Θελω fastboot rom global developer. Το link για να την κατεβάσω, από το official site .. Αυτή που έχω τώρα, global dev, την τελευταία, πετάει διαφημίσεις,, για ταξί ουρμπαν , κάτι τέτοιο . Έχω arb anti 1, Μπορώ να περάσω την global stable ???
Καλημέρα. Το link της official global developer ? Αν το ξέρει κάποιος, δεδομένου ότι δεν υπάρχει στο official site. κατεβασα απο εδω την ρομ, και μου πεταει διαφημιση. XiaomiFirm - Find any firmware, released by Xiaomi ελεγξα το arb,, anti 1 τι σημαινει αυτο ? δεν μπορω να φλασαρω την global stable ?
cd C:\adb adb devices Θα πρέπει να δείχνει την συσκευή με έναν αριθμό, μετά: adb reboot fastboot το κινητό θα πρέπει να μπει σε fastboot mode το ελέγχει fastboot devices θα πρέπει να δείχνει έναν αριθμό, ώστε να ξέρει ότι έγινε σωστά.
Το έχουν ξαναγράψει αυτό το προβλημα, και νομίζω ότι πρέπει να πάει για επιστροφή το κινητό,, τουλάχιστον αυτό έκανα ν τα παιδιά, που είχαν πρόβλημα. Το ξεκλείδωμα είναι ακαριαίο.
Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_v1.4.zip lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip τα περασα και τα δυο, εκανα σωστα ?? και ξανα την custom rom, και περιμενω να ανοιξει.. ( μια γνωμη για το τι wipe, πρεπει να κανω ?? )
Κατορθωσα να περασω twrp, TWRP-3.2.3-20181008 by Germak new.img περασα μια ρομ, απο το xiaomi.eu, αυτην που ειχα, εκανα reboot, και κολλησε. δηλαδη προσπαθω να περασω custom rom. θυμαμαι αυτα τα δυο αρχεια, πρεπει να τα εγκαταστησω και αυτα ? Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_v1.4.zip lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip
ατυχως, χθες βραδυ, κατηργησα το mi 8, απο το xiaomi clud. ετσι τωρα δεν μου ζηταει password αρχικα, εχω καταργησει την συσκευη, απο την λιστα συσκευων μου, και οι οδηγιες δεν μπορουν να εφαρμοστουν, που μαλλον θα δουλευε. δεν το βιαζομαι. καποια ιδεα ?
Κάποιος που να ξέρει καλά αγγλικά, γιατί από Google δεν είναι αξιόπιστο: Follow the instructions: 1. On the screen of selecting WiFi network, select your network. Get connected. 2. Then hit "modify", and hit "change password" field. 3. Tap "show password" button, then type your phone number (or any other one). 4. Long tap and hit "call". A caller app is loaded. 5. Hit Save contact. 6. Tap the contact, then hit "share". 7. Choose Gmail app (note: adding Gmail account won't work from there, tried …
συνδεσα ασυρματο πληκτρολογιο, με τον ανταπτορα σε καλωδιο otg, δεχεται μονον αριθμους, οχι γραμματα. εγω ειχα password, οχι pin, υπαρχει προβλημα, εχω φλασαρει την global stable, dev, και σταματαει η διαδικασια. μπορω να φλασαρω android oreo, brick ???? περιμενω να βγει η 10.1.3 (!). re-enter password mi 8 - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Καλή Χρονιά. σχετικα με το προβλημα, που ζηταει κωδικο, πιστευω οτι ειναι bug της 10.1.2 μπορω να φλασαρω android 8, H , θα κολλησει το κινητο, με αυτο το ~ arb ??? εκει στην xiaomi , κοιμανται.
Παράθεση από sakis112: “re-enter password mi 8 - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Υπάρχει θέμα, πρόβλημα ” @NasDriver Υπάρχει δυνατότητα γι'αυτό το προβλημα ?