Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 825.
-
Παιδιά ρώτησα και ποιο παλιά αλλά δεν πήρα απάντηση... Όταν το κινητό μπει σε lock screen από το power button.. Πώς γίνεται να μην ανταποκρίνονται τα buttons? Τι εννοώ Πχ οταν είναι lock screen και πατηθεί κατά λάθος το power button παρατεταμένα το κινητό κάνει restart από μόνο του.. Εγώ αυτό θέλω να το σταματήσω.. Και όταν ειναι lock να δέχεται μόνο finger print και awake light Πώς να το κάνω? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Εγώ είμαι υπέρ για μεταφορά ακόμα και για 2 μέρες για να προλαβαίνουμε τα προβλήματα Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Στο ΜΙ6 από ότι φαίνεται περαστικε με force reboot από το power button.. Με τον ίδιο τρόπο το ΜΙ4 κολλάει στο XTRV logo με τις 3 τελείες.. Δοκιμάζω τώρα με wipes cashe davlink data και θα ενημερώσω Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Το ίδιο πρόβλημα και σε ΜΙ4 Κολλάει το άρωμα στο 93% και συγκεκριμένα στο installing SuperU "creating ramdisk backup" Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Σε ΜΙ6 2 φορές που δοκίμασα να περάσω ή εγκατάσταση κολλάει στο Αρωμα την πρώτη φορά στο 0.36% και την δεύτερη στο 93.0% Έκανα reboot και απλά περιμένω για κάποιο φιξ Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Σε ΜΙ4 παρατήρησε κάποιος, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας? Εννοώ να αδειάζει πιο γρήγορα? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Gkontos10: “ναι φίλε .. ” [βρες τον οδηγό εγκατάστασης της xtrv σε Kenzo.” Φίλε μου ευχαριστώ Τα κατάφερα, έκανα λάθος και δεν πέρασα fastboot Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
7.2.2 stable ... και πέρασα την νέα με factory reset ...
-
το ίδιο δεν μπορώ να μπω στα settings παίρνω μήνυμα unfortunately settings has stopped και crashari
-
παιδία βοήθεια μόλις πέρασα σε Redmi note 3 pro την ΑΡΩΜΑ , και ενώ το install εγινε κανονικά μετά από factory reset (wipe cashe, davlink, data) τώρα όταν μπαίνει δεν μπορώ να μπώ ούτε στο ΜΙ account, ουτε στα settings βασικά πουθενά, συνέχεια crashary .. τι να κάνω?? δεν μπορώ να το φτίαξω από το 0 και έμεινε η γυναίκα χωρίς κινητό .. αρα φανταστείτε μουρμούρα βοηθεια
-
Σε ΜΙ6 προς το παρών όλα καλά με ΑΡΩΜΑ Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “Παράθεση από Gkontos10: “Φιλαράκια καλημέρα ” Κατεβασε την εφαρμογή της Google φωτογραφίες .... βουαλα όλες οι φωτό κατεβαίνουν σιγά σιγά και επίσης παραμένουν και στο cloud 1 ” Φίλε μου ευχαριστώ πολύ Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@Gkontos10 Δε σβήνονται οι φωτογραφίες με factory reset , με wipe στην internal sd ή με format data σβήνονται .. anyway θα τις περάσεις όλες σε ένα pc για να το σιγουρεψεις ..” Οκ άρχοντα μου, μόλις βγουν θα σου στείλω να με βοηθήσεις λίγο Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Φιλαράκια καλημέρα Χρειάζομαι βοήθεια αν μπορεί κάποιος από τους developers να με βοηθήσει.. Θέλω να περάσω την 9αρα στο RedMi note 3 pro της γυναίκας μου και στο ΜΙ4 της αδερφής μου... Και χρειάζομαι οδηγίες πώς να το κάνω Το RedMi note 3 pro φοράει μια παμπαλαια ρομ GTV 7.2.2.0 stable Και το ΜΙ4 την XTRV 8.5.2.0 Στο ΜΙ4 δεν με νοιάζει αν χρειαστεί να κάνουμε και factory reset ακόμα και τον σκληρό γιατί δεν έχει κατι που να χρειάζεται μέσα... Στο RedMi note 3 pro όμως υπάρχει τρόπος για καθαρή …
-
Μερικές παρατηρήσεις και από μένα σε ΜΙ6, με την ρομ να είναι περασμένη από το πρωί.. 1. Σε θέμα μπαταρίας η προηγούμενη ήταν καλύτερη, αυτή νομίζω υστερεί... 2. Παρατήρησα μια μικρή αύξηση θερμοκρασίας σε παιχνίδια 3. Δεν βρήκα κάποιο bug Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από renosxatzi: “Καλησπέρα, αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα” Φίλε είχα το ίδιο θέμα, εμένα λύθηκε με factory reset και μετά ξανά πέρασμα την ρομ Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Μια ερώτηση τώρα σε ΜΙ6 εχω την τελευταία XTRV για να περάσω αυτή την εβδομάδα την Αρωμα, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Sent from my MI 6 using Tapatalk