Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 624.
-
Το eglobalcentral.eu έχει καταντήσει κοροϊδία από τις 10/08 έχω παραγγείλει το mi8 ενώ το είχε διαθέσιμο και μετά από μια εβδομάδα από την αγορά μου μετά το έβγαλε μη διαθέσιμο και ακόμη περιμένω. Κάποιο κατάστημα στην Ευρώπη για να το πάρω από αλλού υπάρχει; Να το ακυρώσω γιατί και στα μηνύματα είναι σε 3-4 μέρες θα το έχουμε και σε λίγο θα βγει το Poco F1 .
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
trifos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΤο mi8 8/128gb ξέρετε πότε θα κυκλοφορήσει;
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
trifos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΣε αναμονή είμαι και εγώ από το eglobalcentral.eu από τις 10/08 και ακόμη τίποτα δεν ακυρώνω γιατί το πήρα 365€ + 30€ μεταφορικά - 5€ κουπόνι 390€ τελική τιμή το mi8 128gb .
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα στο enmiui έγινε μια αναφορά σχετικά με τον bootloader [Important] Must read if you wish to tweak/modify your Mi 8/SE - Xiaomi Mi 8/SE/EE - Xiaomi MIUI Official Forum Οπότε global ROM ξεκλείδωτο bootloader.
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπειδή είχα ψάξει για πρόγραμμα για ξεκλείδωμα του bootloader στο MI5 με ανεπίσημο τρόπο και υπάρχει στο XDA οπότε κάτι ανάλογο έχουν βγάλει και για το mi8.
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜήπως με αυτή την ενημέρωση φτιάχνει κάτι; f5792615163e7135de3279151a8466d0.jpg
-
Παράθεση από annonnaki: “Η ουσιαστική διαφορά είναι η οθόνη που το mi8 έχει amoled. θεωρητικά καλύτερα χρώματα και ίσως λίγο καλύτερη αυτονομία. Επίσης το mi8 έχει notch όπου υπάρχει και ειδικός αισθητήρας για το face unlock. Κάμερες ίδιες cpu ίδιο μπαταρία νομίζω ίδια. Αλλά σαν το κεραμικό πίσω μέρος του mi mix 2s και καθαρή οθόνη χωρίς σεμεδακια δεν έχει. ” Το face unlock το έχει μονο η έκδοση με τα 8gb ram αν δεν κανω λαθος.
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕχω ενα usb hdmi για την τηλεόραση την συνέδεσα και δεν έδειξε κάτι , έχει κάποια ρύθμιση απο το κινητό;
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@stapd_21 για μερικές μέρες δεν εμφανίζεται στην σελιδα το έχουν αναφέρει αλλά αν μπεις στην σελίδα με τις fastboot rom εχει κανονικά την global beta 8.2.24 και τη global stable 9.2.3 .
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΗ ασύρματη οθόνη στην global beta android 8.0 βρίσκεται ρυθμίσεις/περισσότερα/ασύρματη προβολή.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕνα μικρόφωνο έχει είναι κάτω.τα ηχεία ειναι 2 ένα πάνω και ενα κάτω.
-
Mi6 φορτιστής
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΜπορεις να κολλησεις τον ανταπτορα με ισχυρή σιλικόνη ετσι εχω και τους δυο φορτιστές.