οι πυρηνες οταν χρειαζεται δουλευουν...και σε μενα redmi note2 .απο τους 8 μονο οι 3 δουλευουν.δε σημαινει οτι ειναι αχρηστοι .οταν χρειαστει μπαινουν σε λειτουεγια.....Ο/H ntel0s έγραψε:
Και σε dev Miui 8 τα ιδια @tsamige . Την φοραειβφιλος και δεν δουλευουν οι 2 πυρηνες...
[Ενημέρωση 24/7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H ntel0s έγραψε:
Και σε dev Miui 8 τα ιδια @tsamige . Την φοραειβφιλος και δεν δουλευουν οι 2 πυρηνες...
Xiaomi Redmi Note 8T -
Όσοι έχετε υποψία ότι δεν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες σας.
Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Antutu που σίγουρα κατά το test θα χρειαστεί να λειτουργήσουν όλοι οι πυρήνες.
Αν πάλι δεν λειτουργήσουν τότε σίγουρα είναι bug.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπέρα κ απο μενα
Βρε παιδια με τα μικρόφωνα μήπως εχει παρατηρήσει κανεις κάποια λύση. Δεν ειναι αυτη κατάσταση εχω κάποιο θεμα υγείας στην οικογένεια κ μιλαω πολλες ώρες στο τηλ κ ολοι καθε μερα μονο π δε με βρίζουν εχω αγανάκτησει. Δε με ακούνε. Να γυρίσω στην 7.3? Τι να κάνω δεν ξερω εχω απελπιστει. Η να περιμένω την επόμενη παλι μπας κ λυθεί. Ακ κ τωρα δυο αναβαθμίσεις κ τπτ το πρόβλημα παραμένει σα να μην υπάρχει καν.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sifamix έγραψε:
Καλησπέρα κ απο μενα
Βρε παιδια με τα μικρόφωνα μήπως εχει παρατηρήσει κανεις κάποια λύση. Δεν ειναι αυτη κατάσταση εχω κάποιο θεμα υγείας στην οικογένεια κ μιλαω πολλες ώρες στο τηλ κ ολοι καθε μερα μονο π δε με βρίζουν εχω αγανάκτησει. Δε με ακούνε. Να γυρίσω στην 7.3? Τι να κάνω δεν ξερω εχω απελπιστει. Η να περιμένω την επόμενη παλι μπας κ λυθεί. Ακ κ τωρα δυο αναβαθμίσεις κ τπτ το πρόβλημα παραμένει σα να μην υπάρχει καν.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xiaomi Redmi Note 8T -
Ο/H pechr έγραψε:
Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Antutu που σίγουρα κατά το test θα χρειαστεί να λειτουργήσουν όλοι οι πυρήνες.
Αν πάλι δεν λειτουργήσουν τότε σίγουρα είναι bug.
Xiaomi Redmi Note 8T -
Μήπως λειτουργούν οι πυρήνες αλλά δεν δίνουν στοιχεία λειτουργίας ? Το Antutu έβγαλε ίδιο αποτέλεσμα με προηγούμενα σκορ ?
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Αρα ειναι bug..
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H ntel0s έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Αν πάλι δεν λειτουργήσουν τότε σίγουρα είναι bug.
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H papaflessas έγραψε:
Καλημερα , εβαλα εχθες την 7.5.2 στο xiaomi redmi note 3 pro και πριν ειχα την 7.5.1 ξερουμε τι αλλαγές εχει ?
Συνήθως στις υπο-εκδόσεις δεν αναφέρεται το change log.
To changelog που θα βρεις στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος αφορά αφορά την 7.5.1.0 ... και από εκεί και πέρα γίνονται κάποιες μικρο-διορθώσεις στον κώδικα.
Βρήκα στο en.miui το changelog για το απλό (redmi note 3) και για την china stable αν σε ενδιαφέρει ρίξε μία ματιά ΕΔΩ
Ούτε στο xiaomi eu έχουν ανεβάσει changelog για τις υπο-εκδόσεις της 7.5
Να είσαι σίγουρος πω αν είχε δοθεί changelog τότε σίγουρα θα μας τις έδινε ο @MIUI_ART
@papaflessas -
Κατι γίνετε βρε παιδιά δεν γίνετε ή vodafone να με κλέβει τόσο πολλή 5 μέρες 1GB
-
Στο διαγραμμένες εφαρμογές τι έχεις ? Σε κάποια εφαρμογή από εκεί έχει γίνει η κατανάλωση.
Με ποια ρομ είσαι ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα