Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 825.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από princegr: “έχει 2-3 ημέρες που έχει βγει στο xiaomi.eu η 8.5.2.0 stable για Redmi pro, πότε θα έχουμε την ελληνική XTRV; Ευχαριστώ! ” Οι νέες Stable θα είναι έτοιμες αύριο Σάββατο ή την Κυριακή .... ” Ποιες συσκευές θα πάρουν update αυτή την φορά? Θα έχουμε και για ΜΙ4??
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Voks: “για το redmi note 4(nikel) χρειαζεται μονο TWRP Wipe Cache & Dalvik Cache? τωρα εχο την 8.2.2.0 ” Προτού κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα Full Νandroid Backup διότι υπάρχει περίπτωση, αν παλαιότερα είχες θέμα με χαμένο baseband/modem, να έχεις και τώρα με την αναβάθμιση. Πρόσφατα υπήρξαν 2-3 περιπτώσεις φίλων που έχασαν baseband με την αναβάθμιση στην 8.5 ” φίλε μου πώς γίνεται αυτό το backup ?? Full Νandroid Backup
-
Re: Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΠαιδιά ποια καταστήματα έχουν τριγωνική απόστολη, για αποφυγή τελωνείου, Και πώς λέγεται αυτή η επιλογή??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδιά για ΜΙ4 υπάρχει τίποτα ή πάλι μείναμε απέξω?
-
Θα έχουμε και για ΜΙ4?
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dbeast: “Επιτέλους ήρθε και το δικό μου Mi6. Πύραυλος το κινητό...μετά απο 2.5 χρόνια αποχωρίστηκα το Μi4. Πολύ δυνατό. Το έχω ακόμα με τη global stable που το έστειλαν. Στο Antutu τα σπάει. Κρίμα που δεν έχει ράδιο. =============== Ιουλ 1st 2017, 8:22pm =============== Το πήρα απο aliexpress 370+23€ μεταφορικα για να έρθει με DHL express μέσω UK με εγγύηση αποφυγής τελωνείου και ήρθε σε 11 μέρες. Με 2 Σ/Κ ανάμεσα” Φίλε από πιο μαγαζί?
-
μεσο TWRP με wipes system/ cashe/ davlink
-
παιδιά βοήθεια είναι κάποιος εδώ ??? εκανα μεγάλη μαμακια πήγα να ξανά περάσω αυτήν την ρομ μπας και φτιάξει και τελικά όταν εκανε την εγκατάσταση μου έβγαλε error οτι faild to install system to /system κτλ και τώρα έμεινε το κινητό κολλημένο στο ΜΙ logo και δεν ξεκινάει ότι και να κάνω !!! βοήθεια τι έκανα πάλι ????
-
ναι κατάλαβα !!! βασικά να διορθωθεί το ποιο ενοχλητικό που είναι αυτό με το σήμα !! και αν παλι δεν φτιάξει αναγκαστικά θα πάω στην λύση του φίλου @jpastos με την μπαταρία δεν είναι τόσο ενοχλητικό όσο αυτό
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “υπάρχει κάποια λύση για αυτά τα προβλήματα ? ή θα έχουμε κάποια νέα ρομ ?? ” Γιατί δεν δοκιμάζεις την τελευταία dev? Εγώ την πέρασα με καθαρή εγκατάσταση και όλα δουλεύουν ρολόι ” αυτό είναι το θέμα φίλε λόγο του ότι δεν έχω χρόνο στην διάθεση μου προσπαθώ να αποφύγω καθαρή εγκατάσταση, γιατί δεν έχω χρόνο να ξάναστήσω το κινητό από την αρχή για αυτό και έμεινα στις stable
-
@gkalen η @MIUI_ART παιδία μιας και κανένας δεν μου δίνει μιαν απάντηση, υπάρχει πιθανότητα να δούμε νεά stable για Μι4 ?? όπως έγραψα και στο πιο πάνω ποστ με αυτή την ρομ αντιμετωπίζω προβλήματα πιο σοβαρό απο όλα είναι ότι χάνετε το σήμα όταν μιλάω με αποτέλεσμα ή να μην ακούω τον αλλό ή να μην με ακούει αυτός δεύτερο η ένταση στα handsfree όταν εχει κλήση είναι ελάχιστη και τρίτο η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα, με το ζόρι μου βγάζει μισή μέρα! ενώ παλιά άνετα έβγαζε μια σωστή μέρα μέχρι τ…
-
Ρε παιδιά για ΜΙ4 γιατί δεν έχουμε stable εδω και καιρό? Πότε περιμένουμε καποια νέα γιατί με αυτή αντιμετωπίζω κάποια μικρό πρόβληματα??
-
Re: Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΟκ παιδιά ευχαριστώ, τώρα να έρθουν με το καλό και θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε
-
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Για ρώτα τον φίλο σου το mi5s πόσο το βρίσκει;” Οκ φίλος θα σε ενημερώσω, αλλά γιατί? Παράθεση από linuxilakis: “Αν υπάρχει global stable γιατι δεν το ξέρω καθόλου ναι μπορείς. Και σχετικά εύκολα μέσω του updater” Ακόμα και αν έρθει με κινέζικη?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Βασικά εξαρτάται... Κανονικά θα φλάσαρες την fastboot ROM που ήθελες με το MiFlash σε EDL Mode. Αν είναι όμως (που το πιθανότερο είναι να είναι) κλειδωμένο το EDL, και δεν λειτουργεί η μέθοδος με το Deep Flash Cable, η μόνη λύση είναι η μέθοδος TestPoint, η οποία προϋποθέτει να ανοίξεις το κινητό σου. => Ελληνικός οδηγός Flash Official ROM/Unbrick για το Mi6 (Sagit) με τη μέθοδο Test Point Άρα καταλήγουμε στο συμπερασμα ότι αν η ROM σου είναι επίσημη και μπορείς …
-
Xiaomi Mi6
Μήνυμαερώτηση σε κλειδωμένο κινητό με την μαμα ρομ, για να βάλουμε global stable πρέπει να κάνουμε αίτηση για ξεκλείδωμα ???