Xiaomi Mi MIX 3 - HonorBuy Mobile Shop Σε samsung note 8 , δουλεύει το volte , wifi calling Για το 5g, αλήθεια λέω, έχει υπογράψει ο δήμος , κλπ , για να υπάρξει , κλπ, μπορεί μέσα στο 2019.
Θέλει ροοτ η συσκευή. Με το xiaomi mi mix3, τι γίνεται ? Το έχει το honorbuy, πολλά λεφτά κλπ Χώρια που θέλω την 5g support, γιατί λένε ότι θα βάλουν 5g στα Τρίκαλα, μάλλον εντός του 2019.
Μια ερώτηση Σε κινητό, άλλης εταιρείας, ο συνομιλητής, δεν με ακούει δυνατά, αλλά με βάθος, αντίλαλο, και χάνεται το σήμα στιγμιαία. Το μικρόφωνο το ελεγξα, με εφαρμογή από το play store, δουλεύει κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει ? Η κεραία, η πλακέτα είναι χαλασμένη ? Έτσι το πήρα, πριν έναν χρόνο, δεν το παρουσίασε τώρα. Μια γνώμη ?
Διαβασα στο google, για την καρτα. πρεπει να εχεις αγγλικη διευθυνση ? ( αυτο δεν μπορεσα να το καταλαβω πληρως) ισχυει μονο για 4 μηνες ? πρεπει να πας αγγλια για να εχεις τετοια καρτα ?
Τωρα είμαι ροοτ Αλλά και όταν είχα global stable, νομίζω την είχα αλλάξει την γραμματοσειρά. Αν κάνει ενημέρωση λογισμικού, θα επανέλθει η γραμματοσειρά σε defaw. Αυτά θυμάμαι...
Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα πριν ημέρες σας είχα πει ότι κάποιος χρήστης δημιούργησε bug report για το 4G+ carrier aggregation (4g+) on xiaomi mi 8 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum σήμερα το πρωί είδα στον λογαριασμό μου μια ειδοποίηση που αφορούσε την παραπάνω bug report. Είναι από έναν Miui Bug Hunter στο πρώτο μήνυμα λέει ότι θα το εξετάσουν το θέμα forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=4249601&pid=31883353 και μετά από λίγες ώρες απαντάει ότι δεν υποστηρίζει τον παραπάνω συνδυασ…
@flxas Έχει γραφτεί, σε πιο πίσω σελίδα, ότι είναι πρόβλημα του hardware, kai oxi software, η έλλειψη 4G plus, κλπ.. Και ένα άλλο θέμα Στα Τρίκαλα, και στην Σκύρο θα βάλουν 5G, το 2019. Το xiaomi mi mix 3, poco f2, θα δουλέψει σε 5G ?? (Διαβάζω διάφορα, όπως και το samsung s 10).