@mrdj2k
Το ξανά κλειδώνεις με το miflash tools αν κάτω δεξιά επιλέξεις το cleam and lock ή με εντολή cmd αν μπεις σε fastboot λειτουργία και δώσεις την εντολή fastboot lock νομίζω.
@mrdj2k
Το ξανά κλειδώνεις με το miflash tools αν κάτω δεξιά επιλέξεις το cleam and lock ή με εντολή cmd αν μπεις σε fastboot λειτουργία και δώσεις την εντολή fastboot lock νομίζω.
@spideman3
Ποιος ο λόγος να ξανακλειδωσεις αν περιμένεις 15 μέρες να ξεκλειδώσεις;;
@mrdj2k
@spideman3
Ποιος ο λόγος να ξανακλειδωσεις αν περιμένεις 15 μέρες να ξεκλειδώσεις;;
Το 90% δεν το κλειδώνει αλλά υπάρχει και το 10% το επιχείρησε. Πάντα μιλάω με βάση ότι γράφτηκε στο official site της xiaomi.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιμένω να έρθει από eglobalcentral στις 9-8 έκανα την παραγγελία. Κάτι ακόμη έγραφε China- unlocked οπότε θα έρθει όπως το MI6 ξεκλείδωτο με την κινεζική ρομ, φλασάρω την κινεζική ξανά με την επιλογή clean & lock για να ξεκλειδώσω με τον λογαριασμό μου σωστά;
Αν ειναι china model δεν θα εχςις θεμα να ξανακλειδωσεις με china rom. Αλλα δεν υπαρχει λογος να κανεις ολο αυτον τον κοπο... Πλεον δεν χρειαζεται να κανεις αιτησεις κτλ... Ξεκλειδωνουν ολοι οι λογαριασμοι... Απλα οπως θα εισαι ξεκλειδωτος περνας με mi flash οποια ρομ θελεις απο official. Με global απλα δεν ξανακλειδωνεις αν δεν αλλαξει κατι στην νεα τακτικης της η xiaomi
Αν πας λίγο ποιο πίσω δυο παιδιά ανέβασαν το twrp ή κατέβασε την XTRV rom και πάρε από μέσα τις εφαρμογές-γη root και twrp. Ο τρόπος είναι μέσω εντολών cmd.
Αν πας λίγο ποιο πίσω δυο παιδιά ανέβασαν το twrp ή κατέβασε την XTRV rom και πάρε από μέσα τις εφαρμογές-γη root και twrp. Ο τρόπος είναι μέσω εντολών cmd.
Καλώς θα το ψάξω αλλά θα παραμείνει μετά τα reboot η TWRP η θα γυρνάει στη MIUI recovery? Αυτό είναι λίγο που θέλω να μάθω...
Οταν κανείς ροοτ, παραμένει το twrp.
Αν ξαναγυρίσει σε miui, σημαίνει ότι δεν πέτυχε, η , το twrp.img δεν δουλεύει σωστά, και ψάχνει ς για άλλο twrp.
Τα παιδιά εδώ στο φόρουμ, είπαν ότι δουλεύει!
Πώς έκανα ροοτ σε mi max:
Περνάω το twrp me cmd,
Περνάω custom rom me to twrp
Περνάω superSU,,, έχουν γίνει τα wipe.
Για το mi 8, δεν ξέρω, δεν το έχω δουλέψει, κοίτα να βρεις κάποιον οδηγό,,, η. από το xiaomi.eu