Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 825.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Silky21: “φορτιστη quick charge γνησιο που θα βρουμε? εχει καποιος κανα λινκ?” Φίλε ψάξε στο αμαζον anker wall charger QC3 Απίστευτος Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Το κινητό να χτυπήσω? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα, δεν είμαι σίγουρος αν είναι θέμα της ρομ ή κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω.. Όταν το κινητό μπει σε screen off από το power button η μόνο του.. Το power button συνεχίζει να δουλεύει με αποτέλεσμα αν το πιέσω κατά λάθος, το κινητό να κάνει restart.. Καμία ιδέα? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VagVag: “Παράθεση από Gkontos10: “Προς το παρών πέρασα την 7.8.17 Απο ότι φαίνεται όλα καλά Ενα θέμα είχα οταν μπήκα στο twrp μετά την εγκατάσταση για να περάσω το sipersu, δεν ανταποκρίνοταν το touch Sent from my MI 6 using Tapatalk ” αφου φλασαρεις το SU πηγαινε στο wipe -> advanced -> και κανε wipe to cache και το dalvik λογικα θα στρωσει. ” Έκανα ενα χειροκίνητο reboot recovery και ηταν όλα καλά Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Προς το παρών πέρασα την 7.8.17 Απο ότι φαίνεται όλα καλά Ενα θέμα είχα οταν μπήκα στο twrp μετά την εγκατάσταση για να περάσω το sipersu, δεν ανταποκρίνοταν το touch c98c922877dda39cdf6c812009398c5b.jpg04ac3924fe0d63d6038afca5f54d20fe.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Όχι φίλε την ελληνική έχω σίγουρα... Την περάσαμε μαζί με τον @gkalen για αυτό εχω παραξενεύτει και εγώ.. Με το ευρωπαϊκό φόρουμ δεν έχω καμία σχέση... Sent from my MI 6 using Tapatalk eaef688bf2b0852c87f7a442c40ad4fc.jpg
-
Μέσα από τον updater η μέσο twrp?? Είναι σίγουρα ελληνική έτσι? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά μόλις πήρα αυτή την ειδοποίηση για update... Να την κάνω ή δεν είναι η ελληνική? f516f5e609d3ddc0eeed036cc5852275.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Το πρώτο ξεκλείδωμα μετά την έγκριση χρειάζεται 72 ώρες από την στιγμή που θα επιχειρήσεις να το κάνεις. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα κ το tool καθε φορά που μπαίνεις στο λέει. Σε περίπτωση που ξανά κλειδώσει μελλοντικά δεν χρειάζεται το 72 Ώρο.” Ωραίος φίλε, εμένα πάντως δεν χρειάστηκε, μπορεί να ήμουν από τους τυχερούς Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά επειδή βλέπω ότι υπάρχει μια παρα πληροφόρηση.. Για το θέμα των 72 ωρών... Μετά την έγκριση για ξεκλείδωμα Στα developer options θα πάτε στην εντολή OEM unlocking επιλέγουμε yes Και ξεκλειδώνει αμέσως με το τελευταίο mi unlock tool Δεν χρειάζεται 72 ώρες Τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε και ξεκλείδωσα αμέσως 7bbc6fd76d2a3bb9b376942ef43a1d74.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ALXIOA: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά έχει κάποιος να προτείνει κανένα καλό τζαμακι και καμιά καλή θήκη? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Αφου έβαλες τα είδα.χαχα.. Δεν εκαναν δουλειά? Ebay mono. Εδώ δεν βλέπω του καλό ακομα” Δεν μου άρεσε το τζαμακι, νομίζω το χαλάει πολύ αυτό το μπλε που έχει το τζάμι γύρω γύρω Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά σε καινούργιο ΜΙ6, κάποιες φορές (δλδ μου έτυχε 5-6 φορές, ειδικά σε παιχνίδια) έχω την αίσθηση οτι το touch της οθόνης δεν ανταποκρίνεται σωστά... Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω calibrate? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Μην φοβάσαι φίλε μου δεν είναι δύσκολο, όλοι απο κάπου ξεκινήσαμε... Ξεκλείδωμα του Bootloader. Το ποιο πάνω είναι ένας αναλυτικός οδηγός, για το πώς να κάνεις αίτηση και πώς να ξεκλειδώσεις τον bootloader... Ξεκίνα με την αίτηση (2 λεπτά ζήτημα) και μόλις πάρεις την έγκριση, ξεκινάμε... Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demiskal: “Καλησπερα θα σας ηταν ευκολο να με βοηθησετε να εγκαταστησω την miui 9 στο xiaomi mi6” Φίλε πιο πάνω σε αυτό το νήμα έχει ένα αναλυτικό οδηγό εγώ αυτον ακολούθησα... Το μόνο που πρέπει να έχεις υπόψη σου, recovery να βάλεις αυτό που θα βρεις στο ζιπ και όχι αυτό του οδηγού... Απο εκεί και πέρα αν έχεις κάποιο πρόβλημα θα σε βοηθήσουν οι ποιο έμπειροι Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Και εδώ παραθέτω το μικρό review με εντυπώσεις που έβαλα κάπου αλλού... Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα και εγώ χθες ενα 128αρακι με το μπλε χρώμα που λάτρεψα από την παρουσίαση.. Έχω περάσει την ελληνική MIUI v9 dev πρώτη εντύπωση το κινητό τα σπάει, κάποια μικρό θεματακια της ρομ ούτε που φαίνονται Τώρα απο θήκη γνώμη μου οποία δοιποτε θήκη, εκτός από την σιλικόνη το άσχημιζει.. Δοκίμασα ακόμα 2 και τις έβγαλα Τζαμακι παράγγειλα ένα full body της mofi αλλά δεν μου άρεσε πολύ... Οι φωτογραφίες ειναι …
-
Φίλε μου αν θες την γνώμη μου οποία δοιποτε θήκη, εκτός από την σιλικόνη το άσχημιζει.. Δοκίμασα ακόμα 2 και τις έβγαλα Τζαμακι παράγγειλα ένα full body της mofi αλλά δεν μου άρεσε πολύ... Οι φωτογραφίες ειναι λίγο σκοτεινά και δεν δείχνει το χρώμα του Αν θες την γνώμη μου το χρώμα είναι απίστευτο 4320dad0c71b4ef9b84e8de3aba9ec3c.jpg7afb5710efc22bd4537d833b971fe8f1.jpge168a76381ac2b1aa823a3011b2856d3.jpg42589aea5089e3dd4a7806cd345a52f4.jpgd79a8bc5f6193ea38ce52eab507bab8e.jpg614bb223ed1b3c992f4b6…