Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 825.
-
Έχει περάσει κάποιος σε RM note 3 pro?? Ειναι ευκολο να πει εντυπώσεις? Bugs κτλ??
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gkontos10: “Ποια είναι η καλύτερη ελληνική Stable να του την περάσω μια φορά και να ξένοιασω?? ” Πάρτο με το καλό... Μέχρι τότε μπορεί να έχουν βγει και νέες ακόμη καλύτερες.” Χεχεχε το παραγγείλα από ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall αρα σε 3-4 μέρες θα το έχω... Λογικά δεν θα βγουν άλλες τόσο γρήγορα Χεχεχε
-
Το φιξ για τον καιρό δουλεύει άψογα σε ΜΙ4
-
Το ίδιο πρόβλημα με μπαταρία και εδώ... Με το ζόρι βγάζει μισή μέρα
-
Παιδιά βρήκα ενα θέμα που λέγεται Light Os μου αρέσει παρα πολύ το χρώμα στο dial pad και στα μηνύματα .. Αλλά έχω θέμα στο edit/new contacts section δεν φαίνονται καθόλου τα γράμματα... Υπάρχει τρόπος να αλλάξω τα γράμματα να φαίνονται ή έχετε κανένα θέμα με αυτά τα χρώματα?
-
Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με την εγκατάσταση του καιρού?? Δεν βρίσκει την πόλη και δεν κανει refresh
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Gkontos10 τότε μήπως κατέβηκε κατεστραμμένη. Ξανακατέβασε την στον η/υ σου και αντιγραφή στην συσκευή.” Οκ φίλε θα δοκιμάσω και με αυτόν τον τρόπο
-
Όχι δεν τικαρο τίποτα
-
Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση σε ΜΙ4, κατέβασα 2 φορές το zip Μια από το email και μια από εδώ.. Ονομασα το πακέτο update.zip και δοκίμασα μεσω recovery install.. Όσες φορές δοκίμασα παίρνω ενα μήνυμα Zip package verification failed (η κάτι τέτοιο) Τι κάνω λάθος?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@Gkontos10 Flash από πάνω και wipe cache and dalvik στο τέλος της εγκατάστασης...” Ωραίος, 1000 ευχαριστώ φίλε μου
-
Καλά ρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος. Από stable 8.0.2.0 στην νεα stable, Χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση ή απλό flash από πάνω?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- Όλες οι ROM αποσύρθηκαν και θα σας δοθούν νέες διορθωμένες.... Οπότε όλα τα Link για τις Stable XTRV-V8.1 είναι ανενεργά μέχρι νεωτέρας.. ” MIUI_ART Από stable 8.0.2.0 στην νεα stable, Χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση ή απλό flash από πάνω?
-
Παράθεση από Bodai: “Θα πρέπει οπωσδήποτε να φλασάρεις ελληνική fastboot για να γίνει ενοποίηση των partition και μετά να φλασάρεις 8άρα. Αν επιχειρήσεις απευθείας με Updater ή TWRP θα σου μείνει στην μέση της διαδικασίας. ” Φίλε μου 1000 ευχαριστώ με εσωσες στο τσακ.. Που μπορώ να βρω τις fastboot και οδηγίες για πέρασμα?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Souits αγνόησε το Παράθεση από Gkontos10: “Αξίζει η αλλαγή σε αυτήν? Αυτή είναι stable η όχι? Θα βγαίνουν και σε stable αυτές οι μαγείρεμενες ρομ? ” Εχουν αρχίσει να βγαίνουν και Stable XTRV Παράθεση από Gkontos10: “Στο email έλεγε οτι αυτή ειναι beta1 γιατί έχει source απο κινα και η άλλη beta2 γιατι έχει source από global Τι ακριβώς είναι οι διαφορές των 2 source? Ποιο θεωρείται καλύτερο?? ” Εχουν διαφορές τα sources με αποτέλεσμα να βγαίνουν λίγο διαφορετικές οι rom που …
-
Παιδιά 2-3 ερωτήσεις που δεν κατάλαβα για να τα ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου... Τώρα έχω GTV 8.0.2.0 stable Σε ΜΙ4 Αξίζει η αλλαγή σε αυτήν? Αυτή είναι stable η όχι? Θα βγαίνουν και σε stable αυτές οι μαγείρεμενες ρομ? Και το ποιο σημαντικό που δεν κατάλαβα Στο email έλεγε οτι αυτή ειναι beta1 γιατί έχει source απο κινα και η άλλη beta2 γιατι έχει source από global Τι ακριβώς είναι οι διαφορές των 2 source? Ποιο θεωρείται καλύτερο?? Και τέλος πώς γίνεται η αλλαγή από την ρομ μου σε αυτην εδώ?? Ευχαρ…