Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Nekro to redmi note 3
ΜήνυμαΚαλησπερα, πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Αν είχες ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό, πολλά πράγματα θα τα βρείς στο i.mi.com όπου θα κάνεις login με το Mi account σου.. Βεβαια δεν μπορώ να ξέρω αν είναι προσβάσιμο όλο το περιεχόμενο της συσκευής
-
REDMI 4A
ΜήνυμαΠαράθεση από opretski: “Δεν διαλύθηκε η συσκευή ούτε μια γρατζουνιά έχει.. νόμιζα έπαθε ζημιά ή οθόνη, αγόρασα καινούργια αλλά παπαλα, πατάω τό power button παραμένει νεκρό ” Πήγαινε καλυτερα σε ενα απο τα δύο @Qubestores να πάρεις μια υπεύθυνη γνωμη ...
-
Miui Fans Of The Year
Bodai - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπερα, μετά απο συζήτηση στην Δ.Ο. κρίναμε ότι πολύ δύσκολα θα μας άφηναν να το επαναλάβουμε και 2η χρονιά στην σειρά. Ειδικά αφού η πρωτιά δεν κρίνεται μόνο απο τις ψήφους. Θα επανέλθουμε όμως ... Και αυτό είναι υπόσχεση σε όλα τα μέλη μας παλια και νέα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@lorenzo81 περίμενε την Παρασκευή. Δεν θα έχει αποτέλεσμα η καθαρή ..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
@seitman περιμενε και την επομενη έκδοση, και αν δεν διορθωθεί βλέπουμε..
-
-
Παράθεση από soctap: “Καλημερα παιδια. Εδω και 2 εβδομαδες δεν περνω email με τις καινουργιες ρομ. Μπορειται να το δειτε. ” Τσεκαρε μήπως τα email πηγαίνουν στο Spam. Αν ναι βάλε το email μας στην λίστα με τις επαφές σου..
-
Παράθεση από vaglan: “Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ερώτηση. Αυτή την στιγμή στο φόρουμ της miui κατέβασα την miui 9 global developer rom 8.1.25 η οποία είναι 7.1 nougat. Στο δικο μας φορουμ η ίδια ρομ εινα marshmallow. ” Τσεκαρε και την έκδοση και της China και θα βρεις εκει την απάντηση σου..
-
Να κάνω μια πρόταση σε όλους όσους ασχολείστε με την φωτογραφία @Antretng @pavlidisc @sso @tsine @demakhs @foxy4270 (συγγνώμη σε όσους ξεχνάω και δεν αναφέρω). Θα ήταν καλή ιδέα να ανεβάζεται μια στο τόσο μια φωτογραφία που εσεις θεωρείται καλή εδω. Δεν θα την σχολιάζουμε, άλλωστε υπάρχει άλλο νήμα για τα τεχνικά. Απλά θα απολαμβάνουμε το ταλέντο σας.
-
-
-