Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 632.
-
σε gemini mi5 ΟΛΑ ΚΑΛΑ μεχρι στιγμης. μπραβο στα παιδια. btw τελικα το καρουζελ αν εχεις βαλει αλλο launcer κολλαει που και που και πρεπει να ξαναβαλεις τον στοκ launcher να ανοιξεις το καρουζελ και μετα ξαναβαζεις τον αλλο launcher. εγω που ειμαι με nova prime ετσι το λυνω
-
πρωτον πειτε μου αν κανω καλα και ρωταω εδω για το θεμα μου να ξερω για μελλοντικα. στο κυριως θεμα τώρα, εχω εντοπίσει αυτά τα ακουστικά https://www.indiegogo.com/projects/ultimate-zero-compromise-total-wireless-earphones--2#/(εδω δεν διαφημιζω σαιτ που πουλαει νομιζω ειμαι σε γκριζα ζωνη ) λεει prototype stage και με εχει βαλει σε σκεψεις. εχει κανει κανεις τετοια αγορα απο crowdfunding site ή εστω να εχει πιο πολυ γνωση στο θεμα;; θα παρω ενα καλο προιον η θα ειναι φουλ στα προβληματα; δλδ με…
-
το οτι δεν μπορω να αλλαξω το wallpaper της οθονης κλειδωματος ειναι θεμα της ρομ? ουτε το καρουσελ ανοιγει xiaomi mi 5
-
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου ένα αντιπροσωπευτικό sot για το κινητό; Έχω κάποιες ειδησεογραφικες εφαρμογές , 2 εφαρμογές μέιλ , 4 social + το Tapatalk και 7 messaging(Viber WhatsApp FB messenger Skype telegram Allo duo) και eBay AliExpress. Α και mi fit + mi bandage . Αυτά βλέπω λίγο πολύ να τρώνε ποσοστά στην χρήση της μπάταριας. Με την προηγούμενη μπαταρία αυτήν που φουσκώσε είχα όχι πάνω από 4 ώρες (και πολύ λέω) πάντως. Θέλω να πω θα έχω πάλι τέτοια νούμερα η θα έχω καλύτερα μιας και η πα…
-
Καλησπέρα εγω με το mi5 να την βαλω η να περιμενω;;;
-
μπα αυτη ειναι η παλια την εβαλα την καινουργια και τελος... την φωτο την ανεβασα να δειξω την γραμμη που ειναι σηκωμενη απο το mi μεχρι εκει που εχει το τριγωνο τωρα αληθεια με το ζυγισμα μπορουσα να δω αν ειναι γνησιες και οι 2; στην αρχη νομιζα με τρολαρεις τωρα οτι εγινε εγινε παντως το κειμενο ηταν ιδιο ....
-
Να και το λόγου το αληθές.... Ένας φίλος μου τεχνικός λέει μήπως φταίει ο φορτιστης (τον γνήσιο χρησιμοποιώ με ένα ανταπτορα απο Κίνα σε ευρωπαϊκό σοκετ). Και η μπαταρία που πήρα ίδια με την ορίτζιναλ του κινητού άρα λογικά έπεσα σε ΓΝΗΣΙΑ ab4e43886118806932b10820fe63fd98.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
η μπαταρια φουσκωσε στην πανω πλευρα. σηκωθηκε μια μικρη γωνια και τιποτα αλλο(εννοω δεν εναι μεγαλη η επιφανεια απλα μια γραμμη κατα μηκος της πανω πλευρας) αυτο είχε σαν αποτέλσμα να σπρωξει το πισω μερος της πλατης εκει που υπαρχει ενα ποδαρακι και να πεταχτει ξεκολησει η πλατη εδω φαινεται Original-for-Xiaomi-Mi5-back-replacement-Glass-Battery-Cover-Case-Durable-Back-Protective-Case-Phone-Housing.jpg_640x640.jpg
-
επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας μου. παίζει να φούσκωσε η μπαταριά επειδή είχα βάλει καστομ ρομ(aosp extended για κάνα 2-3μηνο) και αυτό με κάποιο τρόπο να πείραξε την μπαταριά;; γενικά είναι αστοχία υλικού ή παίζει να φταίει και το κινητό (είτε μεσώ της καστομ ρομ είτε το κινητό σαν κύκλωμα/συσκευή)
-
καλη χρονια καταρχην. δευτερο εχω προβλημα φουσκωσε η μπαταρια και η πλατη δεν κλεινει καλα.... την ανοιξα και η μπαταρια ειναι φουσκωμενη στο πανω μερος της. τι κανω; μπορω να το λειτουργω κανονικα; τελη γεναρη κλεινει χρονο η αγορα. αξιζει να το στειλω πισω για το σερβις ή να παραγγειλω μια μπαταρια και να την βαλω;;;
-
για βασικά πραγματα ειναι πιο αποδοτικο το amazfit αλλα ρε γαμωτο το wear ειναι versatile ναουμε ασε που με αρεσει να εχω την επιλογη για καποιες εφαρμογες να τις εχω και στο ρολοι... παντως εαν το amazfit 2 ειναι στα 200 οσο καλη διαρκεια μπταριας και να εχει δεν θα παρω για fitness tracking εχω και το mi band 2 απλα ψηνομουν για κατι πιο smart δεν θελω να γινομαι κουραστικος νομιζω καταλαβατε το "παραπονο" μου ενα προσιτο xiaomi smartwatch περιμενα δεν το ειδα τεσπα next year(εαν δεν αλλαξω μυ…
-
Το ενλογω ρολόι ticwatch από την mobvoi (στην οποία είναι μικρομετοχος επενδυτής η Google) είναι από crowdfunding και όπως έχω δει από άρθρα έχει κάνει εισαγωγή και στην δυτική αγορά. Οι τιμές είναι κανονικά γύρω στα 160 αν θυμάμαι (πλαστική κατασκευή και mediatek cpu λογική τιμολόγηση) και τώρα στο geekbuying παίζει στα 108,71 για προπαραγγελιες...σε κάνα 12ημερο ξεκινά. Για να καταλήξω κιόλας περίμενα να δοκιμάσει και η Xiaomi να βγάλει Android Wear αλλά έμεινε σε καθαρό fitness. ΥΓ το ρολόι ε…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από tasos17: “δεν μπορουσαν να το βγαλουν με android wear??? γμτ :?” Το έξτρα κόστος (άρα κι ακριβότερη συσκευή) θα το δεχοσουν;” Όταν το ticwear το e το βρίσκω τώρα από 108 μέχρι 135 σε διάφορες προσφορές πες μου εσύ πόσο παραπάνω να έκανε να το έφτιαχνε η xiaomi αν το τιμολογίου σε επιθετικά όπως τα Smartphones.... Το amazfit Stratos το βλέπω γύρω στα 200 κλοπή.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
κατεβαινει... να ρωτησω θα δω/δουμε στο mi5 android 8 oreo?