Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

• Mi-6
    • Μπράβο Τάσο είσαι ειλικρινής.. Παιδιά εγώ 10 μέρες τώρα έχω να πω τα καλύτερα.. Πανέμορφο (mi6 ceramic) στιβαρό και παει σφαίρα.. Από αυτονομία αντε γειά 6-7 ώρες οθόνη σίγουρα.. Τώρα από φωτογραφίες ωραίες βγάζει πολύ καλές.. Άμα ψάχνεστε μπορεί να βρείτε και κινητό με καλύτερο ίσως φακό.. Λέω ίσως.. Όσο για τα χρώματα το έχω κάνει σαν amoled.. Από τότε που έβαλα την εφαρμογή color changer εδώ κάνεις παπάδες.. Ρωτήστε και τον φίλο @Octaviastikos να σας πει και αυτός.. Εγώ ψηφίζω θετικά για αγορά!!! ;) ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Δικια μου γνώμη είναι πως όλα είναι συνάρτηση των χρημάτων που διαθέτει ο καθένας. Για τα 300€ είναι ότι πιο κορυφαίο υπάρχει. Δεν ζεσταίνεται , είναι σφεντόνα , έχει πάρα πολύ καλή κάμερα , είναι όμορφο , έχει κατάλληλο μέγεθος οθόνης , δουλεύεται με ένα χέρι μια χαρά. Τα 150+ για το oneplus 5 δεν τα δίνω γιατί με τα ίδια λεφτά παίρνω samsung s8 με κορυφαία amoled οθόνη και κάμερα άντε γεια και εγγύηση στην πόρτα του σπιτιού σου. Ότι ειναι βαρύ το mi6 είναι αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Το προτιμώ από το να είναι ελαφρύ σαν το mi5 και να λυγίζει για πλάκα. Και εμένα το mi5 στην τσέπη του μπουφάν λύγισε χωρίς να πάρω χαμπαρι... Όσο για το notification led έχεις δίκιο @tasosko . Μαλακια τους που δεν έβαλαν χρωματιστό. Για την amoled που δεν έβαλαν υποθέτω πως είναι λόγω μείωσης κόστους. Θα πούλαγε και αυτό στα 450€ ακόμα.
    • να πω και εγώ την γνώμη μου ότι ο κολλητός μου που του παράγγειλα το mi6 και με μένα που έχω τώρα 1 χρόνο το mi5 δεν βρίσκω και μεγάλες διαφορές. Δεν αξίζει ή μετάβαση από mi5 σε mi6. Οταν με το καλό βγει το mi7 τότε πιστεύω θα αξίζει
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makisfz έγραψε:

@trifos άλλη φορά αν θέλεις να μην γίνει διαγραφεί από το miFlash θα πας στην fastboot rom έχει το αρχείο flash all bat θα το ανοίξεις με το notepad++ και θα σβήσεις την εντολή fastboot erase DDR. Και επιλέγεις clean all

Redmi note 3 pro
      Άνοιξα το αρχείο και δεν υπάρχει αυτή η εντολή.
      Mi 11i 8/256
    • Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

Αν δεν έχει την εντολή αυτή
      Δεν ξέρω αν σε κάποιες συσκευές την έχει και σε άλλες όχι η μπορεί να την έχει με άλλο όνομα θα κοιτάξω κάνα 2 fastboot rom από το δικό μου να δω αν στις τελευταίες την έχει. Ξέρω ότι σε mtk cpu δεν υπάρχει.

Redmi note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

Αν κάποιος από τα παιδιά έχει fastboot rom ας κοιτάξει αν υπάρχει η όχι και σε άλλα κινητα

Redmi note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Μπράβο Τάσο είσαι ειλικρινής.. Παιδιά εγώ 10 μέρες τώρα έχω να πω τα καλύτερα.. Πανέμορφο (mi6 ceramic) στιβαρό και παει σφαίρα.. Από αυτονομία αντε γειά 6-7 ώρες οθόνη σίγουρα.. Τώρα από φωτογραφίες ωραίες βγάζει πολύ καλές.. Άμα ψάχνεστε μπορεί να βρείτε και κινητό με καλύτερο ίσως φακό.. Λέω ίσως.. Όσο για τα χρώματα το έχω κάνει σαν amoled.. Από τότε που έβαλα την εφαρμογή color changer εδώ κάνεις παπάδες.. Ρωτήστε και τον φίλο @Octaviastikos να σας πει και αυτός.. Εγώ ψηφίζω θετικά για αγορά!!! ;) ;)
      Φιλε μου μήπως μπορείς να μου δώσεις τις ρυθμίσεις απο το color changer για να κάνω και τη δικιά μου να μοιάζει σαν amoled?
      Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα θέμα μετην οθόνη έτσι;
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα. Βαλε το εχει μεσα στα προφιλ RGB,S (SATURATION) R και Β αστα στο 255 το G παιξε απο 245 - 255 αλλα ολα τα λεφτα ειναι το S. Απο 1.00 καντο μεταξυ 1,35-1.55 μαξ και πες μου. :thumbup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Ωραιος φιλε μου, σε ευχαριστω! Οντως δειχνει πολυ καλυτερα ετσι! Τα χρωματα φαινοντουσαν καπως ξεπλυμενα ενω τωεα ειναι πιο ζωντανα
    • Εγώ παιδιά με μέση χρήση που κάνω για δοκιμή η οποία δεν είναι εντελώς αντιπροσωπευτική με την τελευταία xtrv 7.11.9 χωρίς όμως data, 4g, αλλά φουλ wifi και λίγο απ όλα έχω τινάξει την μπάνκα στον αέρα δείτε παρακάτω..!!! Και για να προλάβω κάποιους άπιστους σκουλικό - θωμάδες φαίνεται ξεκάθαρα από την πρώτη φώτο ότι δεν έχει φορτίσει καθόλου ενδιάμεσα..!! :P :P

• Διαφήμιση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Εγώ παιδιά με μέση χρήση που κάνω για δοκιμή η οποία δεν είναι εντελώς αντιπροσωπευτική με την τελευταία xtrv 7.11.9 χωρίς όμως data, 4g, αλλά φουλ wifi και λίγο απ όλα έχω τινάξει την μπάνκα στον αέρα δείτε παρακάτω..!!! Και για να προλάβω κάποιους άπιστους σκουλικό - θωμάδες φαίνεται ξεκάθαρα από την πρώτη φώτο ότι δεν έχει φορτίσει καθόλου ενδιάμεσα..!! :P :P

Ρε συ πως το κάνετε αυτό?

Σε συνολικό χρόνο 1 ημέρα και 22 ώρες , τις εφαρμογές στο 33% και να βγάζει 8 ώρες sot ? Δηλαδή πραγματικά, η οθόνη τι έκανε ανοιχτή τόσες ώρες αν δεν τρέχει κάποια εφαρμογή, απλά είναι on?

Υ.Γ άσχετο αλλά πως και boatbrowser?