήμερα θα δοκιμάσω αυτό που πρότεινε ο nas πάλι και θα ενημερώσω. Έχεις κάποιο άλλο υπόψιν σου;
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΝαι αυτό επέλεξα. Θα δημιουργήσω partition, να δω τι θα βρεθεί..
-
Hdd recovery
ΜήνυμαLong του έβαλα και επέλεξα όλους τους τύπους αρχείων (ότι είχε δλδ). Εννοείς να μην επιλέξω κανένα τύπο;
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΜπα δεν βρήκε κάτι, μόνο αρχεία άκυρα pdf.. Με το άλλο που έβαλα φωτο βρίσκει αρχεία raw. Να δοκιμάσω λες να δημιουργήσω partition ώστε να τον διαβάσει το pc;
-
Καλημέρα, εμένα σήμερα μου εξαφάνισε τον χάρτη.. Μέχρι χθες ήταν οκ καθώς τη χρησιμοποίησα. Την ανοιγόκλεισα αρκετές φορές αλλά χωρίς αποτέλεσμα..
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω, σε ευχαριστώ!
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΜε ότι πρόγραμμα τον έχω τσεκαρει τον δείχνει σε άριστη κατάσταση. Όταν τον είδα σαν εξωτερικό στο κουτί από το τροφοδοτικό την έφαγα, σαν δίσκος είναι οκ. Τα αρχεία μου όμως δε τα βρίσκω με ότι πρόγραμμα και αν δοκίμασα. Να δοκιμάσω να τον κάνω φορμάτ; Το τικ τικ από όταν τον συνδεσα στη μονάδα μέσα δεν το κάνει λειτουργεί κανονικά.
-
Hdd recovery
ΜήνυμαΚαλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα αρκετό καιρό τώρα. Είχα ένα εξωτερικό σκληρό της WD, αρκετά παλιό, παίζει να τον έχω πάνω από 10 χρόνια. Καποια στιγμή τον συνδεσα στο ρεύμα έπαιρνε στροφές ακουγόταν ένα "τακ" έπεφταν οι στροφές και παλι το ίδιο, αυτό διαρκούσε 6-7 δευτερόλεπτα από όταν ξεκινούσε να παίρνει στροφές μέχρι να κάνει το "τακ". Έκανα το λαθος και τον δοκίμασα 4-5 φορές βγάζοντας τον από το ρεύμα.. Εν τέλει τον παράτησα και μετά από μερικές μέρες τον έβγαλα από το κουτί του και το…
-
Μάλλον είναι από τα ανεξήγητα!
-
Αυτο λέω, μήπως χτυπάει μόνο σε όσους τη χρησιμοποιούν προσπαθώντας να τραβήξουν το backup.. Μπορεί να είπα και βλακεία
-
@MiltosDelis τις χρησιμοποιείς τις σημειώσεις ή όχι; Μήπως παίζει ρόλο αυτό και δεν έχει πρόβλημα με την συγκεκριμένη εφαρμογή.. Υπάρχει τέτοια περίπτωση @MIUI_ART;;
-
Poco f2 όλα καλά! Καλημέρα!
-
[Miui 12.Χ - 21.8.25/26] Διανομή των νέων MIUI 12.x - XTRV ROM για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)
ΜήνυμαΕπιβεβαιώνω, όλα καλά στο Poco f2.
-
Είτε από stable σε dev, είτε από dev σε stable χρειάζεται factory.
-
Παράθεση από Mrlifeguard: “Καλημερα, Για μεταβαση απο Stable τελευταια εκδοση V12.5.4.0 (MI 9 μοντελο) σε αυτην την ROM, χρειαζεται να κανω Factory Reset? Ευχαριστω. ” Καλημέρα, ναι εφόσον πας από stable σε dev χρειάζεται factory.
-
Στο poco f2 από χθες που την πέρασα φαίνονται όλα καλά!