Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 625.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Καθάρισε τα Δεδομένα της... Ρυθμίσεις => εφαρμογές => ΜιFit ή MiBand και διαφραφή δεδομένων...” Καλημέρα Δημήτρη ΜΠΡΑΒΟ! Ολα καλά αυτό έφταιγε, είχε δεδομένα από την παλιά εφαρμογή μόλις την καθάρισα και την άνοιξα την νέα ΜιFit βέβαια έπαθα πλάκα! Φοβερή δουλειά της αναβάθμισης και η προσαρμογή της ανάλυσης που είχε πρόβλημα στα δεδομένα στο Mi2s και η γραμματοσειρά, αλλά και η μετάφραση σας πλέον τελειοποιήθηκε σε υψηλό ποσοστό!!!

• Μολις περασα την full rom GTV 5.5.29 στο Mi2s απο recovery με wipe case μονο, φαινετε καλη το μονο που εντόπισα οτι κρασσαρη συνεχεια η εφαρμογή Μi band που τωρα εχει μετανομαστη σε MI Fit tweaked

• Xiaomi Mi3W εχασε το imei

spirosmeg - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Τελικά άλλο έφταιγε και το γράφω για να υπάρχει για ολους ενεργοποιήθηκε το partition 2 μονο του με την αναβάθμιση απο τον updater και δεν έβλεπε απο εκει μέσα το imei κουφό αλλά αληθινό μόλις είδα active partition 2 μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι έκανα active το 1 και full wipe, ξανα-μπουταρα όπου είδε την sim αμέσως

Μήνυμα

Εντάξει κατάλαβα ευχαριστώ θα δοκιμάσω σε λίγη ώρα και θα ενημερώσω

Μήνυμα

Δημήτρη γεια σου και ευχαριστώ για την απάντηση σου οχι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τίποτα θα την κατεβάσω τώρα δώσε μου ένα λινκ για να μην κατεβάσω τίποτε άλλο, θα την περάσω με το εργαλείο MiFlash που εχω? Προφανως θα ειχε καταλυπα το τηλ απο την V5 τι να πω...

Μήνυμα

Ολα τα είχαμε ειδαμε και το παρακάτω μετα απο αναβάθμιση μεσα απο τον updater στην GTV 5.5.23 το Μi3w δεν βλέπει την Sim έχασε δηλ. το imei του... Απο το τηλ. αυτο εχω πάρει κάποια στιγμή Full backup με το Titanium Backup την τελευταία GTV V5 πριν περάσω στην V6 κανα μήνα περίπου και το εχω φυλάξει στον υπολογιστή μου για καλο και για κακό...αν αυτο δεν μπορεί να μας βοηθήσει υπάρχει το κουτί του τηλ που αναγραφή το imei μήπως μπορεί να γίνει με άλλον τρόπο... Παρακαλώ ας μας δώσει τα φώτα του κ…

• Antutu score από τα xiaomi

spirosmeg - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Φωτιά και λαύρα δεν λέει να γεράσει το άτιμο θα μας τρελάνετε...

• Miui V6 σε ΖΤΕ V5 Redbull

spirosmeg - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Εχει εμφανιστεί απο το πρωί και νέα OTA 5.5.17 στον updater, εγω πάντως θα περιμένω τον admin όσο χρειαστεί για να μας δώσει GTV rom...

• Παράθεση από Tassos: “Έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα στην τελευταία σταθερή έκδοση για το Mi3 ; Διότι θέλω να την βάλω τώρα.. ( Είμαι ακόμη στην miui 5 εγώ. Απλώς τώρα θα κάνω καθαρισμό και έπειτα εγκατάσταση από το αρχείο που κατεβάζω; )” Και βεβαια η τελευταια stable εχει θεματα κατσε οπως εισαι να βγει η επόμενη αν θα διαβάσεις λιγο απο πανω τα παράπονα θα καταλάβεις....

Μήνυμα

Οτι θες εδω είμαστε παρακολουθούμε στενά το νήμα αυτό είναι σίγουρο, την καλημέρα μου!

Μήνυμα

Καλημερα μολις εντοπισα οτι η 5.5.16 που ειχε ερθη ειδοποιηση απο τον updater ειναι η αναβαθμιση απο τον ιδιο που εκανε port την Rom (miui_ota_x9180_Heavenke_5.5.8_5.5.16_0fd52c8ab6_4.4.zip.) Προσοχή λοιπόν διοτι έχουμε νομίζω μπερδευτεί... Να την και εδω:en.miui.com/download-243.html Παρακαλω τον Admin να ορισουμε ενα σχεδιο πως θα κανουμε τις αναβαθμίσεις επειδη ο τύπος προφανώς εχει την συσκευη στα χερια του και τεσταρει ο ιδιος πρωτα... Το θεμα ειναι να συνενοηθουμε μαζι του ωστε να συμπεριλ…

Μήνυμα

Θα είναι η νεα Rom που είπε ο admin πιο πάνω δύσκολα τα πράγματα βλέπω...

