Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

• Mi-6
    • @geozn8 τελικά Γιώργο το πήρες καλορίζικο και μην ξεχάσεις για την ελληνική ( format data-> reboot to recovery -> και install την ΡΟΜ)
    • Σε ευχαριστώ φιλε είδες μετά απο τόσο καιρό που τα είχαμε πει από κοντά ναι το πήρα !! Είναι πολύ όμορφη συσκευή τελικά και την πήρα σε σούπερ τιμή !!
      Εσύ που το έχεις τόσο καιρό και το έχεις τεστάρει ποια ρομ πιστεύεις είναι η ποιο καλή και σταθερή σε αυτονομία ταχύτητα κάμερα κλπ ?? :rolleyes:

Το Μονο που με παραξένεψε ηταν το κουτί δεν ειχε τα <<γνωστά αυτοκόλλητα>> δεξια-αριστερα λευκο-μπλε γραμματα cy αν θυμαμαι καλα ..! Πειράζει?? Περίεργο..?? ?(

Έχει επάνω την επίσημη stable Version: V8.5.1.0.NCAMIEG (MIUI8) Να πάω για ξεκλείδωμα λες κατευθείαν λέτε ?? Ποια ρομ ελληνική η όχι θα μου λέγατε βερ παιδιά
      ότι είναι η ποιο καλή και σταθερή αυτήν την περίοδο μέχρι στιγμής ?? Αν και διαβάζω σε λίγο θα βγει και η Μiui 9 global stable !! Ευχαριστώ !! ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• @geozn8 από όταν το πήρα ακολουθώ κάθε εβδομάδα την δική μας arΩma κανένα πρόβλημα
      άρχισε την διαδικασία ξεκλειδώματος θα θέλει και 72 ώρες πλέον
      για κοίταξε λίγο

• Διαφήμιση
    • Με την miui 9 global beta 7.11.2 η κάμερα μου φαίνεται να εχει βελτιωθεί,το δοκιμασα με το mi6 global stable miui9 δίπλα δίπλα τα 2 κινητά.
      Mi 11i 8/256
    • Ο/H cesstoe έγραψε:

Ο/H flxas έγραψε:

Δοκιμασε να την περάσεις άλλη μια φορά με clean install. Δες τον οδηγό . Μάλλον δεν έχεις κάνει πλήρη διαγραφή και έχει κρατήσει σαβουρα από την προηγούμενη ρομ . Αλλιώς το κινητό πετάει!!!!
      ακολούθησα τον οδηγο με την μόνη διαφορά οτι στο τέλος εκανα ενα data format γτ το κινητό ειχε κολλήσει στην εκκίνηση. Τι με μιλάμε για τον οδηγό που είναι στο τμήμα του φόρουμ που αφορά μόνο το mi6 ετσι; (πλέον ολο κ περισσοτερες εφαρμογες κρασαρουν)
      Οπως και να έχει είναι θέμα εγκατάστασης. Ίσως να περασες κάποια εφαρμογή που να στα έχει κάνει μαντάρα. Για μένα η καλύτερα λύση είναι να κάνεις ξανά ένα clean install
    • Παιδια απο Global stable εβαλα την global dev 7.11.2 για να ξεκλειδώσω.. Αυτη η miui_MI6Global_V9.0.1.0.NCAMIEI_6f040fa634_7.1 η global stable miui9 που εχει κυκλοφορήσει γιατί δεν την έχει ακόμη το en.miui.com μήπως και δεν ειναι και πολύ σταθερή ακόμη ?? Πάντως η τελευταία global dev είναι καλή !! H τελευταια ελληνικη xtrv 7.11.2 είναι καλή στο mi6 ?? Ακούω γνώμες.. :D
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Ο/H flxas έγραψε:

Ο/H cesstoe έγραψε:

Ο/H flxas έγραψε:

Δοκιμασε να την περάσεις άλλη μια φορά με clean install. Δες τον οδηγό . Μάλλον δεν έχεις κάνει πλήρη διαγραφή και έχει κρατήσει σαβουρα από την προηγούμενη ρομ . Αλλιώς το κινητό πετάει!!!!
      ακολούθησα τον οδηγο με την μόνη διαφορά οτι στο τέλος εκανα ενα data format γτ το κινητό ειχε κολλήσει στην εκκίνηση. Τι με μιλάμε για τον οδηγό που είναι στο τμήμα του φόρουμ που αφορά μόνο το mi6 ετσι; (πλέον ολο κ περισσοτερες εφαρμογες κρασαρουν)
      Οπως και να έχει είναι θέμα εγκατάστασης. Ίσως να περασες κάποια εφαρμογή που να στα έχει κάνει μαντάρα. Για μένα η καλύτερα λύση είναι να κάνεις ξανά ένα clean install
      αδερφε επειδή ο οδηγος με δυσκόλεψε λιγο θες να μ στείλεις ενα πμ να μου πεις πλέον πως να κανω το clean install;
    • Διαφήμιση
    • Φίλε @sakas1989 ούτως η άλλος σε λίγο θα βγει η miui9 global stable οπότε κάποια στιγμή θα την αλλάξεις.. :D

Παΐδια έχει καταφέρει κανείς δεν ξέρω εάν το έχετε ξανά συζητήσει το εν λόγο θέμα να βάλει την google hdr+ camera και να δουλεύει φουλ με slow motion, panorama, hdr+, κλπ στο mi6 όπως δουλεύει στο mi5s ??

Βρήκα από xda αυτό το link και το τελευταίο V4.0 apk που δίνει δείχνει να δουλεύει μια χαρά !! Μάλιστα από της λεπτομέρειες βλέπω ότι είναι η έκδοση MGCB_7.0_C2API_v.4.0_AllinOne_Full_Manual_No_HDR+_On_Fire_Launch.apk η έκδοση 4.4.020.163412804 σε αυτήν όμως δουλεύει το hdr+ σωστά η όχι ?? κάτι παίζει με το αρχείο c2api αλλά δεν είμαι προγραμματιστής ...

Από το ορίτζιναλ λινκ όμως του προγραμματιστή εδώ η τελευταία 4.4 η 4.4.012.156195200 δεν παίζει.. :(
      Όποιος φίλος το έχει καταφέρει η εδώ η με p.m ας ρίξει μια βοήθεια..!! Ευχαριστώ :thumbsup:

• δεν χρειαζετε να κανεις κατι εχεις την τελευταια official global rom
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• @geozn8 δυστυχώς δεν εχει βρεθεί ακόμα κάποια version που να ειναι ανοιχτό το hdr και να δουλεύει το focus και δυστυχώς η περισσότερη που ασχολούνται με το συγκεκριμένο project δεν εχουν mi6
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

Καλησπέρα παιδιά. Μολις παρέλαβα κ εγω το mi6 και προσπαθώ να το στήσω λιγάκι. Έχω ενα θεμα. Δε μπορω να παρω τηλ δν ακούω τπτ ουτε με ακούνε. Μήπως εχει ιδέα κάποιος τι μπορεί να είναι?

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk