Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 624.

• Υπομονή @Antonis Thom σε λίγες μέρες θα έρθουν 2 απο ali και απο ότι ειδα είναι τα μονο που κολλάνε σε όλη την οθόνη οχι σαν τα συνηθισμένα που κολλάνε περιμετρικά και στο κέντρο κενό.

• Εχω παρατηρήσει πως οταν το φορτιζω π.χ. απο 60% εως89 -90 και το βγαζω απο τον φορτιστή και μετά ξανά τό ίδιο δεν φαίνεται καθόλου στο ιστορικό. Έτσι συνήθως το φορτιζω εως 99% λιγες φορές πληρης φόρτιση και μια φορά έδειξε 2 ημέρες με 9 ωρες οθόνη;; επίσης το φορτίζω σε 2.4Α Σήμερα το φόρτισα 2 φορές απο το 70%στο89% και απο 80%στο 90% Φαίνεται καπου;

• Παράθεση από makisfz: “@trifos άλλη φορά αν θέλεις να μην γίνει διαγραφεί από το miFlash θα πας στην fastboot rom έχει το αρχείο flash all bat θα το ανοίξεις με το notepad++ και θα σβήσεις την εντολή fastboot erase DDR. Και επιλέγεις clean all Redmi note 3 pro ” Άνοιξα το αρχείο και δεν υπάρχει αυτή η εντολή.

• Εχθές ήρθε το πρώτο brick στο mi6 ήρθε αναβάθμιση το πρωί σε miui9 global beta 7.11.6 κατέβασα ολη την recovery rom γιατι την περναω από twrp και πήγα να την κανω εγκατάσταση το βράδυ και ξαφνικά κόκκινα γράμματα και κατεστραμμένο αρχείο πατώ επανεκκίνηση στο σύστημα και τίποτα μαύρη οθόνη ουτε συνδυασμούς πληκτρων τίποτα ,κατεβαζω μια fastboot rom global beta πατώντας τα πλήκτρα το είδε εξακολουθεί η οθόνη σε ολη την διάρκεια να είναι μαύρη.Ειχα επιλέξει save user data να μην χασω φωτογραφίες, …

• Με την miui 9 global beta 7.11.2 η κάμερα μου φαίνεται να εχει βελτιωθεί,το δοκιμασα με το mi6 global stable miui9 δίπλα δίπλα τα 2 κινητά.

• Το bootloop το είχα πάθει και εγώ η λύση ήταν factory reset (διαγραφή τα πάντα από τον εσωτερικό χώρο) και όχι dalvick ,case,data μετά επανεκκίνηση στο twrp recovery και εγκατάσταση ρομ.

• Xiaomi mi 6 128 ή 128 ceramic

trifos - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Εχω και τα 2 mi6 64gb glass και mi6 128gb ceramic , στο γυαλί κανει γρατσουνιές, λίγο ποιο ελαφρύ απο το κεραμικό,ο ήχος πισω στο γυάλινο καπάκι είναι περίπου σαν πλαστικό, το γύρο γύρο μεταλλικό ξεφλούδισε σε κάποια σημεία από την πρώτη βδομάδα .Το κεραμικό δεν αφήνει γρατσουνιές το εχω 2 βδομάδες ,ποιο βαρύ ,το γύρο μεταλλικό που ειναι βαμμένο δεν ξεφλουδίζει όπως το γυαλί στις 2 βδομάδες ισως ειναι και αυτό με κεραμική επίστρωση, στις κάμερες τα δαχτυλίδια ειναι χρυσός 18κ.

• Ειναι απενεργοποιημένη η ψηφιακή υπογραφή; Και η διαδρομή ειναι μεγάλη C/miui global gemini ... Το miflash το τρέχει σαν διαχειριστής;usb 2 θύρα.

• Τα παιξε?

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Δεν θυμάμαι εαν ειχα γράψει για το κινητό μου εδώ οταν το είχα ψάξει στο xda και στο en.miui με κάποιους που είχαν το ίδιο πρόβλημα κάποιοι που το ειχαν παει σε ηλεκτρονικό και ειναι μέλος του xda μου ειχε πει για ενα συγκεκριμένο πυκνωτή και τον κωδικό του και ευθύνεται για αυτό

• Τα παιξε?

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

@linuxilakis αν το ανοίξει χάνει την εγγύηση.Ειχα ενα 64gb με ίδιο πρόβλημα και του έβαλα την μπαταρία απο το 128gb μετά από 4 μέρες χωρίς μπαταρία για αποφόρτιση έβαλα την μπαταρία και τίποτα ,στην περίπτωση μου απο την αρχή δεν το έβλεπε με το test point κατάφερα και φλασαρα πάρα πολλές ρομ miui7 & miui8 αλλά δεν άνοιγε.

• @fog δηλαδή είναι σαν να αδειάζει ο πάγκος του μάστορα και να τόν ξανά στήνει απο την αρχή οποτε έτσι καταναλωνει την ενέργεια; Πολύ σωστή παρατήρηση για να βγάζουμε περισσότερες ώρες οθόνης.

• Την επωνυμία της επιχείρησης : GearBest Την Διεύθυνσή της (URL) : GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi6 128gb ceramic Την ημερομηνία αγοράς : 04/09/2017 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:20 εργάσιμες ημέρες 26 ημερολογιακές. Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή:8 Σας προτιμήσανε στο τελωνείο :Οχι-Eu Express Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) το μονο που με ενόχλ…

• Σημερα παρελαβα το 128 κεραμικο ηρθε με global stable και ξεκλειδωτο bootloader οπότε και τον κλείδωσα για να τον ξεκλειδωσω επίσημα ,περιμενω τις 72ωρες.

• Πολύ αργοπορία με την DPD, όλη την Ευρώπη οδικός την διασχίζει.Λένε μέχρι την Τετάρτη θα παραλάβω.

• Ναι καλά όλα αυτά αλλά απο την στιγμή που πληρώνουμε για αποφυγή του τελωνείου απο κάθε κατάστημα θεωρώ πώς έχουμε κάθε δικαίωμα να αντιδράσουμε, αλλιώς να μην ταζουν λαγούς με πετραχήλια, να το αφήνουν ως έχει με το ρίσκο του τελωνείου και χωρίς έξτρα μόνο και μόνο για να μας δελεάζουν.

• @epsila και εγω με EU Express παρήγγειλα δεν θα μας χρεώσουν.

• @epsila και μένα έτσι έδειχνε: * 05 Sep 2017 11:20 * Southall * Your parcel is on its way

• Παράθεση από markito: “@trifos τι είναι κινητό? Γιατί εγώ περιμένω φακό που έχει και μπαταρία μαζί και έχει μείνει στάσιμο το tr.number στο '' not found'' MI 5 Tapatalk ” Ναι κινητό

• Καλησπέρα,μου ήρθε μήνυμα απο gearbest θα περάσει τελωνείο; Δεν εχω καταλάβει τι εννοεί. Dear TRIFONAS, We are very sorry to bother you at this time. We are contacting you to explain the delay with your order (W170904072xxxxxx). Unfortunately, due to the clearance checking, now your parcel is being checked by the customs. These days the customs is checking the parcel strictly, so this has caused a delay to the shipping time of your order. We have asked the shipping company to solve this issue fo…

• Εδω και μέρες το δέμα έχει μείνει εκεί,η αγορά έγινε απο gearbest με Eu express αποστολή.