Άλλο ένα ευχάριστο σε όλους
ΧΡΗΣΤΟΣ
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού@gkalenΟ/H gkalen έγραψε:
@Hristos Psih
Δε ξέρω τι twrp κατέβασες για το Poco f2 pro ( LMI ) , αλλά αυτό θα βάλεις αν είσαι με android 10 .. LMI_0623.img | by gkalen for Xiaomi
Αν φλασαρεις android 10 rom παλιότερη , θα μείνεις με αυτό ..
Αν πας για rom με android 11 , μετά το φλασαρισμα θα βάλεις αυτό και καλό θα ήταν να φλασαρεις την android 11 rom ξανά με αυτό .. twrp_lmi_1206_wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi
Και με αυτό θα συνεχίσεις ..
ΤΟ ΑΥΤΟ by Steven King ..
Ευχαριστώ πολύΟ/H gkalen έγραψε:
@Hristos Psih
Δε ξέρω τι twrp κατέβασες για το Poco f2 pro ( LMI ) , αλλά αυτό θα βάλεις αν είσαι με android 10 .. LMI_0623.img | by gkalen for Xiaomi
Αν φλασαρεις android 10 rom παλιότερη , θα μείνεις με αυτό ..
Αν πας για rom με android 11 , μετά το φλασαρισμα θα βάλεις αυτό και καλό θα ήταν να φλασαρεις την android 11 rom ξανά με αυτό .. twrp_lmi_1206_wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi
Και με αυτό θα συνεχίσεις ..
ΤΟ ΑΥΤΟ by Steven King ..
Εχω περασει την Global 12.2.1, μετα την 12.2.3, μετα την 12.2.4 ...εχω περασει την 12.0.3 και την εβαλα να κανει αυτοματα update, εκανα ξανα την ιδια διακασια και για την EU, φυσικα κατα το φλασαρισμα κανω και διαγραφει τα παντα... Δοκίμασα την κινεζική 12.2.2 του Κ30 pro, αλλά δεν ειχε τιποτα εκτος απο κινεζική και αγγλικά ...σε ολες κανει το ιδιο.Ο/H no-mercy έγραψε:
Καλησπέρα έχω την V12.2.4.0 RJKEUXM την οποία συνοδεύουν κάποια προβλήματα. Ένα από αυτά είναι ότι στην αρχική οθόνη δεν βγαίνουν οι σημάνσεις ειδοποιήσεων. Και εξηγώ ότι ενώ έρχεται ένα μήνυμα είτε στο viber είτε στα μηνύματα είτε αν δεν απαντήσω κάποια κλήση και γενικά σε όλες τις εφαρμογές , στο εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη δεν βγαίνει το σηματάκι με τον κύκλο ή τον αριθμό των αδίαβαστων μηνυμάτων και ένα δεύτερο όταν βάζεις να διαβάσεις φλασάκι μέσω OTG και περιέχει φωτογραφίες (.jpg) δεν τις ανοίγει παρά μόνο αν τις κάνεις save στο τηλέφωνο , δηλαδή αν δεν τις αντιγράψεις δεν τις ανοίγει από το φλασάκι κατευθείαν.Τα έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;Υπάρχει κάποια λύση για τα παραπάνω; Έχω δοκιμάσει όλα τα κλασικά, δηλ. έδωσα όλα τα δικαιώματα στις εφαρμογές , αυτόματη έναρξη κτλ αλλά το πρόβλημα παραμένει.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Βλέπω πως η συσκευή πλέον στη xtrv , αναγνωρίζεται ως poco f2 pro.Ο/H gkalen έγραψε:
@As32
Μάλιστα .. φαίνεται υπάρχει θέμα με τις stable από xiaomi μεριά , πιθανώς θα γίνει σύντομα και update για fix ..
Σε XTRV developer rom δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα..
![]()