Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 624.

• About Mi5

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

ποια ρόμ να περάσω θέλω να είναι σταθερή χωρίς πολλά προβλήματα global ή Gemini ;

• Αλλαγή ρομ ή αναμονή;;

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

καλημερα εγω θα περναγα την multilang ή την ελληνική, αυτό θα κάνω την επόμενη εβδομάδα που θα εχω το mi5 pro στα χέρια μου.

• Multilang Rom For Xiaomi Mi5 (unlocked Bl Only!)

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

οι rom όπως αυτή και οι official είναι για όλες τις εκδόσεις; Δηλαδή 3/32,3/64,4/128gb. Στο LG αν είχες το 16gb περναγες για το 16gb rom.

• Mi5 PRO White Edition

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Trickle: “Σε ποια μαγαζιά έχετε κάνει παραγγελία παιδιά ? ” εγω από το spemall.

• Mi5 PRO White Edition

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

- και γω το εγώ προπαραγγελια από τον Μάρτιο μου έστειλαν mail αν επιθυμούσα αλλαγή με το 3D γυαλί και δέχτηκα. Βαρέθηκα την αναμονή ή θα έπαιρνα s7 ή το λευκό mi5 pro.

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Βγαίνει και σε 3D γυαλί λευκό τελικά το mi5 pro αυτή ήταν η απάντηση από το spemall,περιμένω να στείλουν ειδοποίηση για την αποστολή.

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

απο ότι λέει εδώ: XIAOMI 5 Mi5 Pro 128GB ROM 4GB RAM Custemized 5.15 Inch Screen Inch Qualcomm Snapdragon 820 processor 4G LTE Smartphone - China Electronics Wholesale - Consumer Electronics Gadgets Dropship From China Η μόνη διαφορά είναι το 3D γυαλί και 4gb ram και 128gb storage έχει αν και τους έστειλα mail για επιβεβαίωση αύριο θα απαντήσουν. Επίσης σε άλλο site πριν μια βδομάδα έλεγε ότι θα κυκλοφορήσει μια έκδοση με γυαλί.

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

τους έστειλα mail και έκανα την ίδια ερώτηση εκτός του Κεραμικου όλα τα χαρακτηριστικά είναι ίδια; Οπότε αύριο θα απαντήσουν και θα τους πω να στείλουν.

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

οπότε να τους πω να στείλουν το λευκό αφού έχει τα ίδια χαρακτηριστικά αν εξαιρέσεις το γυαλί.

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλησπέρα χρόνια πολλά Χρηστός ανέστη. Μια ερώτηση έχω προπαραγγελια το mi5 pro ceramic και το spemall μου έστειλε mail και λέει ότι υπάρχει για άμεση αποστολή το λευκό με γυαλί,ισχύει Αυτό;

• Βοηθεια για αγορα mi5

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

καποιο νεότερο για το mi5 pro; Ούτε στην nasa τέτοια μυστικοπαθεια. Σήμερα βγήκε και το Leeco 2 pro, μέχρι να έρθει η disoriented θα έχουν βγει πολλά τουμπανα .

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

The presentation of mi5 been two months, the Samsung Galaxy s7 find it at 570-650 euro has guaranteed, 513euro gave one months ago and still waiting.

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Απαράδεκτη η xiaomi σήμερα περιμέναμε το pro αλλά φως δεν βλέπω έως τώρα!!!

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ελπίζω να με από τους πρώτους γιατί η αγορά ήταν πριν ένα μήνα.

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

για να καταλάβω εμείς που έχουμε κάνει κράτηση στις προπαραγγελιες και υποτίθεται 6Απριλίου θα έχει διαθέσιμα κομμάτια θα τα στείλουν;

• Βοηθεια για αγορα mi5

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

δεν έχει τελωνείο γιατί έρχεται μέσω Γαλλίας.

• Βοηθεια για αγορα mi5

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

καλημέρα δεν ήρθε ακόμα. Εάν πάνε όλα καλά όπως αναφέρεται για την ημερομηνία του mi5 pro 6Απριλίου ελπίζω να γίνει αποστολή.Η αποστολή θα γίνει με Eu Express.

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

καλα εάν αργήσει τόσο πολύ ίσως να ζητήσω τα χρήματα πίσω και μένω με το υπάρχον letv x800

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

πολυ καλά. Εγώ 483 + 30 αποστολή EU μέσω Γαλλίας 7-9εργασιμες λένε.Τελικα από Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι αποστολές; Έχεις δει τίποτα νεότερο;

• Αγορά mi5 pro

trifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

δηλαδη 15ευρώ περίπου τα μεταφορικά; Με τι αποστολή DHL,EMS; και τελωνείο; Εγώ το παράγγειλα με EU αλλά βγαίνει +30ευρω.