Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 625.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβασέ την από εδώ => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.5.1.zip” Συγνωμη αυτη η ROM δεν ειναι για το Mi3-Mi4 Ο stamossparta εχει το Redmi Note 4g ετσι δεν ειναι? ας κάνει κρατει μέχρι να το δει ο MIUI_ART

• V5

spirosmeg - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Για την V5 που σου ανέβασα μιλάς γιατί σε εμάς που δουλεύει σε ένα Mi3w πετάει το τηλ. και από παραμετροποίηση καμιά σχέση άσε που δεν υπάρχει ίχνος από bug αλλά για την μνήμη σταδιακά οσο το δουλεύεις έχεις δίκιο όλο στο 85-90% είναι και μόνο με reboot πάει στο 50%

• V5

Μήνυμα

Έτοιμο το ανέβασμα λοιπόν της xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22 από εδώ μπορεί όποιος το χρειαζετε να το κατεβάσει: xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22.zip - Google Drive

• Πλέον έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο η ομάδα πετάει χαμηλά χωρίς κραυγαλέες υπερβολές μπράβο σας για άλλη μια φορά παιδιά, μόλις έχει ολοκληρωθεί το update από τον stock updater της συσκευής Mi2s όπου εγώ διάλεξα για πρώτη φορά για να τεστάρω αν είναι ορθή η διαδικασία! Πράγματι λοιπόν όλα άψογα μέσα σε 10 λεπτά κατέβασε και εγκατέστησε την GTV 5.5.1 και εγώ απλά ήμουν θεατής... Θα επιβεβαιώσω και εγώ ότι μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο όλα δουλεύουν ρολόι !!!

• V5

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν έχουμε κρατήσει αντίγραφο απο την παλιά V5 Miui.” Τωρα το ειδα και εγω οτι λειπει το αρχειο... Το έχω εγώ όμως στον υπολογιστή μου και το ανεβάζω σε λιγο στο drive μου όπου και το κοινοποιώ αμέσως

• V5

Μήνυμα

Παράθεση από pasxalis: “Πως μπορώ να βρω την τελευταία stable gtv v5 για το mi3w;” Εδω ειχα ανοιξει και εγω το ιδιο ερωτημα θα βρεις αυτο που ζητας: Xiomi Mi3W με V5

• Παράθεση από ronin13: “Αν έχουμε περασμένη lollipop στο mi2s πρέπει πάλι να περάσουμε την καινούργια από recovery με factory reset?” Νομίζω (καλύτερα περίμενε για σίγουρη απάντηση) οχι για εμας που εχουμε ειδη την Lollipop Developer κατευθείαν επάνω της μεσα απο τον updater

• Mi4 TD-LTE

spirosmeg - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Χαχαχα εντάξει τότε μπορεί να το ρισκάρω δεν ξέρω το συγκεκριμένο μαγαζί έχει 100.0% positive feedback αξιολογήσεις και ειναι Top-rated Seller τι στο καλο εγω θα την πατησω λες ποτε δεν ξερεις βεβαια...

• Mi4 TD-LTE

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση καλα που με ξύπνησες τρομάρα μου και τον ειχα για σοι...

• Mi4 TD-LTE

Μήνυμα

Παιδιά γεια χαρα Μπορεί καποιος που κατέχει το θέμα να με πληροφορήσει αν μια συσκευή XIAOMI Μ4 αναγράφει: 2G:GSM 850/900/1800/1900MHz 3G:WCDMA 850/900/1900/2100MHz 4g:TD-LTE Και συγκεκριμενα αυτου του πωλητη εδω: Xiaomi mi4 4g TD lte phone 3GB Ram smartphone 5.0''HD IPS Quad Core 3GB RAM 13MP Android 4.4 MIUI 6 free original case-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Θα μπορεί να δουλέψει τουλάχιστον με 3G απροβλημάτιστα στην Ελλάδα και οι GTV δικές…

• Παράθεση από maddoctor: “Αν και δεν είναι του θέματος....όποιος θέλει να βοηθήσει, ας με ψηφίσει εδώ -> en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=107663&pid=2118103 Δώρο μία Xiaomi camera, οπότε και όποιος θέλει να συμμετέχει και να τον ψηφίσουμε επίσης. Οι εικόνες είναι από το θέμα που έχω φτιάξει (εκτός την Lockscreen φυσικά).” Γιατρέ το θέμα σου είναι όλα τα λεφτά αλλα οσες φόρες δοκίμασα να το περάσω στο Mi2s με V5 δεν κράταγε πάνω απο λίγη ώρα κρασαρε και γυρνούσε στο stock πάντως η προσπάθεια …

• Εντυπώσεις για το MI2-S

spirosmeg - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ναι βέβαια, αλώστε μόνο για το Mi2S μιλάμε σε αυτό το θεμα.

