Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 624.
-
Bootloop σε ολοκαίνουργιο Mi6
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΝαι δυστυχώς τώρα το δοκίμαζα στο δικό μου με το καλώδιο, οπότε εάν καταφέρει να μπει και ενεργοποιήσει το usb debugging ίσως να γίνει. Κάτι άσχετο θερμοκρασία ανεβάζει;
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από xrysiko1: “@trifos To xiaomi tool προϋποθέτει να έχει bootarei το κινητο για να ενεργποιήσεις το usb debugging... ” Εαν το βάλεις σε edl δεν χρειάζεται
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΜε το xiaomi tool δοκίμασες; Εγω με αυτό ειχα αλλάξει ρομ . XiaoMiTool - Automated Flashing Tool [GUIDE - STEP by STEP] - App - Xiaomi MIUI Official Forum
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕχεις μείνει πολύ πίσω η ρομ που έχει τωρα ειναι η miui 9.Εαν μπορεις να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και μετά να περάσεις μια fastboot rom. Το mi6 είναι σκυλί μην ανησυχείς!!
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΒγηκε η global beta android 8
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsiaras: “@trifos είσαι beta testers ? ” Ναι
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΗ global beta oreo έχει βγει την δοκιμάζουμε.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕπιτέλους ήρθε η global beta 7.12.28 8.0 να δούμε εντυπώσεις.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από billfot: “Το τηλέφωνο μου ήρθε ξεκλείδωτο απ το gearbest. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία? ” Και μενα ήρθε ξεκλειδωτο με σφραγισμένο κουτί με τις ταινίες ασφαλείας το κλείδωσα και το ξεκλειδωσα με τον λογαριασμό μου. Μέσα στην βδομάδα θα δοκιμάσουμε την global Oreo !!
-
RE:
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παράθεση από trifos: “Το δικό μου mi6 128 ceramic απο gearbest ήρθε με σφραγισμένο κουτί με τα αυτοκόλλητα ασφαλείας. ” Φίλε @trifos εμένα ήρθε χωρίς.. Περίεργο γιατί όσα unboxing με το μαύρο κουτί του κεραμικού έχω δεν είχαν αυτοκόλλητο..Θα το ψάξω. Όταν μπορέσεις στείλε μου σε p.m φώτο του κουτιού που φαίνονται μου κάνει εντύπωση.. Φίλε @manpap85 υπομονή και τίποτα άλλο. Μένει το εν λόγο μαγαζί να αποδείξει πόσο σοβαρό είναι. Περιμένουμε τα νέα σου. Καλή δύναμη.” Αυτές τι…
-
Antutu score από τα xiaomi
trifos - - Ο καφενές μας
Μήνυμαandroid 8 miui9 7.12.5
-
Antutu score από τα xiaomi
trifos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα -
trifos - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46734/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46735/Εδω ήμαστε global beta 7.12.1forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46735/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46736/
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν ενεργοποίησα τίποτα ηταν έτσι.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@geozn8 ειμαι με την global deta 7.12.1 και έχει τίς νέες ειδοποιήσεις.
-
@geozn8 αυτό το τζαμακι είχα παραγγείλει βλέπω έφτασε στο Ηράκλειο από Σάββατο θα περιμένω ακόμα αύριο πρωί και μεσημέρι θα πάω να δω τι γίνεται ,να το βάλω να δούμε πως θα πατήσει. Edit:ηρθε σημερα το περασα εχει τελεια εφαρμογη και αν το δεις απο την εσωτερικη μερια στις ακρες εχει κουρμπα για τελεια εφαρμογη αλλα νομιζω ειναι μονο για την εργοστασιακη θηκη ή χωρίς γιατι με το που εβαλα την θηκη ξεκολλαγε γιατι το πιεζε προς τα πανω.