Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Άρα σε σένα λειτουργεί το vowifi. Με την τελευταία dev είσαι;
-
@ktsiaras ποια συσκευή έχεις;
-
Έχει δοκιμάσει κάποιος την stable V12.2.3.0.RJKCNXM_v12-11.zip σε poco f2 pro;;
-
Έχει δοκιμάσει κάποιος την stable V12.2.3.0.RJKCNXM_v12-11.zip σε poco f2 pro;;
-
Παράθεση από kostas234: “Παράθεση από gkalen: “@kostas234 Δοκίμασε αυτό ... MIUI 12.5 - 21.2.3/4 | Xiaomi European Community @MiltosDelis Το πρόβλημα με την εφαρμογή λήψεων βρέθηκε και στο source , μην αναβαθμίζεται κάτι , θα το διορθώσουν στην επόμενη Ρομ πιθανώς. .. ” @gkalen δεν κανει κατι οταν βαζω αυτο *#*#663368378#*#* μηπως αυτη η οδηγια ειναι μονο για το Mi10Pro? Both VoLTE and VoWiFi are working great on my Mi10Pro. Open Modem test tools by using *#*#663368378#*#* code in dialer > Open …
-
Κάποιες φορές που ξεκλειδώνω το κινητό ενώ ξεκλειδώνει, φαίνεται το φόντο κανονικά αλλά δεν φαίνεται τίποτα άλλο παρά μόνο το φόντο. Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα, το κλειδώνω με το power button και μετά είναι οκ στο επόμενο ξεκλείδωμα. Δεν το κάνει συνέχεια, πχ σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας το παρουσίασε 3 φορές.
-
Παράθεση από atsarantos: “Σε Lmi με την 21.2.4 dev στις ρυθμίσεις πατώντας την επιλογή ήχοι και δόνηση μου crash-άρει την εφαρμογή ρυθμίσεων με το απότελεσμα να μην μπορώ να μπω στους ήχους πάρα μόνο από την επιλογή wallpaper & personalization. Το έχει συναντήσει κάνεις άλλος ή κάτι τρέχει μόνο στη δική μου συσκευή; ” Μπαίνει κανονικά σε εμένα.
-
Για πρώτη φορά μου πέταξε σφάλμα για το mi connect όταν άνοιξε το κινητό μετα το φλασαρισμα και εκτοτε δεν πέταξε ξανά.. Κατά τα άλλα όλα καλά στο lmi.
-
@mutunas όχι δεν λειτουργεί. Δοκίμασα αυτό που μου είπες.
-
@mutunas ενεργοποιημένα τα έχω από πάροχο και από τις ρυθμίσεις αλλά ποτέ δεν είδα το σήμα vowifi..
-
@mutunas να σου πω την αλήθεια δεν το έχω παρατηρήσει.. Βγάζει κάποιο σύμβολο όταν είναι μέσω wifi; Υπάρχει τρόπος να το δοκιμάσω για να σου πω;
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Hristos Psih βγήκε η τελευταία stable αν θες κατέβασε τη από εδώ .
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΜοτίβο.
-
Περάστηκε και στο poco f2, προς το παρόν όλα δείχνουν καλά!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΣτο poco της γυναίκας δεν μπορώ να κάνω με τίποτα ενεργοποίηση τη sim. Είναι καινούργιο account που της το έκανα πριν ένα μήνα περίπου.. Καμία ιδέα;
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα21.1.20 αυτή είναι η τελευταία dev και ναι είναι 12.5.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠροσωπικά έβαλα dev και τώρα είμαι στην τελευταία dev χωρίς προβλήματα. Edit: Ας δοκιμάσει την stable και αν έχει θέμα να γυρίσει στην dev.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αν δε κάνω λάθος, κάποιος να με διορθώσει, εδώ είσαι xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30Pro_V12.2.1.0.RJKCNXM_v12-11.zip ” Έγω όταν έβαλα την συγκεκριμένη δεν περνούσε πιστοποίηση και δεν μπορούσα να βάλω λογαριασμό google. Δεν γνωρίζω αν έχει διορθωθεί κάτι..
-
@lazkal τον διακόπτη από το gps τον έχεις ανοιχτό;
-
Τελικά το πρόβλημα όσον αφορά την εφαρμογή mi fit οφείλονταν στο ότι είχα κλείσει την πρόσβαση στην τοποθεσία(και τον διακόπτη του gps), γι'αυτό και δεν έκανε σύνδεση με το miband.