Αυτό πρακτικά σε τι ωφελεί. Αν χαθεί πχ για την εύρεση του? Δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο...
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλησπέρα στην παρέα και Χρόνια Πολλά η Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader είναι αυτή: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Είναι η ίδια διαδικασία για όλα τα Xiaomi;;
Για πείτε μου μπορώ να το ξεκλειδώσω το κινητό;;
Να δοκιμάσω τώρα η όχι;
Ευχαριστώ -
Ο/H vaspyr21 έγραψε:
Να δοκιμάσω τώρα η όχι;
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H vaspyr21 έγραψε:
Να δοκιμάσω τώρα η όχι;
Αν κάνω την διαδικασία ξεκλειδώματος πως θα καταλάβω ότι θέλει developer rom;; -
Ο/H vaspyr21 έγραψε:
Αν κάνω την διαδικασία ξεκλειδώματος πως θα καταλάβω ότι θέλει developer rom;;
Για τώρα μιλάμε για υποθετικό σενάριο.. -
Κατεβαζεις την τελευταία dev από τη σελίδα της xiaomi και την περνάς από τον updater.
MIUI ROM for Xiaomi Mi 6 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H vaspyr21 έγραψε:
Αν κάνω την διαδικασία ξεκλειδώματος πως θα καταλάβω ότι θέλει developer rom;;
=============== Δεκ 30th 2017, 8:25pm ===============
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κατεβαζεις την τελευταία dev από τη σελίδα της xiaomi και την περνάς από τον updater.
MIUI ROM for Xiaomi Mi 6 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Stable ROM
η αυτη
Developer ROM
και πως την περνάς από τον updater;;
από το κινητό η από τον υπολογιστή;;
και κάτι τελευταίο θα πρέπει να εχω κατεβάσει τα driver του κινητού και πώς τα κατεβάζω;; -
@vaspyr21 δοκίμασε βρε να ξεκλειδώσεις πρώτα.
Ενα-ενα τα βήματα. Αν δεν τα καταφέρεις, θα κατεβάσεις στο κινητό την developer απο το link που σου έδωσε ο @amavroudis και θα την φλασαρεις με τον Updater, απλά επιλέγοντας το zip της rom. -
Ο/H Bodai έγραψε:
@vaspyr21 δοκίμασε βρε να ξεκλειδώσεις πρώτα.
Ενα-ενα τα βήματα. Αν δεν τα καταφέρεις, θα κατεβάσεις στο κινητό την developer απο το link που σου έδωσε ο @amavroudis και θα την φλασαρεις με τον Updater, απλά επιλέγοντας το zip της rom.
-
Ο/H billfot έγραψε:
Το τηλέφωνο μου ήρθε ξεκλείδωτο απ το gearbest. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία?
Μέσα στην βδομάδα θα δοκιμάσουμε την global Oreo !!Mi 11i 8/256 -
Το εκανα και μου εγραψε αυτο.
Αίτηση για δικαιώματα αφαίρεσης
Υποβλήθηκε. Περιμένετε για την αναθεώρηση.
Αφού εγκριθεί η αίτησή σας, θα στείλουμε μια ειδοποίηση μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο.
Εάν δεν έχετε λάβει πληροφορίες μετά από 10 ημέρες, μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα νήμα στην ενότητα Παραπόνων / Συμβουλών του MIUI Global Forum.
Πηγαίνετε στο Φόρουμ >> -
τέλεια. Δοκίμασε να κατεβάσεις από τη σελίδα τους το mi unlock. Μόλις καταφέρεις να το κατεβάσεις τρεξτο και ακολούθως προσπάθησε να ξεκλειδώσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0