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Εφ'όσον δεν έχουμε συσκευή στα χέρια μας, είναι δύσκολο να κάνουμε παρεμβάσεις στο σύστημα χωρίς να έχουμε την δυνατότητα της δοκιμής. Μέχρι το βράδυ θα σας έχουμε δώσει μία ανανεωμένη Version στην οποία θα είναι όσο το δυνατόν ποιο κοντά στην αρχική ROM. Προφανώς η αρχική ROM δεν περιλαμβάνει την εφαρμογή Music λόγο ασυμβατότητας με τον Kernel της ROM (ZTE). Kαι αυτός είναι ο λόγος που έχουμε Freeze κατά το Boot. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να δοκιμάσουμε να βάλουμε την εφαρμ…

Μήνυμα

Παράθεση από nassosp: “Την κατέβασα στο κινητό, εκανα install χωρίς wipes με TWRP recovery αλλά στην εκκίνηση το τηλ κολλάει στο mi. Ενω εκανε κανονικα την εγκατάσταση, έδειξε στην εκκίνηση μετά και την άσπρη γραμμή που στην ουσια είναι η ενημερωση των εφαρμογών, περναει στην οθονη με το mi logo και μένει εκεί. Κατεβeζω την ρομ στον υπολογιστή, για να την ξαναπερασω, μηπως δεν κατέβηκε σωστά στο τηλέφωνο και ενημερώνω. EDIT: Όχι, εξακολουθεί να κολλάει στο Mi logo” Πράγματι επιβεβαιώνω και εγώ τ…

Μήνυμα

Παράθεση από Tsif: “2/8 ειναι :P” Τότε κάποιο μπέρδεμα εχει γινει γιατί στην βγάζει U η Cwm τεσπα οποως ειπε και ο Bodai το πιο πιθανό είναι να είναι "σκουπίδι" εγκατάστασης παλιάς ,αμα δουλευει κατσε και απολαυσε το... μην κανεις τιποτα...

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ Για ποιο λόγο η συσκευή σου είναι δηλωμένη ως U9180 και όχι ως Χ9180 ? ” Το τηλέφωνο αυτο παιδια βγαινει σε δυο εκδοσεις στην U και στην Χ U= 1GB RAM / 4GB ROM X= 2GB RAM / 8GB ROM Το τηλ του φίλου είναι με 1/4 διέπραξε ρίσκο το flash του διότι δεν υπήρχε αναφορά για αυτή την έκδοση και είχα την περιέργεια αν η rom δούλευε και με αυτό τώρα το διαπίστωσα τέλος καλό ολα καλα λοιπόν...

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Για δοκίμασε ένα Compile που έκανα για την συσκευή, και πες μου αν είναι οκ... ...versteckter Inhalt... Αν δουλέψει θα το προσθέσω στις υποστηριζόμενες συσκευές...” Επαθα πλακα!!! 1. Όλα δουλεύουν ρολόι, τουλάχιστον οτι πρόλαβα να δω... 2. Δεν πρόλαβα να ποσταρω και εσυ μάλλον είδη κατέβαζες και έφτιαχνες μαζί... Οτι να πω... και, λίγο θα είναι, μπράβο σου για το μεράκι και τον χαρακτήρα που σε ξεχωρίζει τουλάχιστον ενα χρόνο τώρα που είμαι μέλος εδώ μέσα! Ενα μεγάλο ευχα…

Μήνυμα

Παιδιά γεια; χαρα, έχουμε νεο Port Rom με την τελευταία Miui για ενα αρκετά κυκλοφοριμενο κινητό στην Ελλαδα το ZTE V5 Redbull εδω: en.miui.com/download-243.html Επειδή υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον μπορούμε να προσθέσουμε τα Ελληνικά στην Rom που εγινε port διότι τωρα είναι ανύπαρκτα εντελώς, εκει που μου έκανε εντύπωση είναι οτι ειδη υπάρχουν τα Σκοπιανα (Makedonian) μεσα ενσωματωμένα αλλά όχι τα δικά μας.... Υπάρχει ακομα και το νημα στο myphone.gr ZTE V5 (Red Bull) [Ελληνικό video unboxing @ …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Είμαστε σίγουροι πως είναι γνήσιο ? Αν θες άνοιξε νέο θέμα στο αντίστοιχο Forum για το Mi-2S... ;)” Admin απο την στιγμή που περασαμε στην Lollipop χάσαμε και τα custom recovery δεν εγκαθιοστατε κανενα πλέον το μαμισιο τα τρωι ολα Εγώ πάντως αν και είμαι fan της V5 οπου εκτός από την πιο καλή παραμετροποίηση είχε και bold γραμματοσειρά και ηταν ιδανική για τις 4,3" του τηλ, δεν σκέφτομαι ομως να γυρίσω πίσω δεν βλέπω σοβαρά προβλήματα στην ολοφρεσκια V6 Lollipop και το μό…

• Πάλι καλα που δουλεύουν οι δικλείδες ασφαλείας δεν λες? Τα έχουμε τρελάνει τα παιδιά ολη μέρα και όλη νύχτα λογικό είναι να κάνουν και λάθη...