Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 624.
-
mi5 32gb 3gb vs zuk 64gb 4gb
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠροχθες τραβαγα βίντεο σε slow motion τα κύματα ενω καθόμουν άκρη ήρθε ενα κύμα και με πλακωσε ήμουν με το κινητό στο χέρι βραχηκε το σκουπισα και δεν ειδα νερό ούτε μέσα οταν το άνοιξα . Το εχω με θήκη σιλικόνης και τζαμακι, βλέπεις ενώ εχουν βγει διαφορά βίντεο δεν σημαίνει οτι θα το παθεις και εσυ.
-
- flash recovery recovery. img και βάλε το twrp 3.0.2.0 edit: μπορείς να τρέξεις αυτή την εφαρμογή για twrp recovery την τρέχεις χωρις δεξί κλικ σαν administration αλλά με διπλό κλικ απλα. [Device Team] FLASHER TOOLKIT Mi 5 - ROOT, TWRP & Utilities for Mi 5/Pro - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ανάλογα το χρώμα κ η αντοχή στα χτυπήματα?? Τι είναι πάλι αυτό?? ” Πλάκα κάνουν τα παιδιά φίλε μου, εκτός του βίντεο που έχουμε δει όλοι εχεις δει πουθενά αναφορες οτι σπάει λυγιζει σαν... σοκολάτα;
-
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠερα απο την πλάκα θα αγοραζε κανείς κινητό και με 100 ευρώ και θα δοκίμαζε να το σπάσει; Εγω λογο εργασίας σίδηρο κατασκευές το εχω είτε στην κολοτσεπη είτε στο πλάι πόσες φορές ολο και κάπου θα έκατσα χτύπησα, λέτε να έγινε μπανάνα ; Δεν εχω δει να ειναι στραβό.
-
Δοκιμασε με το κινεζικο pc suite και δες αυτον τον οδηγο [MIUI DEVICE TEAM] UNBRICK MI5 with LOCKED BL beyond MIUI v7.3 - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum China Version Mi PC Suite - bigota.d.miui.com/MiFlash/MiInst.exe ειχα περάσει ρομ με αυτό τον τρόπο σε κινητό φίλου απλά παίρνει αρκετό χρόνο περίπου 50λεπτα.
-
Εβαλα το κινητο μου σε recovery και στην διαχειριση συσκευων γραφει >συσκευες ενιαιου σειριακου διαύλου>ΜΙ5 . Σε fastboot mode /διαχειριση συσκευων>android phone > marshall london bootloader interface. φιλε μου @fraris δεν ειδα να λεει πουθενα xiaomi οπως ειπες δες τι drivers εχεις περασει και συνδεσε το σε usb 2 θυρα. edit: αυτα μου γραφει στην διαχειριση συσκευων ξεκλειδωτο bootloader και miui8 6.9.1 global dev.
-
Μι5 και Otg καλωδιο
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παράθεση από trifos: “Εχω αυτό κατευθείαν στο κινητό. ” Πολυ καλο!!!! Απο που το πηρες?? Ebay? ” Ναι απο eBay, το μόνο πρόβλημα με την sdcard ειναι ότι οταν αντιγράφεις μεγάλα αρχεία ζεσταίνεται και αποσυνδεεται αυτό το ειχα παρατηρήση και στο letv x800.
-
Μι5 και Otg καλωδιο
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕχω αυτό κατευθείαν στο κινητό.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην miui8 China stable την αποσυρανε γιατί είχε θεμα το gps και διάφορα άλλα.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕχω την miui8 global dev απο την μέρα που βγήκε το κινητό τώρα πραγματικά το χάρηκα, ειχα και την ευρωπαϊκή και την ελληνική gtv, με την ελληνική το μόνο που θα ήθελα ειναι να μην είχε τις έξτρα εφαρμογές.
-
Απορίες για το Mi5
trifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι στην beta global team σε Mi3 και Mi5 πλέον. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό εννοείς;battery &performance /manage apps battery usage /πατάς 3-4 φορες το on και ενεργοποιείται το Ultimate mode. Ultimate Battery Saving Mode: How to activate and deactivate? - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum