Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Ο/H thodorisls έγραψε:
και τον nils που ρώτησα στο xda δεν μου απάντησε αλλα θα κανω και εκει μια προσπάθεια @tasosko
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Φίλε μου @tasosko πατάω πάνω στο λινκ αλλά δεν με βγάζει κάτι..
1) Μιας και κατέβασα τον κερνελ για δοκιμή θυμηστε μου κάνουμε backup τον μαμά κερνελ και μετά περνάμε τον νέο από το flashify?? Το ρωτάω εάν θέλουμε να ξαναβαλουμε τον miui Kernel γιαυτό.
2) Κάποιος φίλος που έχει αλλάξει κερνελ μπορεί να μου πει εάν του παίζει με ρουτ η γνωστή εφαρμογή color control ώστε να μπορούμε να παίξουμε λίγο με τον κορεσμό τον χρωμάτων η με άλλον κερνελ η με αλλον τρόπο η apk μιας και ο μαμά κερνελ τα πάει μια χαρά απλά θέλω να ζωντανεψω κι άλλο τα χρώματα όπως το έχω κάνει ποιο παλιά σε αλλα κινητά!! Καμιά βοήθεια..??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
κατέβασε και τα step στην cpu/gpu καλο αυτό για την μπαταρία
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Φίλε μου @tasosko πατάω πάνω στο λινκ αλλά δεν με βγάζει κάτι..
-
Παρελαβα σήμερα tempered glass. Τα πήρα από ebay περίπου 1€ το κομμάτι. Λέει ότι είναι nillkin στην περιγραφή , μάλλον δεν είναι άλλα κάθονται τέλεια πάνω στο κινητό. Όποιος θέλει ας μου στείλει pm να του δώσω link και να παραγγείλει. Είναι δεν είναι nillkin κάθονται τέλεια και η τιμή είναι τέλεια. Δεν υπάρχει λόγος για 7-8 € που δίνουν τα γνήσια. Καλημέρες!!!
-
Παίδες μετά ένα δίμηνο απραξίας προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Bluetooth Nokia BH-118 Μαύρο
| Multirama.gr . Το φόρτισα κανονικά , άνοιξε και το φωτάκι παίζει αλλά δεν το βλέπει το τηλεφωνο για κανένα λόγο. Βλέπει οτι συσκευές υπάρχουν τριγύρω άλλα όχι το συγκεκριμένο. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
Υ.γ . δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις του τηλ που κάνεις ορατή/αόρατη την συσκευή! -
-
Ο/H thodorisls έγραψε:
@intheend αν δεν κάνω λάθος πρέπει να πατήσεις παρετεταμενα το κουμπί μέχρι να αναβοσβήνει το πράσινο κουμπί και μετα θα στο δεί
-
αναβοαβηνει το πρασινο λαμπάκι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0