• Μα εχει είδη ενσωματωθεί νομίζω το fix... Σε εμενα παντως δουλευει μια χαρα τωρα το δοκιμασα!

Μήνυμα

Από την στιγμή που έδωσαν τα παιδιά την GTV 5.4.24 όπου και την πέρασα χαίρομε να δουλεύω το τηλ. Είναι σβέλτη και άψογη rom χωρις προβλήματα τουλάχιστον εγώ δεν έχω εντόπιση κάτι ακόμα, το Radio δουλεύει πλέον μια χαρα οπως το είχαμε γνωρίσει και θεωρώ αξίζει με 1000 πλέον παιδιά αυτή η μετάβαση στο πιο προηγμένο Miui-Android... Αισθάνομαι τυχερός που έχουμε τα παιδιά εδώ και απολαμβάνουμε πλήρως αυτό το υπέροχο και σύγχρονο τηλέφωνο! Μπραβο στον MIUI_ART και σε όλα τα παιδιά γι αυτο που μας πρ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Θα ελέγξουμε την ROM για το Mi-2 και προφανώς θα την ξανα-ανεβάσουμε διορθωμένη...” Πράγματι να επιβεβαιώσω και εγώ οτι η αναβάθμιση στο Mi2s δεν ολοκληρώνετε περίπου στο 15% ακυρώνετε.

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Επειδή έχω χαθεί λιγάκι με τις εκδόσεις.. Lollipop έχει βγει μόνο σε developer? Και η τελευταία stable τί είναι;” Αν θες οτι πιο φρέσκο και σύγχρονο για την συσκευή σου αυτη την στιγμή βάζεις την GTV-5.4.17 (V6 Developer - Lollipop) ισως αύριο-μεθαυριο να δώσουν την νέα GTV-5.4.24 που ετοιμάζουν τα παιδιά, δεν θα έχεις περίεργα προβλήματα απο οτι αποδείχθηκε 15 ήμερες που δουλεύουμε με αυτο το λειτουργικό. Τωρα Stable δεν νομιζω να εχουν ονομάσει κάποια rom για το Mi2s εκτ…

• Να επιβεβαιώσω και εγω οτι δουλεύει μια χαρά τωρα μένει να μπλοκάρουμε την πρόσβαση της εφαρμογής στο ίντερνετ ωστε να μην ξαναμπεί από μόνη της.

• Παράθεση από MIUI_ART: “----( FIX_FM_Radio Mi-2S (Lollipop) )----Σε όσους έχουν την GTV-5.4.17 (Lollipop) για το Mi-2S, ας δοκιμάσουν να κάνουν flash το παρακάτω Fix για το FM_Radio... Είναι μία απόπειρα για που κάνω χωρίς να έχω την συσκευή, και θα χρειαστώ τις δοκιμές σας.. --------” Καλημερα Μολις το περασα το fix μεσα απο τον updater το εκανε και μετα ζητησε επανεκκινιση οπου και την εκανα ανοιξα την εφαρμογη μου ζητησε internet για να δουλεψει σωστα, και μετα εκανε μεταβαση στο store της Xi…

• Tι είπες τώρα μας έχετε αφήσει άφωνους ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ακόμα ένα Μπράβο σε όλο το τιμ η δουλειά που κάνετε είναι αξιόλογη!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Η rom για το Mi2S βγήκε πριν από του Mi2A. Για δες λίγο τα links” Ναι εχεις δικιο δεν την πηρα χαμπαρι και ο ΟΤΑ updater τώρα μόλις μου έδωσε την αναβάθμιση αλλα με μπέρδεψε και η αρχική σελίδα με τα beta link 5.3.27 kitkat λογικα θα εχει σταματησει η αναπτηξη της τωρα για το Μι2s δεν τα βγάζεις και απο εκει να μην μας πιάνουν τον τόπο