Διαφήμιση

Αγορά mi5 pro

• Αγορά mi5 pro

Καλώς σας βρήκα.
      Ελπίζω σε λίγο καιρό να ανήκω και εγώ στην οικογένεια των MIUIδων αφού προπαράγγηλα το mi5 pro από το geekbuying.
      Θα ήθελα όμως να μου πείτε αν κάνατε ποτέ αγορά από αυτό το site και την εμπειρία σας με αυτήν.
      Δυστυχώς έχω ήδη στείλει τα χρήματα. Αν είχατε κάποια κακή εμπειρία θα παρακαλούσα να την μάθω ώστε να είμαι "προετοιμασμένος" για παν ενδεχόμενο.

Υ.Γ. Το κινητό στοίχισε 470€
    • Καλώς ήρθες στο φόρουμ και με το καλό να παραλάβεις!
      Όχι, εγώ δεν έχω εμπειρία με το geekbuying, αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλά!
      Ποιά έκδοση του Mi5 παρήγγειλες?
    • Καλώς σας βρήκα! Και εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά!
      Παρήγγειλα το Mi5 pro 4/128Gb και στοίχισε 470€ για ημερομηνία παράδοσης τέλη Μαϊου!
      Είχε και επιλογή το ίδιο τηλέφωνο με 540€ για ημ/νια παράδοσης τέλη Απριλίου.
    • Διαφήμιση
    • φιλε μου το geekbuying ειναι καλουτσικο γενικοτερα...απλα να ξερεις οτι καλο site παντα σε ολες τις περιπτωσεις δεν υπαρχει μπορει την μια φορα ολα να ειναι τελεια την αλλη να ειναι σκ@τ@(sorry για την γλωσσα...)απλα δικια μου αποψη ειναι πως εφοσον εκανες παραγγελια για μαιο καλυτερο θα ηταν να μην εδινες τα λεφτα και να περιμενες να το επαιρνες τοτε καλυτερα.....γιατι η ζητηση ειναι μεγαλη και μπορει να εχεις θεμα να αργησουν να σου ετοιμασουν την παραγγελια....πολλα ατομα ειδα ειχαν παραπονα οπως εγινε με το note 3 γιατι εγιναν πολλες παραγγελιες και ειναι λογικο να τρεχουν και να μην φτανουν...απλα το μονο που μπορει να παει στραβα για να σε προετοιμασω οπως ειπες....ειναι να μην περιμενεις σιγουρα να το παρεις την ημερομηνια που σου λενε διοτι θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας και αμα τελειωσει το stock τους θα περιμενεις να σου στειλουν μολις εχουν τα νεα κομματια.....αυτα απο μενα...αλλα μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα!!!!
    • Ο/H trifos έγραψε:

470 ευρω μαζι με τα μεταφορικα;
      ναί αλλά πλέον βλέπω έπεσε αισίως τα 453€! δλδ μαζί με τα μεταφορικά κοστίζει 468 περίπου
      Xiaomi Mi5 Pro 5.15" FHD MIUI V7 4GB 128GB Snapdragon 820 Smartphone
    • δηλαδη 15ευρώ περίπου τα μεταφορικά; Με τι αποστολή DHL,EMS; και τελωνείο; Εγώ το παράγγειλα με EU αλλά βγαίνει +30ευρω.
      Mi 11i 8/256
    • Διαφήμιση
    • Ο/H trifos έγραψε:

δηλαδη 15ευρώ περίπου τα μεταφορικά; Με τι αποστολή DHL,EMS; και τελωνείο; Εγώ το παράγγειλα με EU αλλά βγαίνει +30ευρω.
      Με την κινεζοαποστολή δλδ 3 βδομάδες αναμονή που είναι δωρεάν. Αυτή η αποστολή δεν έχει σίγουρα τελωνείο, αλλά ενέχει κάποιο ρίσκο. Βασικά εδώ και 5-6 χρόνια που ψωνίζω από κίνα με chinapost ποτέ δεν έχω χάσει δέμα. Καθυστέρηση ναι αλλά απώλεια ποτέ.... ακόμα....
      Τεσπα αναλυτικά πλήρωσα mi5 pro 462,64 + ασφάλεια αποστολής 1,84 + Western Union 10,00 = 474,48€
    • πολυ καλά. Εγώ 483 + 30 αποστολή EU μέσω Γαλλίας 7-9εργασιμες λένε.Τελικα από Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι αποστολές; Έχεις δει τίποτα νεότερο;
      Mi 11i 8/256
    • Ο/H trifos έγραψε:

πολυ καλά. Εγώ 483 + 30 αποστολή EU μέσω Γαλλίας 7-9εργασιμες λένε.Τελικα από Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι αποστολές; Έχεις δει τίποτα νεότερο;
      μόλις έκανα μια δοκιμαστική παραγγελία και βγαίνει στη φοβερή τιμή 439,45€ με πληρωμή Western Union γιατί με τη μέθοδο αυτή προσφέρουν επιπλέον έκπτωση 13,59€ !!!!

Καλώς να μας έρθουν, αν και το δικό μου το πήρα εις γνώση μου για αποστολή μετά τις 30/5 για φτηνότερο (είχε επιλογή με διαφορά 50€ αν ξεκινούσε early shipping 30/3).

ΔΥΣΤΥΧΩΣ έμαθα από έγκυρη πηγή οτι η pro version όχι μόνο ξεπούλησε, αλλά υπάρχει πρόβλημα πλέον στον αριθμό των κεραμικών κελυφών που είχε αρχικά υπ'όψη της να πουλήσει η Xiaomi. Οπότε ενδεχομένως να υπάρξει μια επιπλέον καθυστέρηση 1-2 μήνες για την pro version σίγουρα.
    • καλα εάν αργήσει τόσο πολύ ίσως να ζητήσω τα χρήματα πίσω και μένω με το υπάρχον letv x800
      Mi 11i 8/256
    • Διαφήμιση
    • Ο/H trifos έγραψε:

καλα εάν αργήσει τόσο πολύ ίσως να ζητήσω τα χρήματα πίσω και μένω με το υπάρχον let x800
      πολύ καλό τηλέφωνο έχεις ήμουν στο τσακ να το τσιμπίσω πριν μάθω για το αναμενόμενο τότε mi5 και είπα να περιμένω λίγο ακόμα. Εγώ πάντως δε θα το άλλαζα τόσο γρήγορα, γιατί φαντάσου οτι στα μέσα καλοκαιριού αναμένεται το νέο vivo με 6GB RAM. Στη θέση σου θα περίμενα. Αλλά δυστυχώς έχω ένα SGs advance 5 ετίας οπότε δεν έχω άλλη επιλογή. Το κιν μου πλέον δυσκολεύεται να κάνει και μια απλή κλήση.