Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 825.
-
Re: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsamige: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά τώρα μου κάνει άλλο πρόβλημα. Έχω τρελό battery drain, απο 70% το κινητό σε μισή ώρα έπεσε 37% καμία ιδέα? ” Αυτό το εκανε και σε μενα.. εκανα ένα wipe davlik/cache και επανηλθε! Πολλα θεματα τα MI4 το τελευταιο διάστημα...” Μπααα το κάνα δεν άλλαξε κάτι σκέψου τώρα η ώρα 12:50 η μπαταρία μου είναι 54% Εν τω μεταξύ νέα ερώτηση, σε όλες τις προηγούμενες Stable όταν πήγαινα στα Themes, είχα επιλογή costumize theme και back up theme... Τώρα δεν…
-
Παιδιά τώρα μου κάνει άλλο πρόβλημα. Έχω τρελό battery drain, απο 70% το κινητό σε μισή ώρα έπεσε 37% καμία ιδέα?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Gkontos10 δυστυχώς αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν εχουμε καταφερει ακομα να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικα. Το έχει η πλειονότητα των χρηστών με Mi4. Ενας τρόπος να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις είναι να βγάλεις προσωρινα το pin από την sim. Τουλάχιστον να μην χάνεις κλησεις.. μέχρι να λυθεί από την Xiaomi” Πώς βγαίνει το πιν?
-
Ρε παιδιά ενα έλεος με τα αυτόματα reboot εχω περασμένη την 7.5.3.0 σε ΜΙ4, και δεν μπορώ να δουλέψω.. Μπορεί να με παίρνει ο πελάτης και το κινητό δεν κτυπά γιατί έγινε reboot και δεν το είδα... Σος είναι επείγον, πώς λύνεται??
-
Ξέρει κανείς αν μπορεί να εγκατασταθεί το xposed framework στο MI4?? Με ελληνική Stable 7.3.3.0
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από Gkontos10: “Και παίζει να φταίει το pokemon go?? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16564/” Παράθεση από ntel0s: “Οχι φιλε μου...και εγω το ιδιο θεμα εχω και δεν εχω pokemon....” Χαχαχα ε τι φταίει
-
Ρε παιδιά σε ΜΙ4 και ελληνική Stable 7.3.3.0 Εδώ και λίγες μέρες παρατηρώ πολλά random restart του κινητού όταν σβήσει η οθόνη... Και παίζει να φταίει το pokemon go??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να περάσεις κατευθείαν Ελληνική FASTBOOT Developer ή Stable και μετά να κάνεις αναβάθμιση σε όποια τελευταία Version θέλεις. FastBoot ROMs => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6037-FastBoot-ROM/#files ” φιλε μου συγνώμη που επανέρχομαι , βρήκα την fastboot που θέλω!!.. πώς την περνάω ???
-
Φιλαράκια καλημέρα, η αδερφή μου έχει ενα xiaomi mi4 4G και έχει περασμένη την ελληνική miui 6.5.0 αλλά τον τελευταίο καιρό έχει πολλά προβλήματα με battery drain, έτσι αποφάσισα να της περάσω την GTV 7.3.3.0 που έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς παω από την 6.5.0 στην v7?? Νομίζω κάτι κάναμε με fastboot αλλά δεν θυμάμαι τα βήματα.. Μπορεί κάποιος παρακαλώ??
-
Re: Note Pro ή Mi5??
ΜήνυμαΠαιδιά εγώ τα κατάφερα και πέρασα την ελληνική Stable.. 1000 ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Παράθεση από Gkontos10: “Για το Red Mi Note 3 Pro που παράγγειλα για την γυναίκα μου ” Αν δεν κανω λαθος εννοει αυτο Αλλα για σιγουρια ας δωσει ο ιδιος την απαντηση να ειμαστε σιγουροι :D” Παράθεση από MIUI_ART: “Εγώ πάλι ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποια συσκευή μιλάς... :D” Λοιπόν αδέρφια Παραλαμβανω σήμερα το Xiaomi RedMi 3 Note Pro.. Αλλά ας ανακεφαλεωσουμε.. Το κινητό είναι για την γυναίκα μου άρα θα της περάσω ελληνική Stable και θα της το δώσω... Έχω πάρει και άδεια Unl…
-
Καλησπέρα παιδιά, μόλις πήρα ένδειξη ότι το κινητό έφτασε Κύπρο και ψιλό άγχοθικα για την διαδικασία Όπως ανάφερα το κινητό είναι για την γυναίκα μου, αρα θέλω να της περάσω μια Stable που δεν θα έχει προβλήματα (νομίζω διαβάζοντας στο φόρουμ η 7.2.2 είναι η καλύτερη ή κάνω λάθος?) Το κινητό έρχεται με την custom china Official Stable αρα ποια dev πρέπει να περάσω πρώτα για να ξεκλειδωσει το κινητό και να περάσω την ελληνική Stable?? Έχω πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα, αρα απομένει να κατανόησω κα…
-
Σε Mi4 την έχει δοκιμάσει κανείς??
-
Παιδιά οι εικόνες θα εμφανίζονται random ή πρέπει κάπου να ψάξουμε?