Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 624.
-
Xiaomi Mi6
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΗ global stable ειναι στο επίσημο φόρουμ για κατέβασμα recovery και fastboot και στο XDA είναι η global beta 7.6.8 recovery ρομ .Την κατέβασε το mi pcsuite στο λάπτοπ μου όταν ήθελα να παω από την global stable8.2.0.2 στην global beta 7.6.8
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΔοκίμασες με το miflash 2016.12.22 εμενα ειχε δουλεψει με αυτό.
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΤελικά μηπως η αναφερόμενη ως fake rom 8.2.0.2 global stable δεν είναι; Δείτε εδω ήρθε OTA update 8.2.2.0: OTA Update from fake rom 8.2.0.2. - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum Την δώσανε επίσημα για κατέβασμα στο en.miui
-
Xiaomi Mi6
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από sifario: “μια ερωτηση να κανω οταν εχω 2 καρτες στην δευτερη καρτα δεν λειτουργουν τα δεδομενα ειτε ειναι wind ειτε cosmote.Δηλαδη αν εχω μια καρτα σε οποιαδηποτε θεση λειτουργουν τα δεδομενα αν εχω 2 δεν λειτουργουν στην καρτα που εχω στην 2 θεση για σιμ.Ειμαι xiaomi eu rom αλλα τωρα θα βαλω την ελληνικη να δοκιμαζω ” Εχω cosmote και wind και στις 2 εχω δεδομένα αρκεί να επιλέξω ποια κάρτα θα ειναι για δεδομένα, ταυτόχρονα και οι 2 δεν γίνεται.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από lafazanidis: “θέλω να μου πει κάποιος τι γίνεται με το 4g. Πιάνει κανονικά; Τι δίκτυο έχει; Παίζει ρόλο η σιμ που έχουμε τελικά; Δεν έχω πιάσει 4g ακόμα με cosmote σε σημεία που φίλοι μου με REDMI note 3 pro έχουν κανονικά. Φταίει η κάρτα ή το κινητό λέτε; Η αλήθεια είναι πως δεν έβαλα την κάρτα του φίλου στο MI6 μου για να δω αν φταίει η σιμ. ” Με cosmote και wind εχω 4G και στα 2 δίκτυα στο Ηράκλειο Κρήτης.
-
Xiaomi mi5(δεν ανοίγει με τιποτα)
trifos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμα@NickMavr να το αφήσεις να φορτίσει εννοεί.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@trifos Τα κατάφερες? ” Ναι μολις ξεκλειδωσα,τελικα έπρεπε να ενεργοποιήσω το ΟΕΜ Ξεκλειδωμα μαλλον αυτο εφταιγε και δεν ξεκλείδωσε στην πρώτη προσπάθεια.
-
Μήνυμα@spideman3 σε περιπου μια ωρα εχω το δικαιωμα να ξεκλειδωσω κατεβασα το τελευταιο unlock με αυτο δεν πρεπει να ξεκλειδωσω; και να ενεργοποιησω το ΟΕΜ ξεκλειδωμα που δεν το ειχα κανει; επισης στο oem device info εγραψε: (bootloader) Verity mode: true σε ολα τα αλλα false.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από teddukos94: “όλα καλά, απλά μου λέει ότι πρέπει να περιμένω 72 ώρες... δοκίμασα και παλαιότερη εκδοση αλλα δεν με αφήνει πάλι.. ” Το ιδιο εγινε και σε μενα την παρασκευη 72 ωρες, σημερα θα δοκιμασω μηπως φταιει που δεν ενεργοποιησα την επιλογη απο τους προγραμματιστες/ξεκλειδωμα ΟΕΜ;
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠριν φτάσειτο κινητό είχα παραγγείλει 2 τζαμακια με λευκό bezel και 2 διαφάνειας ,το κινητό είναι μαυρο. Ο μανισιος φορτιστής ειναι γρηγορης φορτισης;
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠρωτη φόρτιση εβγαλε 6 ώρες οθόνη και είχα 15% μπαταρία , σήμερα έβγαλε 5 ώρες και ειχε 20%μπαταρια. miui 8 7.6.8 global beta.
-
Xiaomi Mi6
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από trifos: “Παράθεση από ktsiaras: “εσείς που έχετε το mi 6 ακούτε και από την δύο ηχεία της συσκευής?? Εγώ μόνο από το ένα και συγκεκριμένα το δεξί όπως βλέπω οθόνη ” Ναι απο τα 2 ηχεία βγαίνει ο ήχος σε είμαι με miui8 7.6.8 global beta.Τα ηχεία είναι ενα πανω ένα κατω και παίζουν ταυτόχρονα. ” @trifos πως ειναι τα ηχεία? πάνω κάτω?? Κάτι δεν πάει καλά εδώ !! ” Ναι ενα το ακουστικό πανω όταν κάνουμε κλήσεις και κατω δεξιά και όταν ακούμε μουσική η βίντεο έχουν …
-
Xiaomi Mi6
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsiaras: “εσείς που έχετε το mi 6 ακούτε και από την δύο ηχεία της συσκευής?? Εγώ μόνο από το ένα και συγκεκριμένα το δεξί όπως βλέπω οθόνη ” Ναι απο τα 2 ηχεία βγαίνει ο ήχος σε είμαι με miui8 7.6.8 global beta.Τα ηχεία είναι ενα πανω ένα κατω και παίζουν ταυτόχρονα.
-
trifos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣημερα παρέλαβα το mi6 ειχε την fake miui 8 .2.0.2 και κλειδωμένο bootloader εκανα αναβάθμιση με mi pc σε miui8 global 7.6.8 beta το mi unlock με έστειλε να περιμένω για 72 ώρες.