Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 825.
-
Να ρωτήσω κάτι, αφού πια μπαίνουμε στον αστερισμό του MM... Και αφού πολλοί users αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην μετάβαση.. Υπάρχει ενδεχόμενο για ελληνική fastboot rom βασισμένη σε ΜΜ??
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από diamantologo: “Παράθεση από Gkontos10: “παιδιά 100000 ευχαριστώ στον φίλο @lallasgr ο ανθρωπος ειναι σουπερ μου το εφτιαξε στο πιτσ φιτιλι φιλε μου 100000000 ευχαριστώ ” Η πλακα ειναι,οτι το κανουν να φαινεται τοσο απλο,που καθεσαι και αναρωτιεσαι:"ρε ποσο αχρηστος ειμαι τελικα?" Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια. @Gkontos10 αντε με το καλο,να το φχαρηστηθεις” Ακριβώς αυτό... Τον έβλεπα τι έκανε, και έλεγα πωωωω πόσο μα***ας μπορώ να είμαι Χαχαχαχα Βασανιζομουνα 2 ώρες και το έκανε συο α…
-
και μετα ???? =============== Δεκ 14th 2016, 10:24pm =============== μου λεει mount decrypt data enter password βαζω 0000 και μου λεει password failed, please try again αρχισα και αχώνομαι νομιζω έχουν διαγραφεί όλα από το κινητό ή δεν διαβάζει τιποτα γιατι μου λεει 0 bytes οταν παω να κανω recover παιδιά βοήθεια
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gkontos10: “Δεν μου βγάζει παράθυρο για άδεια.. ” Μπες σε cmd Και δωσε adb kill-server adb start-server adb devices και κοίτα το κινητο σου θα βγάλει μήνυμα...” Παράθεση από Souits: “Φίλος μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά.... Ενεργοποίησε το debugging και όταν το κάνεις σύνδεσε το κινητό στο pc μετά άνοιξε cmd(με shift και τα συναφή) και δώσε adb devices μόλις πατήσεις enter κοίτα το κινητό... Έχετε ανοιχτό και πάτα ότι το επιτρέπεις και τiκαρε το τικ...” Παι…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gkontos10: “Δεν μου βγάζει παράθυρο για άδεια.. ” Μπες σε cmd Και δωσε adb kill-server adb start-server adb devices και κοίτα το κινητο σου θα βγάλει μήνυμα...” Παράθεση από Souits: “Φίλος μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά.... Ενεργοποίησε το debugging και όταν το κάνεις σύνδεσε το κινητό στο pc μετά άνοιξε cmd(με shift και τα συναφή) και δώσε adb devices μόλις πατήσεις enter κοίτα το κινητό... Έχετε ανοιχτό και πάτα ότι το επιτρέπεις και τiκαρε το τικ...” Οκ …
-
Λοιπόν τον bootloader τον ξεκλείδωσα... Και θα περάσω TWRP μεδο cmd του pc... Ενα πρόβλημα που μου εμφανίζει τώρα, αν δεν κανει update μόνο του στην τελευταία global δεν αναγνωρίζει το κινητό, και μου ζητάει να το κάνω update... Να το κάνω ή όχι? Αν δεν το κάνω την τελευταία Stable XTRV-V8.1 να την φλασάρω όπως λέει ο οδηγός? Wipes και flash? Να πω την αλήθεια δεν θέλω να κάνω update μπας και κλειδώσει παλι ο bootloader... Αλλά οταν πάω στην εντολή adb devices Μου βρίσκει το κινητό αλλά δίπλα λέ…
-
Ρε παιδιά μισό και χάθηκα με όλες αυτές τις αλλαγές σε MM και loli.. Εγώ παρέλαβα σήμερα το κινητό του πατέρα μου απο vickmall και έχει μέσα global Stable.. Εκανα unlock όπως ηταν χωρίς κανένα πρόβλημα, και θα βάλω recovery μέσο cmd.. Έχω κατεβασμενες στο λαπτοπ και τις 2 ελληνικές Stable XTRV-V8.0.5.0 και την σημερινή XTRV-V8.1 Φλασάρω απλά με wipes?? , και ποια από τις δύο να βάλω Η πρέπει να βάλω κάποια άλλη ρομ πριν?? Θέλω να βάλω ελληνική Stable και οχι dev
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από Gkontos10: “Πότε να περιμένουμε XTRV-V8.1 Stable με mm?? ” Δοκίμασε την developer αν θέλεις” Στο δικό μου θα την δοκίμαζα ευχαρίστως, αλλά είναι για το δικό του πατέρα μου που ήρθε σήμερα.. Μάλλον θα βάλω 8.0.5.0 Stable ελπίζω να είναι όλα καλά