Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 825.

• Μόλις περαστικε σε ΜΙ6 με Format Τρέχει νερό, πολύ καλή Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Παιδία καλημέρα στο ΜΙ6 μου έχω MIUI 8.5.3 dev που είναι miui 9 & android 8 υπάρχει τρόπος να περάσω την 8.10.11 miui 10 χωρίς Format data ??? δεν με ενοχλεί το factory reset αλλά δεν θελω να σβήσω τον Internal

• Όχι δεν την πέρασα ακόμα, δεν βρήκα ώρα Sent from my MI 6 using Tapatalk

• RE:

Gkontos10 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από makis1024: “@mixaliscy βοήθεια , μαγαζί με γνώσεις από Xiaomi στην Κύπρο; ” Αν και άργησα το γράφω για δική σας γνώση Μαγαζί που να τα φτιάχνει δεν υπάρχει. Υποτίθεται ότι τα βλέπουν 2-3 μεγάλα μαγαζιά και ο λόγος επειδή πουλούν κάποια μοντέλα αλλά αμφιβάλλω για το support τους. Ένα παιδί το πήγε σε 4 μαγαζιά και τελικά το έφτιαξα εγώ δωρεάν Εγώ τους λέω φέρτε μου το Τώρα αν είναι hardware ξέρω ένα παιδί που είναι φτηνός και τους παραπέμπω (αλλά αυτό συνήθως…

• RE:

Gkontos10 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Gkontos10: “Καλημέρα παιδιά στο ΜΙ6 που αυτή την στιγμή έχω MIUI V9 8.5.3 και θα ήθελα επιτέλους να δοκιμάσω την V10 απλα με τραβάνε πίσω κάποια πράγματα 1. μπορώ να την περάσω χωρίς φόρματ του σκληρού (format data) ?? μονο Factory reset, data, cashe, davlink ???? 2. με αυτά τα anti roll back υπάρχει κίνδυνος ?? 3. σαν ρομ τι λεεί ? αξίζει η αλλαγή ??? ” 1. Αν έχεις την ελληνική stable 8.5.3 μόνο Factory reset Θέλεις. Μπορείς να δοκιμάσεις να τη περάσεις από…

• Καλημέρα παιδιά στο ΜΙ6 που αυτή την στιγμή έχω MIUI V9 8.5.3 και θα ήθελα επιτέλους να δοκιμάσω την V10 απλα με τραβάνε πίσω κάποια πράγματα 1. μπορώ να την περάσω χωρίς φόρματ του σκληρού (format data) ?? μονο Factory reset, data, cashe, davlink ???? 2. με αυτά τα anti roll back υπάρχει κίνδυνος ?? 3. σαν ρομ τι λεεί ? αξίζει η αλλαγή ???

• Boot Loop σε RM note 3 pro

Μήνυμα

Λοιπών παιδιά ενημέρωση, Έκανα το τρικ με το να αφήσω 4 μέρες το κινητό στο ρύζι.. Και μόλις το έβαλα συο ρεύμα για να φορτίσει λίγο και να το ξανά ανάψω, Ξαφνικά είχε φτιάξει, όλα καλά μπήκε στην global εκανα τα βήματα της εγκατάστασης και δούλεψε για κανένα μισάωρο.. Μετα όπως ήταν στην φόρτιση άρχισε πάλι τα bootloop Sent from my MI 6 using Tapatalk

Μήνυμα

Μα να ανοιξω εγώ το κινητό? Δεν έχω τέτοια γνώση Sent from my MI 6 using Tapatalk

Μήνυμα

Οκ θα το δοκιμάσω και αυτό παιδιά, ευχαριστώ Sent from my MI 6 using Tapatalk

Μήνυμα

Μα από Κύπρο είμαι φίλε Sent from my MI 6 using Tapatalk

• RE: Boot Loop σε RM note 3 pro

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Άλλη μια δοκιμή , αυτήν φορά με China Dev fastboot rom , για να σιγουρέψεις το hardware πρόβλημα δυστυχώς. Μπαταρία , μητρική ....όλα μπορεί να είναι.” Κατάλαβα, καιρός για νεο κινητό Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά πρόβλημα Πέρασα την global stable fastboot μέσο miflash Η εγκατάσταση έγινε κανονικά.. Αλλά στο restart πάλι κολλάει στο logo του mi και κάνει bootloop συνέχεια... Καμία ιδέα? Sent from my MI 6 using Tapatalk” Πόση ώρα έκανε εγκατάσταση ; Έγραψε flashed successful ;” Έκανε κάνα 10 λεπτό ναι έγραψε όλα εντάξει με πράσινο χρώμα Sent from my MI 6 using Tapatalk

Μήνυμα

Παιδιά πρόβλημα Πέρασα την global stable fastboot μέσο miflash Η εγκατάσταση έγινε κανονικά.. Αλλά στο restart πάλι κολλάει στο logo του mi και κάνει bootloop συνέχεια... Καμία ιδέα? Sent from my MI 6 using Tapatalk

Μήνυμα

Εγώ είμαι τώρα στην διαδικασία της fastboot rom.. Πέρασα πριν το recovery αλλά αρνείται να μπει.. Ετσι πάμε σε fastboot Sent from my MI 6 using Tapatalk

• RE: Boot Loop σε RM note 3 pro

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ναι θα κάνει ota updates αλλά ο λόγος που σου πρότεινα official fastboot rom δεν είναι διότι η official είναι καλύτερη αλλά με αυτό το ιστορικό εγώ θα φλάσαρα official να δω εάν το bootloop είναι αποτέλεσμα hard ή software προβλήματος μετά εάν επανερχόταν θα γύριζα σε xtrv.” Οκ φίλε μου να παω σπίτι και θα το δω Sent from my MI 6 using Tapatalk

Μήνυμα

Μακάρι να ανοίξει και νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή τι λες? Θα κανει και updates από μόνη της με την global έτσι? Sent from my MI 6 using Tapatalk

Μήνυμα

Δλδ υπάρχει τρόπος να περάσω την τελευταία global stable αν ανοίξει? Και αν ναι πώς? Sent from my MI 6 using Tapatalk

Μήνυμα

Παιδιά αν δεν κάνω λάθος ήταν dev rom MIUI 9 Και android 6 Sent from my MI 6 using Tapatalk

Μήνυμα

Οκ παιδιά πάω τώρα δουλειά μόλις έρθω θα το κάνω Όταν περάσω το recovery μετά τι κάνω? Sent from my MI 6 using Tapatalk

Μήνυμα

Είναι εύκολο να μου δώσετε κάποια βοήθεια βήμα βήμα? Απλά υπόψη μόνο σε fastboot μπαίνει Sent from my MI 6 using Tapatalk