Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 825.

• Έχει κάποιος το λινκ του supersu για ροοτ της νέας stable?? Το παλιό δεν δουλεύει

• Χαχαχα πέρασε πολύς καιρός να μπορούμε να κάνουμε flash από το ΜΙ και όχι από recovery... Την έχει περάσει κανένας σε ΜΙ4?? Εντυπώσεις??

• Re: RE:

Gkontos10 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 11006-The-Swedish-Chef-jpg Είναι έτοιμες για λήψη οι νέες Stable V7.2.X.X ROM για τις ακόλουθες συσκευές... Mi-3 & Mi-4 (Cancro) => V7.2.11.0 Mi-4S (Aqua) => V7.2.8.0 RedMi Note 3 (Hennessy) => V7.2.5.0 RedMi 3 (Ido) => V7.2.7.0 RedMi Note 3 PRO (Kenzo) => V7.2.2.0 Τους συνδέσμους για Download θα τους βρείτε όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος ... ” Από 7.2. 8 στην νέα.. Κανουμε απλά recovery, clean davlink και περνάμε??

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από AngelosN: “Καλησπερα, μολις ενημερωθηκα οτι η αιτηση μου εγκριθηκε για το ξεκλειδωμα. Θα μπορουσατε να μου δωσετε εναν οδηγο να ακολουθησω ωστε να κανς clean install το ελληνικο ρομ? (Επισης θα μπορω να κανω updates μεσω updater της miui?) ΥΓ: Δεν εχω κανει τιποτα στο κινιτο, εχει global stable miui και μολις πηρα αδεια. ” Ορίστε ο οδηγός (Θα πρέπει να βάλεις Developer ROM πρώτα) => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO Και γενικά διάφοροι οδηγοί που κα…

• Παιδιά μια ερώτηση εκτός θέματος.. Πιο πρόγραμμα κάμερας θεωρείται το καλύτερο για ενα ΜΙ4 με την 7.2??

• Παιδιά είναι εύκολο παρακαλώ να βάλει κάποιος κάτοχος ΜΙ4 ενα screenshot από τα settings του στο dolby??

Μήνυμα

Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από Gkontos10: “Dolby Atmos Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα, βρίσοντας τις κατάλληλες για την ακουσική σου. μην ξεχνάς ότι ο ήχος κια το πώς ακους είναι πάντοτε υποκειμενικό. ” Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα και θα δείς ότι θα εκπλαγείς με τις δυνατότητες που έχει…

• Παράθεση από themakos66: “καλημέρα , έχω την stable 7.2.1.0 από την αρχή με πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας (αναρωτιέμαι γιατί γίνεται αυτή η φασαρία για την μπαταρία), έκανα calibration εδώ και δυο ημέρες και η μπαταρία συμπεριφέρεται σαφώς καλύτερα .Είμαι στην δεύτερη ημέρα δίχως φόρτιση και το κινητό είναι στο 68% . ” πώς κάνεις το calibration της μπαταρίας φίλε ???

• Λοιπόν μετά από 2 μέρες χρήση, κατέληξα στα εξής για την νέα stable 7.2.8.0 έναντι της παλιάς... Δλδ ΜΜ vs KK Το κινητό μου είναι ΜΙ4 Μπαταρία Ελαφρώς καλύτερη διαχείριση στην νέα stable Ταχύτητα κολλήματα Νομίζω δεν είδα διαφορά σε τέτοιο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά νομίζω η παλιά ήταν πιο σταθερή Dolby Atmos Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Keyboard Είχα πρ…

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ Παράθεση από Gkontos10: “Θα κάνω clear data/cashe απεγκατασταση / εγκατάσταση του παλιού SwiftKey, όχι του beta και θα σου πω ” Και μην ξεχάσεις μετά να το βάλεις στην αυτόματη έναρξη... :D” Όλα καλά τώρα φίλε μου... Παράθεση από Gorgolemis: “Δηλ το data backup όταν θα περάσω από Stable σε Dev η το αντίστροφο θα μου βάλει όλα μου τα προγράμματα όπως τα είχα ακριβώς μέσα σε φακέλους τακτοποιημένα χωρίς πρόβλημα? Μου είπες για το micloud που κανονικά θα έπρεπε και σε μένα …

Μήνυμα

Παράθεση από Gorgolemis: “Απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά? Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs” Θα κάνω clear data/cashe απεγκατασταση / εγκατάσταση του παλιού SwiftKey, όχι του beta και θα σου πω

Μήνυμα

Παράθεση από Gorgolemis: “Δεν μπορώ να αφήσω το swiftkey σαν κύριο πληκτρολόγιο, μετά από restart ή μετα απο λίγες ώρες χρήσης, μου πετάει το Google keyboard.. Καμία ιδέα? Ακόμη και αν πάς Ρυθμίσεις-Γλώσσα και Εισαγωγή-Προεπιλογή-Και τσεκάρεις το Πληκτρολόγιο SwiftKey και μετά Κέντρο ασφαλείας-Δικαιώματα-Αυτόματη Έναρξη ? :)” Ακόμα και μετά από αυτό

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fotis: “sorry αλλα δεν ξερω πως να το βρω αφτο ψαχνω κανα τεταρτο και δεν το βρησκο ” - Πας ρυθμίσεις => Σχετικά με τo τηλέφωνο. - Πάνω στην έκδοση MIUI χτυπάς με το δάχτυλο περίπου 7 φορές μέχρι να σου πει πως είστε προγραμματιστές. - Πας πίσω στις πρόσθετες ρυθμίσεις => Επιλογή για Προγραμματιστές - Ενεργοποιείς τον πρώτο διακόπτη για προγραμματιστές - Μετά ενεργοποιείς τον εντοπισμό σφαλμάτων USB - Και αν έχει διακόπτη για FastBoot Mode τον ενεργοποιείς κα…

• Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από Gkontos10: “Ακριβώς με αγχώνει και πολύ μάλιστα Με τι backup πέρασες τα προγράμματα? ” Υποψιν μονο, οτι αν κρατησεις backup με το titanium και εχεις σκοπο να σβησεις τα παντα απο την συσκευη ακομα και την Internal storage/sd card, τοτε θα πρεπει τον φακελο του backup που θα εχει αποθηκευτει μεσα στην διαχειριση αρχειων, να τον αποθηκευσεις στον υπολογιστη σου πριν απο τa wipes και να τον επαναφερεις παλι στο τηλεφωνο αφου εχεις τελειωσει…

• δύο ακόμα ερωτήσεις από κάποιο άσχετο 1. το Dolby Atmos τι ακριβός είναι και πώς δουλεύει ??? 2. όταν με παίρνει τηλέφωνο κάποιος που δέν έχω στις επαφές μου, αμέσως μου βγάζει ιδιοποίηση για unknown number και κάτι λεεί για thred πώς το απενεργοποιώ αυτό ??

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “χαχαχαχα πόση υπομονή ... τρέχει μια ώρα και πρέπει να πάμε και δουλεία αυριο :Ρ ” Σε εμένα έκανε πάνω από 24 ώρες για να τα τελειώσει όλα αν σου λέει κάτι αυτό.... ” λοιπών έχω απειβδήσει με το mi cloud back up ... μακριά και αγαπημένα!! δεν πρόκειται ξανά ... από ψες το βράδυ κατά της 10:30 που πέρασα την ρομ με fastboot μου έχει κάνει το κινητό, μη λειτουργικό δλδ όλο το βράδυ ήταν κολλημένο στο downloading home screen settings πότε στο 2% και …

• σας ευχαριστω για το θαρρος!!! νομιζω το κινητο ειναι ηδη στο μπαλκονι του γειτονα :Ρ

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “καμιά ιδέα ?? ” ΥΠΟΜΟΝΗ,... Εκεί στο Tenessy με τα Ουίσκια, που αργούν να οριμάσουν, θα πρέπει να κάνεις υπομονή..... ” χαχαχαχα πόση υπομονή ... τρέχει μια ώρα και πρέπει να πάμε και δουλεία αυριο :Ρ

• μωλις έχω περάσει και εγώ την fastboot !! αλλά έχω κολλίσει στην οθόνη με το downloading home screen settings.. ειναι στο 2% εδώ και 20 λεπτά!! αλήθια πόση ώρα θέλει ??? ανανέωση, έχει πάει 3 φορές στο 100% και μετά παλι από την αρχή !!χμμμμμμ καμιά ιδέα ??

• Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από Gkontos10: “Ακριβώς με αγχώνει και πολύ μάλιστα Με τι backup πέρασες τα προγράμματα? ” Υποψιν μονο, οτι αν κρατησεις backup με το titanium και εχεις σκοπο να σβησεις τα παντα απο την συσκευη ακομα και την Internal storage/sd card, τοτε θα πρεπει τον φακελο του backup που θα εχει αποθηκευτει μεσα στην διαχειριση αρχειων, να τον αποθηκευσεις στον υπολογιστη σου πριν απο τa wipes και να τον επαναφερεις παλι στο τηλεφωνο αφου εχεις τελειωσει τις διαδικασιες και εχ…