Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

• Mi-6
    • Εχω παρατηρήσει πως οταν το φορτιζω π.χ. απο 60% εως89 -90 και το βγαζω απο τον φορτιστή και μετά ξανά τό ίδιο δεν φαίνεται καθόλου στο ιστορικό. Έτσι συνήθως το φορτιζω εως 99% λιγες φορές πληρης φόρτιση και μια φορά έδειξε 2 ημέρες με 9 ωρες οθόνη;; επίσης το φορτίζω σε 2.4Α
      Σήμερα το φόρτισα 2 φορές απο το 70%στο89% και απο 80%στο 90%
      Φαίνεται καπου;
      Images
      • Screenshot_2017-11-16-11-46-31-810_com.miui.securitycenter.png

71,12 kB, 1.080×1.920, viewed 91 times
      Mi 11i 8/256
    • Υπομονή @Antonis Thom σε λίγες μέρες θα έρθουν 2 απο ali και απο ότι ειδα είναι τα μονο που κολλάνε σε όλη την οθόνη οχι σαν τα συνηθισμένα που κολλάνε περιμετρικά και στο κέντρο κενό.
      Mi 11i 8/256
    • Διαφήμιση
    • Επειδή κάποιοι αναρωτιέστε κλπ περί αυτονομίας . Αυτά τα screenshot που έβαλα εχτές ειναι ενδεικτικά και να σας πω κιόλας οτι έβαλα το κινητό στο 5% στην πρίζα με 9,14 ώρες sot !! :thumbsup:
      Ηθελα να δω της αντοχές το κινητού και της ρομ !! Δεν είχα ουτε συγχρονισμούς email facebook gmail κλπ ουτε 4g - data ανοιχτά !! Ειχα πολυ WIFI ίντερνετ browsing, viber, λίγες φώτο
      καμερα κλπ, αρκετές κλήσεις, gps λιγο και 2-3 παιχνίδια οχι όμως πολυ !! η οθόνη χειροκίνητα ο φωτισμός στην μεση !! Αυτη η χρηση και λιγο ποιο πολυ ειναι μεσο ορο η δικια μου !!
      Τώρα ο καθενας ανάλογα με της αναγκες του μπορεί ολη μερα να το εχει στα χέρια η να βγαλει φωτο η να εχει δεδομένα ιντερνετ κλπ η να κάθεται και να βλέπει youtube και παιζει games !! :thumbup:
      Εγώ πιστεύω με μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ χρήση με τα πάντα ολα που και παλυ σχετικό είναι και αυτο, μεσο ορο σίγουρα το κινητό ΒΓΑΖΕΙ 6-7 ώρες οθόνη σίγουρα !! Αφου βλεπω οτι μολις βγει απο πρίζα
      και απο 100% μπαταριά ολο το βραδυ μετρημένα το πρωι 7 ώρες μετά είναι στο 98% εμένα !! Γενικά εχει κάνει πολυ καλή δουλειά η xiaomi σε αυτήν την συσκευή!!Να πω οτι φταιει που είναι 6/128 δεν ξέρω!!

Και τέλος φίλε @intheend δουλεύω το boat browser χρόνια τώρα εχω δοκιμάσει και 1-2 ακόμη στο παρελθόν γιατί μου αρέσει το interface που έχει και μιας και πάει σφαίρα δεν τον αλλάζω !! ^^ ^^

=============== Νοε 16th 2017, 11:58pm ===============
      Μιας και δεν έχει κάπου αλλού και τα πράγματα μου έχουν κολλήσει αεροδρόμιο έχει κανείς να μου πει από εδώ κάνα καλό γυαλί που να κολλάει ωραία??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• πως μπορω να γυρισω σε official απο αρωμα;
      εχω θεμα.
      μετα το τελευταιο update δε μου αναγνωριζε σιμ. εκανα wipes τπτ. μετα μπηκα με fastboot Και φλασαρα την official. οταν τελειωσε εδειξε succes αλλα αμεσως τα windows μου εβγαλαν μηνυμα δεν ανταποκρινεται το προγραμμα. μετα δεν bootare. εβαλα την official sto trwp και τη φλασαρα μαζι με το lazyflash και παλι τπτ . τι να κανω;

ακυρο τα καταφερα, εφταιγε το Miflashtool , ειχα παλια εκδοση απο οτι φαινεται
    • Διαφήμιση
    • Μπράβο σου !!! :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Πολυ γαμάτη η προσθήκη faceid με την τελευταία αναβάθμιση.. χαχαα.. πολύ μου άρεσε.! Κ παίζει πολύ σωστά κ γρηγορα
    • Είναι η ιδέα μου μαλλον αλλα σε άσπρο κυριως φοντο , με μεσαια φωτεινοτητα δε παιζει ρολο, νομιζω πως κανει καποιες πολυ πολυ μικρες γραμμες ολη η οθονη, σαν να βλεπω ολα τα πιξελ ενα πραμα.
      Κατα 99% δεν ειναι τιποτα και ετσι ειναι νορμαλ να φαινεται εκ κατασκευης , αλλα πειτε μου κει σεις, ειμαι ψειρας η οχι;

Επίσης μου ηρθε stable official 9αρα, και ολα καλα ως τωρα.
    • Παιδια καλησπέρα, εχω παραγγειλει το μι6 και σε κανα δυο εβδομάδες θα το εχω λογικα..εψαξα για tempered glasses και εχω παραγγειλει 3-4 διαφοετικα επεσε το ματι μου σε ένα που εγραφαν εδώ: Tempered glass screen protector for Xiaomi M… | Xiaomi Mi 6 αμα μπειτε θα δειτε από ένα μαγαζι ''tokopedia'' το οποιο στη φωτο που εβαλε μελος του φορουμ φαινεται να ταιριαζει τελεια! εχει βρει καποιος κατι αντιστοιχο; Επισης αυτή τη στιγμη εχω το Redmi note 4x και εχω παρει ένα μαζι με bezzels το οποιο όμως στη μεση κανει κατι σαν ουρανιο τοξο. Ακομη, όταν δοκιμασα να σπασω το ένα, επειδή πηρα δυο, εσπασε όπως σπαει ένα ποτηρι, δεν ειχε μεμβρανη μεσα όπως τα συνηθσιμενα tempered glass.. Οποτε δεν ξερω κατά ποσο αξιζει να ψαξουμε για τετοιου είδους για το mi6. Δειτε λιγο στο λινκ που εχει παρεθεσει στο xda ο φιλος μαζι με τις φωτο και πειτε μου..προσπαθησα να παραγγειλω αλλα κατι ειχε θεμα το site
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα στην παρέα! Πως ενεργοποιούμε το face id στο mi6? Πήγα στις ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος & δακτυλικό αποτύπωμα αλλα δεν βρήκα κάτι σχετικό.