Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 877.

• όχι στην κατάσταση που είναι τώρα δες αυτό που σου είπε ο @NasDriver και πες μας πως το βλέπει το pc στην διαχείριση συσκευών στις com θύρες, δείχνει 9008 ή 900Ε;

• @jimsss ακολούθησε αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) προσεκτικά βήμα-βήμα και θα τα καταφέρεις. Σημαντικό βήμα είναι το 1ο, να μπουν δηλαδή σωστά οι drivers.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• @jimsss φίλε όντως έχεις πρόβλημα γιατί έχεις unofficial rom θα πρέπει να βάλεις official αρχικά και μετά αν θέλεις την Ελληνική. Ξεκίναμε με δημιουργία mi account αν δεν έχεις, και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader εδώ: Apply for unlocking Mi devices

• @giannisumm δεν πειράζει που είσαι αρχάριος, απλά ανέβασε ενα screenshoot από το about phone για να δούμε ακριβώς τι ρομ φοράει το κινητό σου και πες μας τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• @giannisumm ανέβασε ενα screenshoot από το about phone, και πες μας τι ρομ θέλεις να βάλεις; εννοώ με τι χαρακτηριστικά, ελληνικά, playstore, εβδομαδιαία updates, σταθερότητα, ...

• Αν για να περάσεις την CyanogenMod rom άλλαξες TWRP και μετά για να επαναφέρεις το backup σου χρησιμοποίησες το TWRP της CM13, τότε θα σου πρότεινα να φλασάρεις το TWRP με το οποίο έκανες to backup την GTV rom 6.9.9 και να κάνεις restore με αυτό.

• Παράθεση από zk750: “Έχω ανεβάσει screenshot 2 post παραπάνω. ” official global developer έχει. Επειδή το έχεις πάρει από vickmall φαντάζομαι ότι το ζήτησες με αυτή τη ρομ και λογικά επειδή το συγκεκριμένο μαγαζί είναι αξιόπιστο δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα με τη ρομ. Επίσης λογικά το kenzo πρέπει να έχεις, αλλά για να σιγουρευτείς δες τι σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου.

• Παράθεση από zk750: “Πως καταλαβαίνω αν είναι official ή unofficial η rom; ” ανέβασε ένα screenshoot από το about phone επίσης δες στην πλάτη του κινητού στο άσπρο αυτοκόλλητο το model εάν είναι 2015161 είναι το kate αν έχει έρθει και με ευρωπαικό φορτιστή και έχει μήκος 15,25 εκατοστά και όχι 15 ακριβώς είναι σίγουρα το kate.

• λιγα λεπτά ... από το screenshoot φαίνεται ότι τέλειωσε με επιτυχία ... για πες μας μπούταρε;

• @igavio αν έχεις wind και είσαι επαρχία και θες υποχρεωτικά 4g και δεν σου φτάνει η ταχύτητα του 3g τότε πάρε το kate εγώ πάντως το kenzo θα έπαιρνα ξανά

• κατέβασε το καινούργιο Miflash από εδώ: Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

• @Skafetza ναι την B20 την έχει το kate, όχι το kenzo

• @chat1978 δες επίσης το μοντέλο στο πίσω μέρος του κινητού στο άσπρο ταμπελάκι είναι 2015... και μετά 3 ψηφία, εάν είναι 161 (δηλαδή 2015161) είναι kate

• Παράθεση από Xiaomer: “Βάλε ένα χεράκι ! ” Αν έχεις αποφασίσει να το φλασάρεις και όχι να το επιστρέψεις στο κατάστημα που το πήρες, τότε δες εδώ Redmi Note 3 pro International version (Kate) - Ήρθε με ρομ από Kenzo το πόστ #59 του @parispap89 Rom θα πρέπει να κατεβάσεις από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum προσοχή για το Redmi Note 3 Special Edition

• Παράθεση από kostas2089: “δωστε τη συνταγη για το καλωδιο ρε παιδια-δεν βγαζω ακρη πραγματικα!! ” Δες το σχέδιο που σου έδωσε ο Γιώργος ( @geoanto555) , άνοιξε με ένα ξυραφάκι/κοπίδι προσεκτικά το περίβλημα του usb καλωδίου χωρίς να πληγώσεις/κόψεις τα 4 εσωτερικά καλώδια. Μετά απογύμνωσε ένα μικρό μέρος (λιγότερο από εκατοστό) από το μαύρο (ground) καλώδιο και αντίστοιχα και από το πράσινο (data+) καλώδιο και είσαι έτοιμος με μια πρωτόγονη αλλά λειτουργική μορφή του deep flash καλωδίου. Συνδέει…

• Παράθεση από chat1978: “θέλω να διασταυρώσω στα γρήγορα να πράγματι η ρομ είναι όπως πρέπει. International και με κλειδωμένο bootloader. ” ανέβασε ένα screenshoot απο το about phone του καινούργιου και κάνε και ένα έλεγχο του bootloader

• @georgia!! αν έχεις ακόμα την unofficial rom θα πρέπει να περάσεις μια official με τον οδηγό αυτό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και μετά να ξεκλειδώσεις.

• Παράθεση από georgia!!: “και στο 50% μου βγάζει μηνυμα "couldnt verify device, No need to unlock this device" και τώρα το ερώτημα είναι τι κάνω?? ” τι ρομ έχεις μέσα (ανέβασε ενα screenshoot του about phone) έχεις κάνει έλεγχο του bootloader;