Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 625.
-
ΠΡΟΣΟΧΗ Πρέπει να αναφέρω οτι η Rom: Redmi3S_Land_StableV8.0.2.0 δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το Flash όπου λίγο πριν κάνει απενεργοποίηση του κινητού και πέφτει σε λειτουργία ανάκτησης αν προσπαθήσεις να το ενεργοποιησης πλέον βρίσκεσαι με bootlop... Η διαδικασία έγινε απο 2 φορές και με πιστή εκτέλεση των οδηγών που πρέπει! Επίσης τα ίδια κάνει και η αντίστοιχη GTV Rom ΑΛΛΑ όχι και η αντίστοιχη EU. οπου το φλασαρισμα αυτής ολοκληρώνετε με επιτυχία...
-
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από εμένα καταπληκτική δουλειά είδη τα κινητά της οικογένειας τρέχουν τις rom @gkalen επίσης κατατοπιστικότατοι οδηγοί ότι καλό να πω λίγο θα είναι... Σε ευχαριστούμε για ολα!
-
Παράθεση από XiaomiFTW: “Τσακαλια καλησπέρα. Έχω πρόβλημα. Έχω πάρει ένα Redmi 3 το οποίο έχει θέμα με τη Rom. ” Redmi 3S ειναι η το απλό Redmi 3 ? Αν ειναι 3S η V7 (διαπιστωμένο) εχει θεμα και το φλασαρισμα καταλήγει σε boot-lop και φρίκη...
-
@pentsios Μην ανχωνεσαι 16-20 ημέρες θα κάνει να έρθει το δέμα σου η NL post είναι πολύ φερέγγυα αλλά δεν φημίζεται για την ανανέωση των δεδομένων της. Έχω κάνει πάνω από 20 αγορές από @Vickmail δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα ακόμα και μετά την πώληση!
-
Πολλά συγχαρητήρια και από εμέ!
-
Welcome @Vickmall Πάνω από 10 αγορές τηλεφώνων τα 2 τελευταία χρόνια απο το πολύ καλό Vickmail
-
@liakos23 Προφανώς δεν κάνει ο αντάπτορας του αναπτήρα σου, σε αρκετά αυτοκίνητα δεν δουλεύει και τα περισσότερα απο αυτά είναι Γερμανικά και Γαλλικά δεν ειναι τίποτα όμως να τον αντικαταστήσεις αν πιάνουν λιγο τα χέρια σου αλλά αυτός που θα πάρεις να εχει την κατάλληλη υποδομή! xiaomi-roidmi-car-bluetooth-player-18.jpg
-
Παράθεση από VaggelisK.: “Ποια συχνότητα να χρησιμοποιώ στο κέντρο της Αθήνας ώστε να μην έχω παρεμβολές από άλλους σταθμούς? Ξέρει κανείς? ” Με τον χαμό που γίνεται στις συχνότητες μόνος σου θα ψάξεις να βρεις μια τρύπα και βάλε τον δέκτη σου σε λειτουργία Local ώστε να κόβει την πολύ σαβούρα, κανε δοκιμές...
-
Είχα δεσμευτεί να ανεβάσω και εγώ μια υποβρύχια εξόρμηση κάποια στιγμή, όμως θα ήθελα κάτι που να άξιζε τον κόπο, δυστυχώς δεν έχω κατορθώσει μέχρι σήμερα να αποθανατίσω κάτι αξιόλογο καθώς το ταίρι μου στον υποβρύχιο κόσμο μας έχει εγκαταλείψει έτσι και εγώ δεν ξαναπροσπάθησα από πέρυσι περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους... Είχα όμως προλάβει να τραβήξω στα ρηχά κάποιες σκηνές, και επειδή λόγο της εποχής μπορεί κάποιος φίλος να σκέφτεται την απόκτησή της για μια υποβρύχια εμπειρία και να πάρει…
-
Τελικά δεν μπορω να δω το ιστορικό της timeline στην Κινεζουλα μου με την νέα 2.10.2.4_20160617 GR-RU εφαρμογή. Πριν λίγα λεπτά πέρασα πάλι το firmware που είχε οταν ήρθε η κάμερα το 1.8.5.1 L_201510301024 οπου λειτουργούσε η timeline με αυτο, με την εφαρμογή του Ιατρου αλλα τώρα και πάλι δεν θελει τώρα να δουλέψει μόνο online βλέπω. Με κούρασε η Κινεζουλα και είμαι έτοιμος να την πατήσω κάτω!
-
Μπράβο! Τι έχω καταλάβει: Η timeline έχει πρόβλημα μόνο με τις "CN" Κινέζικες κάμερες όπου γίνετε αναβάθμιση και μετά κλειδώνουν... (Εσύ Ευτύχιε που εχεις τις παλιές δεν εχεις θέμα όπως δεν έχω και εγώ με τις δυο προ Οκτωβρίου 2015...) Έτσι από την ώρα που θα επιλέξεις το ξεκλείδωμα της "CN" με τα patch του "test" από τον φίλο @GR_Macedon και πλέον έχουμε ναι μεν ξεκλείδωτη κάμερα αλλά από ότι διαπιστώθηκε όχι λειτουργική timeline. Οποτε πρέπει να εντοπίσουμε τι είναι αυτό που τσακίζει το ιστορι…
-
Παράθεση από gus7: “Εχεις δικιο. Την ειχα δουλεψει για λιγο αυτη την rom και το μονο προβλημα ηταν οτι οταν εκλεινα μια εφαρμογη φορτωνε συνεχεια τον launcher. Σχετικα ασημαντο προβλημα. Αυτην ηθελα να ξαναπερασω αλλα δεν υπαρχει πια στα downloads. Που μπορω να την βρω; ” Την έχω εγώ θα την ανεβάσω τώρα στο drive μου και θα στο κοινοποιήσω να την κατεβασης μαζι με το fix