Ο/H NasDriver έγραψε:
Έκανες αυτόματη αναβάθμιση από το κινητό σου ?
Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο"
[Ενημέρωση 24/7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Έμπα google play store από τον υπολογιστή σου---> συνδέσου με το λογαριασμό σου ---> Εφαρμογές ---> Οι εφαρμογές μου ---> Δες ποιες εφαρμογές έχεις κατεβάσει και εάν είναι καμία που μπορεί να κατεβάζει πολλά Mb όπως youtube, OTE TV go, ή καμία άλλη περίεργη.
-
Κανε ένα καθαρισmο δεδομενων στην εφαρμογή sms η Κανε wipe davlik/cache...Ο/H Boubikos έγραψε:
Διάβασε το post 331 στην σελίδα 28 αυτοί του topicΟ/H tsamige έγραψε:
Όταν λες με τα sms??
-
Αυτό το εκανε και σε μενα.. εκανα ένα wipe davlik/cache και επανηλθε! Πολλα θεματα τα MI4 το τελευταιο διάστημα...Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά τώρα μου κάνει άλλο πρόβλημα. Έχω τρελό battery drain, απο 70% το κινητό σε μισή ώρα έπεσε 37% καμία ιδέα?
-
Ο/H tsamige έγραψε:
Αυτό το εκανε και σε μενα.. εκανα ένα wipe davlik/cache και επανηλθε! Πολλα θεματα τα MI4 το τελευταιο διάστημα...Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά τώρα μου κάνει άλλο πρόβλημα. Έχω τρελό battery drain, απο 70% το κινητό σε μισή ώρα έπεσε 37% καμία ιδέα?
Μπααα το κάνα δεν άλλαξε κάτι σκέψου τώρα η ώρα 12:50 η μπαταρία μου είναι 54%
Εν τω μεταξύ νέα ερώτηση, σε όλες τις προηγούμενες Stable όταν πήγαινα στα Themes, είχα επιλογή costumize theme και back up theme... Τώρα δεν τα βρήκα πουθενά. Που είναι? -
εδω και λιγες ημερες εχω στο Xiaomi REdmi note 3 pro την 7.5.2 συγκριτικά με την 7.5.1 βλεπω καλυτερη αυτονομια μπαταριας στην χρηση@papaflessas

-
αυτο το μηνα δεν θα βγει νεα stable...???
-
Καλησπέρα, έχετε κάποιο νεότερο ως προς την 7.5.1? Έχω πόσες μέρες που έχω ρωτήσει στο φόρουμ και δε μου έχει απαντήσει κανείς γι αυτό και επανέρχομαι σε εσάς. Τι να πω.. Δεν έχει κανείς άλλος Redmi 3 pro...? Δεν ξέρω...Ο/H apo.stam έγραψε:
Την εχω περασει στο redmi 3 pro ενος φιλου που εχω αλλα χωρις sim κ σε περιηγηση που εχω κανει δεν ειδα καποιο προβλημα. Φυσικά χωρίς πολλές ενεργές εφαρμογέςΟ/H Jojo έγραψε:
Παιδιά έχει περάσει κανείς την τελευταία stable (7.5.1 σωστά?) σε Redmi 3 pro? Έχει βγάλει κανένα πρόβλημα?
-
Εχω εγω αλλα επειση το δουλευει αποκλειατικα η γυναικα μου δεν του μπηκα στην διαδικασια να αλλαξω ρομ. Εχει global multi και το αφησα ετσι γιατι εχω διαβασει οτι υπηρχαν θεματακια σε μερικους και δεν ειμαι σε φαση,αν παει κατι στραβα ξερεις τι θα ακουσω..Ο/H Jojo έγραψε:
Καλησπέρα, έχετε κάποιο νεότερο ως προς την 7.5.1? Έχω πόσες μέρες που έχω ρωτήσει στο φόρουμ και δε μου έχει απαντήσει κανείς γι αυτό και επανέρχομαι σε εσάς. Τι να πω.. Δεν έχει κανείς άλλος Redmi 3 pro...? Δεν ξέρω...Ο/H apo.stam έγραψε:
Την εχω περασει στο redmi 3 pro ενος φιλου που εχω αλλα χωρις sim κ σε περιηγηση που εχω κανει δεν ειδα καποιο προβλημα. Φυσικά χωρίς πολλές ενεργές εφαρμογέςΟ/H Jojo έγραψε:
Παιδιά έχει περάσει κανείς την τελευταία stable (7.5.1 σωστά?) σε Redmi 3 pro? Έχει βγάλει κανένα πρόβλημα?

Xiaomi Redmi Note 8T -
7.5.2 θα μεταφραστεί κάποια στιγμή??

-
Καλημερα και απο μενα, εβαλα πριν απο λιγο την 7.5.3 , καλα μεχρι τωρα , δεν εκανα πληρης ελεγχο ακομα, αλλα το παρατηρησα οτι , οταν ενεργοποιω το bluethooth , δεν μου βρισκει τις συσκευες που εχω για να κανω pair. τι μπορει να φταιει;
-
Μπήκες στις ρυθμίσεις bluetooth να κάνεις ανυχνευσιμη την συσκευή?Ο/H kospens έγραψε:
Καλημερα και απο μενα, εβαλα πριν απο λιγο την 7.5.3 , καλα μεχρι τωρα , δεν εκανα πληρης ελεγχο ακομα, αλλα το παρατηρησα οτι , οταν ενεργοποιω το bluethooth , δεν μου βρισκει τις συσκευες που εχω για να κανω pair. τι μπορει να φταιει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα