Ο/H NasDriver έγραψε:
Έκανες αυτόματη αναβάθμιση από το κινητό σου ?
Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο"
[Ενημέρωση 24/7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Έμπα google play store από τον υπολογιστή σου---> συνδέσου με το λογαριασμό σου ---> Εφαρμογές ---> Οι εφαρμογές μου ---> Δες ποιες εφαρμογές έχεις κατεβάσει και εάν είναι καμία που μπορεί να κατεβάζει πολλά Mb όπως youtube, OTE TV go, ή καμία άλλη περίεργη.
-
Ο/H Boubikos έγραψε:
Ο/H tsamige έγραψε:
Όταν λες με τα sms??
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά τώρα μου κάνει άλλο πρόβλημα. Έχω τρελό battery drain, απο 70% το κινητό σε μισή ώρα έπεσε 37% καμία ιδέα?
-
Ο/H tsamige έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά τώρα μου κάνει άλλο πρόβλημα. Έχω τρελό battery drain, απο 70% το κινητό σε μισή ώρα έπεσε 37% καμία ιδέα?
Μπααα το κάνα δεν άλλαξε κάτι σκέψου τώρα η ώρα 12:50 η μπαταρία μου είναι 54%
Εν τω μεταξύ νέα ερώτηση, σε όλες τις προηγούμενες Stable όταν πήγαινα στα Themes, είχα επιλογή costumize theme και back up theme... Τώρα δεν τα βρήκα πουθενά. Που είναι? -
εδω και λιγες ημερες εχω στο Xiaomi REdmi note 3 pro την 7.5.2 συγκριτικά με την 7.5.1 βλεπω καλυτερη αυτονομια μπαταριας στην χρηση@papaflessas
-
αυτο το μηνα δεν θα βγει νεα stable...???
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H Jojo έγραψε:
Παιδιά έχει περάσει κανείς την τελευταία stable (7.5.1 σωστά?) σε Redmi 3 pro? Έχει βγάλει κανένα πρόβλημα?
-
Ο/H Jojo έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H Jojo έγραψε:
Παιδιά έχει περάσει κανείς την τελευταία stable (7.5.1 σωστά?) σε Redmi 3 pro? Έχει βγάλει κανένα πρόβλημα?
Xiaomi Redmi Note 8T -
7.5.2 θα μεταφραστεί κάποια στιγμή??
-
Καλημερα και απο μενα, εβαλα πριν απο λιγο την 7.5.3 , καλα μεχρι τωρα , δεν εκανα πληρης ελεγχο ακομα, αλλα το παρατηρησα οτι , οταν ενεργοποιω το bluethooth , δεν μου βρισκει τις συσκευες που εχω για να κανω pair. τι μπορει να φταιει;
-
Ο/H kospens έγραψε:
Καλημερα και απο μενα, εβαλα πριν απο λιγο την 7.5.3 , καλα μεχρι τωρα , δεν εκανα πληρης ελεγχο ακομα, αλλα το παρατηρησα οτι , οταν ενεργοποιω το bluethooth , δεν μου βρισκει τις συσκευες που εχω για να κανω pair. τι μπορει να φταιει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα