Ευχαριστώ. Lollipop ήθελα να γράψω ΚΚ έγραψα. Οπότε πάω για stable Ελληνική. Έχει διαφορά μεγάλη η 7.1. από 7.2, αξίζει;;; Πέραν το Dolby Atmos, έχει σημαντική διαφορά σε άλλα θέματα (κατανάλωση ισχύος κ.α.)
[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
ευχαριστω για την αμεση απαντηση caeser
εγω τωρα εχω την KK 7.1.3stable η 7.2.8stable ειναι MM? -
μωλις έχω περάσει και εγώ την fastboot !!
αλλά έχω κολλίσει στην οθόνη με το downloading home screen settings.. ειναι στο 2% εδώ και 20 λεπτά!!
αλήθια πόση ώρα θέλει ???
ανανέωση, έχει πάει 3 φορές στο 100% και μετά παλι από την αρχή !!χμμμμμμ
καμιά ιδέα ?? -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
καμιά ιδέα ??
Εκεί στο Tenessy με τα Ουίσκια, που αργούν να οριμάσουν, θα πρέπει να κάνεις υπομονή..... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
καμιά ιδέα ??
Εκεί στο Tenessy με τα Ουίσκια, που αργούν να οριμάσουν, θα πρέπει να κάνεις υπομονή.....
χαχαχαχα πόση υπομονή ... τρέχει μια ώρα
και πρέπει να πάμε και δουλεία αυριο :Ρ -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
χαχαχαχα πόση υπομονή ... τρέχει μια ώρα
και πρέπει να πάμε και δουλεία αυριο :Ρ
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
καμιά ιδέα ??
Εκεί στο Tenessy με τα Ουίσκια, που αργούν να οριμάσουν, θα πρέπει να κάνεις υπομονή.....
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
σας ευχαριστω για το θαρρος!!! νομιζω το κινητο ειναι ηδη στο μπαλκονι του γειτονα :Ρ
-
οκ!!ολλα καλα αλλα εχασα της επαφες ολες!!!ξεχασα να της κρατησω!!αα και το mifit δεν δουλευει!και το mi pc suit δεν βλεπη το κινιτο
-
Χωρις να εχω Miband δοκιμασα και εγώ το mifit οντως βγαζει σφαλμα. Επισης νομιζω πως με την προηγουμενη ρομ(7.1) καπου ειχα βρει την επιλογη για αλλαγη του εφε κλειδωματος οθονης. Τωρα δεν μπορω να βρω. Επισης σαφως δυνατοτερος ηχος αλλα σα να μπουκωνει το ηχειο του κινητου στο τερμα χωρις να ενεργοποιησω atmos Αν το ενεργοποιησης μπουκωνει απιστευτα. Τρομερη διαχειρισει RAM. Εχω παθει πλακα με την εναλλαγη στης εφαρμογες. Μενει ακριβως εκει που ησουν χωρις να χρειαστει να φορτωσει την εφαρμογη απο την αρχη. Αυτα για την ωρα.
Υ.Γ. Το micloud ακομα...χαχχαχαχαXiaomi Redmi Note 8T -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Με τι backup πέρασες τα προγράμματα?
Τα έσβησα όλα και τα ξανακατέβασα σε 3 λεπτά (Είχα απλά γραμμένα τα προγράμματα σε ένα χαρτί). Μέχρι να δώσω εντολή στο επόμενο, το προηγούμενο κατέβαινε. Μετά τα άνοιξα όλα (20 προγράμματα) σε 5-6 λεπτά και μετά με το δάχτυλο μου τα μετακίνησα άλλα 2-4 λεπτά και έτσι έχω ένα κινητό ολοκαίνουργιο χωρίς back up. Φωτογραφίες και βίντεο τα ρίχνεις πίσω από το pc. Όπως και τις επαφές (είχα κάνει ένα save εδώ και το έριξα στο pc και αυτό για λίγο).
Όλη η διαδικασία αν μου πήρε μισή ώρα το πολύ -
Ο/H lans έγραψε:
Καλησπερα, ακόμα ένας άσχετος ζητάει τη βοήθεια σας: mi note 4.4.4. GTV 7.1 stable 7.1.3.0
Για να περάσω την 6.0.1virgo stable 7.2.4.0
τη περναω κατευθείαν; Γιατί δεν περνάει με τίποτα ιδρωσα για να ξαναφερω το τηλ. στ ίσια του.
Μήπως πρέπει να περάσω πρωτα τη marshmallow 6.0.1
από αυτόν τον οδηγό Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi Note κ μετά την 7.2.4.0;
Πρέπει πρώτα να περάσεις αυτά όπως τα λέει εδώΠρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi Note
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0