Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 877.
-
Παράθεση από Red21: “Η ερωτηση λοιπον αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια ” Μου έχει συμβεί η ίδια περίπτωση με ένα ρολόι που παράγγειλα, όταν παρέλαβα και άνοιξα το κουτί δεν υπήρχε το ρολόι μέσα αλλά απλά μόνο η συσκευασία του. Έκανα claim/dispute στο paypal και όντως μου ζήτησαν την αναφορά της αστυνομίας. Πήγα λοιπόν στο Α.Τ.της περιοχής μου και υπέβαλα μήνυση για απάτη. Μου είπαν να περάσω την επόμενη μέρα για να πάρω τη σχετική βεβαίωση. Την επόμενη μέρα πήγα στο Α.Τ. πήρα την υπογεγραμμένη …
-
Δεδομενα ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Μήνυμαανέβασε ένα screenshoot από τις ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο
-
από τον επεξεργαστή που είχε το about phone έχεις ή kenzo ή kate, για να δεις πιο από τα 2 είναι αν δεν έχει το ασπρο αυτοκόλλητο στην πλάτη του κινητού ή στο πίσω μέρος του κουτιού με το model 2015112 => kenzo ή 2015161 => kate, τότε μέτρα το μήκος του και αν είναι 15 εκατοστά ακριβώς είναι kenzo αν είναι 15,25 εκατοστά είναι το kate
-
Παράθεση από perimano: “Screenshot από MiFlash και Device Manager ” Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα του φακέλλου που αποσυμπίεσες την rom σε κάτι απλό π.χ. c:\kenzo
-
Για το kate για το οποίο γίνεται η συζήτηση εδώ η 8.1.1.0 έχει βγει κανονικά και επίσημα στο site της xiaomi en.miui.com/download-301.html#449 εδώ και κάποιες μέρες. Για το kenzo ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα η πλήρης rom 8.1.1.0 αλλά μόνο σε ota.
-
Ναι η 8.1.1.0 global stable για το kate έχει Ελληνικά μενού.
-
@Projectoras η official global που λέει το vickmall ότι δίνει το Redmi Note 3 pro με τα 16GB για να έχει και ελληνικά μενού κατά πάσα πιθανότητα είναι η official global developer rom οπότε θα μπορείς λογικά να ξεκλειδώσεις απ' ευθείας με αυτή. Όταν με το καλό το παραγγείλεις κάνε και ένα mi account αν δεν έχεις και μια αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ -> Apply for unlocking Mi devices για να είσαι έτοιμος όταν σου έρθει.
-
σύνδεσε το με τον υπολογιστή κατέβασε την κουρτίνα με από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω και θα δεις την επιλογή USB φόρτιση, πάτα την και στις επιλογές θα σου βγάλει επέλεξε το MTP και λογικά θα δεις το κινητό στον υπολογιστή σου. Ενεργοποίησε επίσης αν δεν το έχεις κάνει και το USB debugging από το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές".
-
@perimano οχι μην το κάνεις το 2015112 είναι σίγουρα το kenzo